Δευτέρα 27 Μαΐου 2013

Διαφωνία Ανακρίτριας – Εισαγγελέα για την τύχη του 17χρονου μητροκτόνου

        
epi-dikastirio-agriniou1Νέα και αιφνιδιαστική τροπή παίρνει η υπόθεση του 17χρονου μητροκτόνου από τον Άγιο Κων/νο του Αγρινίου, που πριν από λίγη ώρα παρουσιάστηκε ενώπιον της Ανακρίτριας Αγρινίου για να απολογηθεί.
Σύμφωνα με πληροφορίες του agriniopress.gr υπήρξε διαφωνία μεταξύ ανακρίτριας και Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών σχετικά με την τύχη του 17χρονου, αφού η μεν Ανακρίτρια αποφάσισε πως ο 17χρονος χρίζει ψυχιατρικής παρακολούθησης και αγωγής σε ειδικό ψυχιατρικό κατάστημα ενώ ο Εισαγγελέας έκρινε πως πρέπει να προφυλακιστεί.
Έτσι μετά την εμπλοκή αυτή το Συμβούλιο Πλημμελειοδικών θα κρίνει εάν ο μαθητής θα οδηγηθεί σε ψυχιατρική κλινική ή στις φυλακές.
koi-17xronos-dikastirioΣτην Ανακρίτρια παραδόθηκε επίσης ψυχιατρική έκθεση, που είχε παραγγελθεί και η οποία επιβεβαιώνει πως ο 17χρονος είναι ψυχικά ασθενής. Σε αυτή την κατεύθυνση, όπως από την αρχή έχει αναρτήσει το agriniopress.gr  κινείται και η υπεράσπιση του νεαρού μητροκτόνου.
Πληροφορίες αναφέρουν πως ο 17χρονος πριν χρόνια είχε και πάλι εξεταστεί από ψυχολόγους, αλλά τότε δεν είχε προκύψει ότι η συμπεριφορά του μπορεί να αποτελέσει κίνδυνο ή πως υπέβοσκε κάτι πιο επικίνδυνο.
Μέχρι να αποφασίσει το Συμβούλιο Πλημμελειοδικών ο 17χρονος θα κρατείται στα κρατητήρια του Β’ Αστυνομικού Τμήματος του Αγρινίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου