Τετάρτη 29 Μαΐου 2013

«Φαβορί ο »Παναιτωλικός

        
pan-iraklis-panai40Θοδωρής Τριποτσέρης, Βασίλης Βούζας και Γιώργος Φοιρός μίλησαν στο gazzetta.gr για τα Play-Off της Football League, δίνοντας προβάδισμα στον Παναιτωλικό, τονίζοντας παράλληλα πως θα παίξουν σημαντικό ρόλο η εμπειρία και η κούραση.
Ο αμυντικός της Καβάλας, και οι προπονητές του Θρασύβουλου και του Πιερικού αναλύουν τα συν και τα πλην των μονομάχων του μίνι πρωταθλήματος και συμφωνούν πως όλοι έχουν ίσες πιθανότητες για την άνοδο στη Super League δίνοντας τον πρώτο λόγο στον Παναιτωλικό.
- Ποιά από τις ομάδες που συμμετέχουν στα Play-Off θεωρείται ότι θα καταφέρει να πάρει το τελευταίο εισιτήριο ανόδου;
Θ.Τ.: Σίγουρα είναι ένα από τα συναρπαστικότερα Play-Off που έχουν γίνει . Και οι τέσσερις ομάδες είχαν πρωταγωνιστικό ρόλο στο πρωτάθλημα που ολοκληρώθηκε και θαμπορούσαν να είχαν πάρει την άνοδο. Πιστεύω πως όποιος διαχειριστεί καλύτερα την κούραση και έχει βάθος ρόστερ θα μπορέσει να πάρει την άνοδο.
Β.Β.: Όλες οι ομάδες που συμμετέχουν στη διαδικασία είχαν τη δυνατότητα να κατακτήσουν τις τρείς πρώτες θέσεις. Οι διαφορές στη βαθμολογία ήταν πολύ μικρές και όλα κρίθηκαν την τελευταία αγωνιστική.
Γ.Φ.: Έτσι όπως φάνηκαν οι ομάδες στις τελευταίες αγωνιστικές ο Παναιτωλικός έδειξε πως βρίσκεται σε καλύτερη αγωνιστική κατάσταση. Μετά ακολουθούν ο Ολυμπιακός Βόλου, ο Ηρακλής και η Νίκη Βόλου.
- Ποιά ομάδα αυτή την περίοδο μοιάζει να βρίσκεται σε καλύτερη αγωνιστική κατάσταση προκειμένου να πάρει την άνοδο στη Super League;
Θ.Τ.: Αγωνιστικά σε πολύ καλή κατάσταση βρίσκεται ο Παναιτωλικός που έχει ένα πλήρες ρόστερ. Εξίσου καλές είναι και οι δύο ομάδες του Βόλου. Εαν ο Παναιτωλικός καταφέρει να αξιοποιήσει την έδρα και το ρόστερ του θα είναι αυτός που θα πάρει την άνοδο.
Β.Β.: Είναι παρακινδυνευμένο. Όλα θα ξεκαθαρίσουν μετά τις δύο πρώτες αγωνιστικές όπου και θα φανεί η αγωνιστική κατάσταση στην οποία θα βρίσκονται.
Γ.Φ.: Αυτό που γίνεται στις τελευταίες αγωνιστικές με αυτό που θα γίνει στα Play-Off δεν θα έχει καμία σχέση μιας και οι αποστάσεις ανάμεσα στις ομάδες είναι μικρές και θαπαίξουν ρόλο κι άλλοι παράγοντες. Όλα είναι ρευστά.
- Πιστεύετε πως η κούραση και η έδρα θα παίξουν σημαντικό ρόλο:
Β.Β.: Σίγουρα θα παίξουν ρόλο η ετοιμότητα, το επίπεδο φυσικής κατάστασης αλλά και οι ελλείψεις. Νομίζω ότι όλες είναι ισάξιες και αυτή που θα εκμεταλλευτεί που την έδρα της και δεν θα έχει βαθμολογικές απώλειες, θα αποκτήσει πλεονέκτημα, εφόσον πραγματοποιήσει καλές και ουσιαστικές εμφανίσεις σε αυτή.
Είναι λίγο πολύ ίδιες όμαδες. Ο Παναιτωλικός ναι μεν έχει καλύτερο ρόστερ, ωστόσο έχει κάποιες απουσίες βασικών του παικτών όπως οι Μπόγιοβιτς, Γκόλιας, Στεφανάκος κ.α. που θα παίξουν ρόλο, συν το ότι αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει επιθετικός περιοχής κάτι που μπορεί ναπαίξει σημαντικό ρόλο στα εκτός έδρας παιχνίδια.
Ο Ολυμπιακός Βόλου ναι μεν έχει καλούς παίκτες στο δυναμικό του αλλά αρνητικό είναι το ότι αρκετοί εξ αυτών είναι μεγάλοι σε ηλικία.
Η Νίκη Βόλου παρότι έχει νεαρούς παίκτες, δεν έχει βάθος πάγκου κάτι που είναι σημαντικό σε τέτοιους αγώνες.
Ο Ηρακλής όπως φάνηκε και στο παιχνίδι με τον Παναιτωλικό χωρίς τον Κιρόφσκι και κάποιους άλλους παίκτες αντιμετώπισε προβλήματα.
Γ.Φ. Όχι η έδρα δεν θα παίξει ρόλο η έδρα. Όπως είδαμε την τελευταία αγωνιστική ο Παναιτωλικός νίκησε τον Ηρακλή στο Καυταντζόγλειο, ενώ ο Εργοτέλης πήρε ισοπαλία στην έδρα της Νίκης Βόλου κάτι που δείχνει ότι η έδρα δεν παίζει σημαντικό ρόλο.
Σίγουρα η κούραση από τα παιχνίδια του πρωταθλήματος αλλά και οι καιρικές συνθήκες θα αποτελέσουν ανασταλτικό παράγοντα για όλους. Μπορεί η εμπειρία να είναι σημαντικός παράγοντα στο ποδόσφαιρο, ωστόσο μπορεί να επιφέρει επιπλέον κούραση.
- Μπορούσε να βρισκόταν στα εφετινά Play -Off η Καβάλα;
Θ.Τ.: Ξεκινήσαμε πολύ δυναμικά, αλλά η ομάδα δεν ενισχύθηκε τπν Δεκέμβριο όπως θα έπρεπε. Το παλέψαμε μέχρι ένα σημείο. Είχαμε νέα παιδιά και προσπαθήσαμε να ολοκληρώσουμε την χρονιά με αξιοπρέπεια.
Oι συνεντεύξεις παραχωρήθηκαν στον Άκη Παπαβλασόπουλο
gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου