Πέμπτη 30 Μαΐου 2013

Κόκκιος: «Θα είμαι δίπλα στον Α.Ο.»

        
spo-aoa-kokkios
Δίπλα στην ομάδα και στους ανθρώπους του νέου συμβουλίου του Α.Ο. Αγρινίου θα σταθεί ο Θανάσης Κόκκιος. Σε συνέντευξη που παραχώρησε στον Δυτικά fm 96,1 και στην εκπομπή <Σπορ στις 12> στους Χρήστο Στούμπο και Μιχάλη Σταμουλάκη ο απερχόμενος πρόεδρος του συλλόγου εμφανίστηκε πρόθυμος να συμβάλλει οικονομικά και με όποιον άλλο τρόπο μπορεί για να συνεχίσει ο Α.Ο.Α. την πορεία που έχει ξεκινήσει εδώ και τρία χρόνια.
Κάνοντας ένα μίνι απολογισμό της τριετίας τόνισε ότι η ομάδα κατάφερε πολλά παρά τις διαφωνίες που υπήρξαν σε κάποια θέματα μεταξύ μελών του συλλόγου, αλλά μπορεί πολύ περισσότερα στην συνέχεια, και ζήτησε συστράτευση για το καλό πάνω από όλα του μπάσκετ της πόλης. Αναφέρθηκε στην αποχώρηση του λέγοντας ότι οι επαγγελματικοί κυρίως λόγοι τον ανάγκασαν να προβεί σε αυτή την ενέργεια γιατί ήξερε ότι δεν θα μπορούσε να είναι απόλυτα προσηλωμένος στις υποχρεώσεις της ομάδας αλλά τόνισε κατηγορηματικά ότι και αυτός και ο τέως αντιπρόεδρος της ομάδας ο Χρήστος Φιλιππιάδης θα είναι δίπλα στον σύλλογο στην επόμενη μέρα. Τόνισε ότι οι εκλογές ήταν η μόνη λύση για την ομάδα όταν διαπιστώθηκε χάσμα απόψεων μεταξύ μελών του συμβουλίου.
Υπεραμύνθηκε το σύλλογο τονίζοντας ότι έγιναν άδικες κριτικές εις βάρος της ομάδας τον τελευταίο μήνα και υπερβολικά σχόλια του τύπου ότι ο Α.Ο.Α διαλύεται κτλ αναφέροντας ότι όλα αυτά ανήκουν στην σφαίρα της φαντασίας κάποιων.
Εξέφρασε για ακόμα μια φορά την αντίθεση του για τις συγχωνεύσεις των ομάδων λέγοντας χαρακτηριστικά ότι είναι άνευ ουσίας και για περιορισμένο χρονικό διάστημα, ενώ απευθυνόμενος στον Μιχάλη Σταμουλάκη του πρότεινε μαζί με άλλους αθλητές πρωτοκλασάτους αγρινιώτες να βάλουν πλάτη βοηθώντας το σύλλογο αγωνιζόμενοι για ένα χρόνο αφιλοκερδώς προσφέροντας και αυτοί ένα λιθαράκι στην ανάπτυξη της ομάδας αλλά και γενικότερα του μπάσκετ της περιοχής.
http://www.basketworld.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου