Κυριακή 26 Μαΐου 2013

Μαζεύουν υπογραφές για να μη πάει ο Γ. Παπανδρέου στο Εδιμβούργο



papandreou_athenspress.grΣτις 11 Ιουνίου, ο Γιώργος Παπανδρέου, είναι προσκεκλημένος ομιλητής του συνεδρίου TEDGlobal στο Εδιμβούργο, όπου πρόκειται να μιλήσει για τα  «μαθήματα που πήρε από την Ελληνική κρίση χρέους».
Κάθε λεπτό, πολίτες από όλο τον κόσμο ψηφίζουν κατά της επικείμενης επίσκεψης του πρώην πρωθυπουργού.
Την περασμένη Τρίτη, πρώτη μέρα καταγραφής, πάνω από 5.000 πολίτες υπέγραψαν ηλεκτρονικά κατά την επίσκεψης Παπανδρέου στην παρακάτω ηλεκτρονική διεύθυνση. Στα μέσα της εβδομάδας ο αριθμός αυτός ξεπέρασε τις 8.000, ενώ επόμενος στόχος της ιστοσελίδας…. είναι οι 10.000 ψήφοι-υπογραφές.
Διαβάστε περισσότερα στο athenspress.gr

             σχολιο

  1. ύριε Γιακουμί και όσοι υπεύθυνοι για τα γραφόμενα αυτής της Ηλεκτρονικής Εφημερίδας.: Δεν νομίζετε πως είναι καιρός να αφήσετε τις προβοκάτσιες; Το ξέρουμε πως και εσάς το όνομα Παπανδρέου σας κάνει και βγάζετε φλύκταινες. Πέστε το όμως καθαρά και αφήστε αυτήν την τακτική του καρφιού και του Πέταλου. Το δημοσιέυσατε πάλι πριν από ημέρες αυτό το άρθρο και απάντησε η ίδια η TED-Global πως δεν παίρνει υπ’ όψιν της καμία Υπογραφή και πως έχουν ανάγκη από τις Φρέσκες ιδέες του Παπανδρέου. Προς τι λοιπόν η επαναδημοσίευση του ίδιου άρθρου; Και μάλιστα χωρίς να επαναδημοσιεύσετε και την Απάντηση; Για να μένει η εντύπωση στον κόσμο πως θα καταφέρουν τίποτα όλα αυτά τα φασιστοειδή, ενθεν κακκείθεν, δηλαδή είτε έξω δεξιά πορεύονται είτε δήθεν αριστερά; Ούτε αυτοί ούτε και εσείς βγάζετε τίποτα.!!! Και για αναφερθώ και στο άλλο άρθρο σας της Γαλλίδας δημοσιάγράφου, θα επαναλάβω πως όσο και αν προσπαθείτε όλοι σας να κατηγορήσετε τον Παπανδρέου το αντίθετο αποτέλεσμα φέρνετε: Από που και ως που η έκπληξη που αισθάνθηκαν οι Ευρωπαίοι για την Ειλικρίνεια του Παπανδρέου μεταφράζεται από την “δημοσιογράφο” και από εσάς φυσικά σαν κατηγορία και γιαυτό λέτε πως εκθέτει τον Παπανδρέου; Οι Ευρωπαίοι αισθάνθηκαν εκπληξη που επι τέλους βρέθηκε ένας Πρωθυπουργός είπε την Αλήθεια για ότι λαμογιές και ρεμούλες γίνονται στην Χώρα του. Για τον Καραμανλή μπορείτε να επικαλεστείτε πως τον Εκθέτει γιατί ο Γιουνγκέρ ερχόταν εδώ και του έλεγε να πάρει μέτρα για να σταματήσει τον κατήφορο της Χώρας καιεκείνος κοίταζε να πάει γρήγορα στην Ραφήνα να καταβροχθίσει τις Μπριζόλες και τα παϊδάκια του και να παίξει με το πλαίυ-στάσιον του και να περιμένει τις Εκλογές γιατί ήξερε πως θα τα φορτωθεί ο Παπανδρέου (Όπως Και έγινε) και καθώς ήξερε πόσο ηλίθιος είναι ο Έλληνας, ήταν βέβαιος πως θα τα φορτωθεί το ΠΑ.ΣΟ.Κ και Ο Πρωθυπουργός και θα ξεχάσει πως το Χρέος διπλασιάστηκε και έγινε μη διαχειρίσημο επί των Κυβερνήσεών του αυτές των 5 συνολικά χρόνων. Αυτά και αν θέλετε να παρουσιάζεστε σαν αξιόπιστοι καλά θα κάνετε να αλλάξετε ρότα.!!!
πηγηegiakoumis.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου