Πέμπτη 30 Μαΐου 2013

Πανικός στο Ελ. Βενιζέλος: Εκπυρσοκρότησε όπλο βουλευτή της Χρυσής Αυγής...

 
Πανικός προκλήθηκε στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος όταν εκπυρσοκρότησε το όπλο του βουλευτή της Χρυσής Αυγής Αντώνη Γρέγου, την ώρα που το παρέδιδε στον αρμόδιο υπάλληλο της αεροπορικής εταιρείας, προτού ταξιδέψει.

Ο...
βουλευτής της Χρυσής Αυγής επρόκειτο να ταξιδέψει για Θεσσαλονίκη. Σύμφωνα με τη διαδικασία που ακολουθείται, προτού επιβιβαστεί στο αεροπλάνο παρέδωσε το όπλο του στον αρμόδιο υπάλληλο επίγειας εξυπηρέτησης (handling).

Κάτω από άγνωστες συνθήκες το όπλο εκπυρσοκρότησε και η σφαίρα, σύμφωνα με πληροφορίες, καρφώθηκε στο πάτωμα χωρίς να σημειωθεί τραυματισμός.

Σε βάρος του χρυσαυγίτη βουλευτή που εκλέγεται στην Α' Θεσσαλονίκης σχηματίστηκε δικογραφία.

Ανακοίνωση ΔΗΜΑΡ
Σχολιάζοντας το περιστατικό, η Δημοκρατική Αριστερά κάλεσε την Πολιτεία να ελέγξει τις άδειες οπλοφορίας που έχουν οι βουλευτές της Χρυσής Αυγής, δεδομένου ότι αρκετοί εμπλέκονται σε υποθέσεις που αφορούν στη Δικαιοσύνη.

«Δεν υπάρχει μέρα που οι βουλευτές της Χρυσής Αυγής να μην προκαλούν με την ακραία συμπεριφορά τους, αλλά και τη συνολικότερη στάση τους. Τη μία είναι η προσπάθεια να μετατρέψουν το κοινοβούλιο σε αρένα, την άλλη είναι η επίθεση σε ανυπεράσπιστο οδηγό, την επόμενη είναι οι επιθέσεις κατά μεταναστών. Τελευταίο κρούσμα η εκπυρσοκρότηση όπλου βουλευτή της Χρυσής Αυγής» αναφέρεται στην ανακοίνωση...
NEA

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου