Κυριακή 31 Μαΐου 2015

Η υποκρισία έχει και τα όρια της…

Όπως αναφέρουν οι βουλευτές η συγκεκριμένη επιλογή βρίσκεται σε πλήρη αντίθεση με τις αξίες, τις αντιλήψεις και την πολιτική που πρεσβεύει –και με βάση την οποία εξελέγη– ο ΣΥΡΙΖΑ, καθώς μια εξέχoυσα εκπρόσωπος της μνημονιακής πολιτικής δεν μπορεί να εκϕράζει τη σημερινή κυβέρνηση.
Δεν θα μπω στη διαδικασία (μην με πιέζετε) … να σχολιάσω ότι οι εν λόγω βουλευτές της αντιμνημονιακής (γελάει ο κόσμος) συμπολίτευσης, δεν είπαν κουβέντα στη συνεργασία του ΣΥΡΙΖΑ με την ψεκασμένη ακροδεξιά του Πάνου Καμμένου ή ακόμα με την επιλογή του  «καραμανλικού» … Προκόπη Παυλόπουλου στο ανώτατο πολιτειακό αξίωμα της χώρας.
Όμως, οι συγκεκριμένοι βουλευτές ως γνήσιοι αντιπρόσωποι του ελληνικού λαού, όρθωσαν το αντιμνημονιακό τους ανάστημα απέναντι στην επιλογή της Παναρίτη … στο ΔΝΤ!
Επαναλαμβάνω στο Διεθνές Νομισματικό Ταμείο!
Το πρόβλημα των βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ δεν είναι δηλαδή ο «θεσμός» του ΔΝΤ, αλλά η επιλογή του προσώπου που θα εκπροσωπεί την ελληνική πολιτεία στο θεσμό! Στο θεσμό που «δάνειζε σύμφωνα με το ελληνικό πρόγραμμα τους γερμανοτσολιάδες Παπανδρέου και Σαμαροβενιζέλους»!
Κάπως αντιφατικό δε νομίζετε;;
Το πολιτικό ανάστημα των 41 βουλευτών φτάνει μέχρι την Παναρίτη … Είμαι σίγουρος ότι η συντριπτική πλειοψηφία των συγκεκριμένων βουλευτών θα ψηφίσει (με τα δυο χέρια) το επόμενο μνημόνιο που έρχεται…
Γ. Ρ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου