Τετάρτη 29 Μαΐου 2013

Η… αδικία της κλήρωσης

        
pan-klirosi-playoffΕυνοημένους και αδικημένους βγάζει πάντα ο τρόπος κλήρωσης της Football League.
Ο Ηρακλής επίσημα δεν εξέφρασε κάποιο παράπονο για την κλήρωση των play off. Ωστόσο, λίγο αργότερα ήρθαν οι πρώτες αντιδράσεις για τα τρία διαδοχικά εκτός έδρας ματς που θα δώσει ο «Γηραιός» μέσα σε διάστημα μίας εβδομάδας. Την ίδια στιγμή ο Παναιτωλικός θα δώσει τρία διαδοχικά παιχνίδια στο Αγρίνιο…
Φυσικά, δεν είναι η πρώτη φορά που δημιουργείται το συγκεκριμένο ζήτημα με την κλήρωση των μπαράζ. Πέρυσι φώναζε η Καλλιθέα, γιατί αντιμετώπισε μακριά από το γήπεδό της τους Πλατανιά, ΑΕΛ Καλλονής, Παναχαϊκή για την 3η, την 4η και την 5η αγωνιστική αντίστοιχα.
Το ίδιο συνέβη και στα play off της σεζόν 2010-11 με τον Διαγόρα (τυπικά φιλοξενούμενος για τρεις διαδοχικές αγωνιστικές), αλλά τότε διαμαρτυρίες δεν υπήρξαν, γιατί η διαδικασία των μπαράζ λάμβανε χώρα στην Αθήνα.
Φυσικά, στη διοργανώτρια αρχή θα πρέπει να σκεφτούν καλά μήπως πρέπει να αλλάξουν τον τρόπο κλήρωσης και να ακολουθήσουν αυτόν της Super League, δηλαδή η 4η αγωνιστική να είναι η αντίστοιχη 3η, η 5η να είναι η αντίστοιχη 1η και η τελευταία η αντίστοιχη 2η. Εξάλλου, με αυτό τον τρόπο είχαν διεξαχθεί τα play off και play out του 2009-10.
Flnews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου