Δευτέρα 25 Μαΐου 2015

Μπακογιάννη: «Μαζευτείτε» - Καμμένος: Τα «μαζευτείτε» στον Σαμαρά! (Video)

Μπακογιάννη: «Μαζευτείτε» - Καμμένος: Τα «μαζευτείτε» στον Σαμαρά! (Video) - Media

Ένταση ανάμεσα στον Πρόεδρο των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Πάνου Καμμένου και της Ντόρας Μπακογιάννη στην πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1.
Όλα ξεκίνησαν όταν ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας απευθυνόμενος προς τον κ. Παπαδάκη είπε: «Να πείτε στους συνεργάτες σας να μαζέψουν πόσα στελέχη της Ν.Δ. και του ΠΑΣΟΚ – του κοινού αυτού πλέον μορφώματος- έχουν πει ότι αύριο πτωχεύουμε. Έχουν κλείσει τις τράπεζες τουλάχιστον 150 φορές τα στελέχη της Πασοκονεοδημοκρατίας τα οποία στηρίζουν τους δανειστές».
Τότε επενέβη η Ντόρα Μπακογιάννη λέγοντας: «Παρακαλώ πολύ να ανακαλέσετε. Εμείς στηρίζουμε την Ελλάδα και όποιος διαφωνεί μαζί σας δεν σημαίνει ότι στηρίζει τους δανειστές. Σας παρακαλώ να ανακαλέσετε διότι αυτού του είδους η αλαζονεία το μόνο πράγμα το οποίο κάνει είναι να δυναμιτίζει το πολιτικό σκηνικό. Μαζευτείτε λοιπόν σας παρακαλώ πολύ. Σεβαστείτε τους υπόλοιπους», είπε χαρακτηριστικά η βουλευτής της Ν.Δ.
Το… «μαζευτείτε» προκάλεσε την αντίδραση του Πάνου Καμμένου : «Τα μαζευτείτε να τα πείτε στον κ. Σαμαρά, όχι σε εμένα. Εγώ σας εύχομαι καλή επιτυχία», είπε ο Υπουργός αναφερόμενος στο εσωκομματικό του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης.
«Δεν μπορείτε εσείς να αμφισβητείτε τον πατριωτισμό Ελλήνων βουλευτών. Το ότι κάθεστε σε μία καρέκλα δεν σας δίνει κανένα δικαίωμα», απάντησε η Ντόρα Μπακογιάννη.


πηγή video: real.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου