Τρίτη 28 Μαΐου 2013

Υπερήφανος ο Παναιτωλικός»

        
pan-iraklis-panai21Οι Αγρινιώτες δηλώνουν υπερήφανοι για την ομάδα τους, αλλά έχουν πολλά παράπονα από τη φιλοξενία του Ηρακλή.
Το σπουδαίο τρίποντο στο Καυτανζόγλειο επί του Ηρακλή δεν αρκούσε για τον Παναιτωλικό, ο οποίος μπορεί να ισοβάθμησε με την Καλλονή, ωστόσο την άνοδο κατέκτησε η
ομάδα της Μυτιλήνης. Οι Αγρινιώτες έκαναν πάντως το χρέος τους, έπαιξαν στα ίσια, άσχετα αν τώρα πρέπει να κατακτήσουν το τέταρτο εισιτήριο που οδηγεί στη Σούπερ Λίγκα μέσω της διαδικασίας των πλέι οφ.
Στην ομάδα της Αιτωλοακαρνανίας δεν έκρυβαν την οργή τους για τη φιλοξενία του Ηρακλή. Όπως χαρακτηριστικά έλεγαν: «Δεν περιμέναμε από τον Ηρακλή να ακολουθήσει τις πρακτικές άλλων ομάδων. Όταν ήρθε στο Αγρίνιο εμείς του φερθήκαμε άψογα». Ο γενικός αρχηγός του Παναιτωλικού, Μάκης Μπελεβώνης, στο μεταξύ, δήλωσε το εξής: «Ο Παναιτωλικός παίζει για την υπερηφάνειά του. Για να είναι ο κόσμος του υπέρήφανος. Ούτε στήθηκε ποτέ η ομάδα, ούτε θα στηθεί».
Θέλοντας και μη, λοιπόν, τα «καναρίνια» πρέπει μέσω του μίνι πρωταθλήματος να παλέψουν για την άνοδο. Και μπορεί θεωρητικά να είναι το φαβορί για την πρωτιά, ωστόσο όλα θα φανούν στην πράξη. Το έργο τους δεν θα είναι καθόλου εύκολο, από τη στιγμή που Ηρακλής, Ολυμπιακός Βόλου και Νίκη Βόλου είναι εξίσου πολύ δυνατές ομάδες.
Το δυσάρεστο για τον τεχνικό Μάκη Χάβο είναι ότι ο Μίλαν Μπόγιοβιτς δεν θα είναι διαθέσιμος ούτε στα πλέι οφ και επομένως στη γραμμή κρούσης ο Παναιτωλικός δεν θα έχει το εύκολο γκολ.
Στα… πιτ είναι ως γνωστόν και ο αμυντικός Βασίλης Γκόλιας, ο οποίος τραυματίστηκε και θα χάσει όλες τις αναμετρήσεις που θα ακολουθήσουν.
Στον αγώνα του Καυτανζογλείου ο Νταμιάν Μπελόν και ο Γιάννης Ιωάννου συμπλήρωσαν κάρτες, ωστόσο τα ματς στα οποία θα λείψουν θα γίνουν γνωστά αφού γίνει η κλήρωση των πλέι οφ. Εκτός ασφαλώς θα είναι και ο τερματοφύλακας, Μανώλης Στεφανάκος, ο οποίος δεν συγκράτησε τα νεύρα του στο παιχνίδι με τον Ηρακλή και είδε κόκκινη κάρτα.
Flnews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου