Τρίτη 28 Μαΐου 2013

Κίνδυνος – θάνατος από ετοιμόρροπο σπίτι (φωτο)

        
koi-spiti-tsakanika‏1
Η παλιά και εγκαταλειμμένη κατοικία βρίσκεται επί της οδού Γ. Τσακανίκα, κοντά στην διασταύρωση της με τις οδούς Χαρίτων και Γ. Βλαχογιάννη.
Η στέγη του παλιού σπιτιού, έχει ήδη καταρρεύσει σε ένα μεγάλο κομμάτι της, ενώ όπως φαίνεται δεν χρειάζεται και πολύ για να πέσουν και άλλα τμήματα είτε της στέγης, είτε του κτιρίου. Όπως καταγγέλλουν γείτονες και περαστικοί, ο κίνδυνος ατυχήματος είναι πολύ μεγάλος και ήδη μεγάλα κομμάτια από τον τοίχο έχουν αποκολληθεί και έχουν πέσει στο δρομάκι δίπλα από το σπίτι, ευτυχώς χωρίς μέχρι τώρα να τύχει να περνά εκείνη τη στιγμή κάποιος πολίτης.
Πολύ κοντά στο σπίτι,  τόσο στο στενό δρομάκι της Γ. Τσακανίκα, όσο και σε άλλους γειτονικούς δρόμους, μένουν δεκάδες οικογένειες που διαμαρτύρονται για την κατάσταση. Εκτός από τους κινδύνους που υπάρχουν από την πτώση τμημάτων του ετοιμόρροπου κτιρίου, κάνουν λόγο για και εστία μόλυνσης. Η αυλή του σπιτιού έχει μετατραπεί σε… ζούγκλα και το σπίτι  έχει γίνει χώρος συγκέντρωσης ποντικιών αλλά και φιδιών, όπως καταγγέλλεται. «Η κατάσταση δεν πάει άλλο. Πρέπει ο δήμος Αγρινίου, να συνεννοηθεί με τον ιδιοκτήτη και αν δεν μπορεί να βγάλει άκρη, να προχωρήσει στην κατεδάφιση του σπιτιού, πριν έχουμε χειρότερα», λένε χαρακτηριστικά γείτονες.
koi-spiti-tsakanika‏2
koi-spiti-tsakanika‏3
koi-spiti-tsakanika‏4
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου