Τετάρτη 29 Μαΐου 2013

Αγριος καβγάς στη βουλή λίγο έλειψε να πιαστούν στα χέρια Ραγκούσης και Ρήγας στην υπόθεση της λίστας Λαγκαρντ20130529-002649.jpgΈνα ακόμα επεισόδιο σημειώθηκε στην προανακριτική επιτροπή της Βουλής που ερευνά την υπόθεση της λίστας Λαγκάρντ, με πρωταγωνιστές αυτή τη φορά τους Γιάννη Ραγκούση και Παναγιώτη Ρήγα.
Οι φωνές των δύο ανδρών ακούγοντας μέχρι τους διαδρόμους της Βουλής, με τους δύο άνδρες να φτάνουν ένα βήμα… από το να πιαστούν στα χέρια.

Αιτία ήταν η φράση του πρώην υπουργού του ΠΑΣΟΚ ότι είναι ντροπή που ηγείται της δημοκρατικής παράταξης του ΠΑΣΟΚ ο Ευάγγελος Βενιζέλος, με αφορμή τη στάση και τους χειρισμούς του προέδρου του ΠΑΣΟΚ όσον αφορά τη λίστα Λαγκάρντ.
Ο Παναγιώτης Ρήγας εξερράγη ακούγοντας τον κ. Ραγκούση και εξαπέλυσε σφοδρή επίθεση στον πρώην «σύντροφο» του λέγοντας: «Η ντροπή είναι δική σου. Αποδεικνύεται ότι διακατέχεσαι από εμπάθεια και μίσος κατά του Βενιζέλου».
Η ένταση μεταξύ τους ήταν μεγάλη, ενώ ο καυγάς συνεχίστηκε για πολλή ώρα κάνοντας πολλούς να μιλήσουν για αναβίωση της γνωστής κόντρας μεταξύ «Βενιζελικών» και «Παπανδρεϊκών».
Πηγή: iefimerida
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου