Τρίτη 26 Μαΐου 2015

162.600 ευρώ τα χρέη από πάρκο και δημοτικό καφενείο – Αποχωρούν οι ιδιώτες

koi-dimotiko-kafeneioΕξελίξεις υπάρχουν στο θέμα των χρεών που έχουν απέναντι στο δήμο Αγρινίου οι ιδιώτες που τα προηγούμενα χρόνια εκμεταλλεύονταν το κτίριο του δημοτικού πάρκου καθώς και το δημοτικό καφενείο.
Μετά από ερώτηση που κατέθεσε ο δημοτικός σύμβουλος αντιπολίτευσης κ. Μερμίγκης έκανε γνωστό πως μέχρι 10-3-2015 ο ιδιώτης που εκμεταλλεύονταν το πάρκο όφειλε για μισθώματα 94.800 ευρώ , ενώ για το ίδιο διάστημα ο ιδιώτης που εκμεταλλεύονταν το δημοτικό καφενείο όφειλε 67.800 ευρώ.
Υπάρχει πρόταση από τις υπηρεσίες του δήμου να εκχωρηθούν στο δημόσιο τα μισθώματα του 2014, ώστε με αυτόν τον τρόπο ο δήμος Αγρινίου να αποφύγει την πληρωμή φόρων. Δεν είναι πάντως γνωστό αν το δημόσιο συναινεί στην πρόταση αυτή. Πάντως, για το ίδιο θέμα στο σημερινό δημοτικό συμβούλιο Αγρινίου ο δήμαρχος κ. Παπαναστασίου έκανε γνωστό πως οι ενοικιαστές του πάρκου έχουν ήδη αποχωρήσει, ενώ μέχρι τέλος του μήνα, θα αποχωρήσει και ο ιδιώτης που είχε μισθώσει το δημοτικό καφενείο. Όπως συμπλήρωσε και οι δυο επαγγελματίες αναγνωρίζουν τις οφειλές τους, ενώ τα δυο κτίρια θα εκμισθωθούν εκ νέου σε όποιους ιδιώτες επιθυμούν με βάση όσα προβλέπει ο νόμος. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου