Τρίτη 26 Φεβρουαρίου 2013

Αρωμα... Αλιάγα στα βραβεία NRJ

Τα προγνωστικά του δικαιώθηκαν και με το παραπάνω!
Ο λόγος για τον Νίκο Αλιάγα, τον παρουσιαστή της βραδιάς των μουσικών βραβείων NRJ, ο οποίος σε συνέντευξη που είχε δώσει λίγες μέρες πριν στο περιοδικό «Paris Match» είχε αναφερθεί ξεκάθαρα στο δίδυμο των Γάλλων τραγουδιστών που πίστευε ότι θα βραβεύονταν.

«Είναι η χρονιά της Shy’m και του Μ. Pokora. Μετά τις πρώτες τους επιτυχίες, αυτά τα παιδιά έχουν καθιερωθεί! Τους σέβομαι πολύ!», είχε πει χαρακτηριστικά. Ετσι, χτες οι δύο καλλιτέχνες απέσπασαν το βραβείο της Καλύτερης Γαλλόφωνης Τραγουδίστριας και του Καλύτερου Γαλλόφωνου Τραγουδιστή, αντίστοιχα.

Στην τελετή, που έγινε το Σάββατο το βράδυ στις Κάννες, μεγάλος νικητής ωστόσο ήταν ο Νοτιοκορεάτης ράπερ Psy, που απέσπασε δύο βραβεία. Από τις στιγμές που συζητήθηκαν περισσότερο στα πηγαδάκια ήταν εκείνη που η Τέιλορ Σουίφτ τραγούδησε το «We Are Never Ever Getting Back Together».

Ο Νίκος Αλιάγας -με τη χαρακτηριστική του άνεση- παρουσίασε διασκεδάζοντας την τρίωρη τελετή, που μεταδιδόταν ζωντανά μέσω του καναλιού TF1, ενώ έκανε αναμετάδοση των highlights μέσω του λογαριασμού του στο Twitter. Την επόμενη μέρα είχε κάθε λόγο να πανηγυρίζει για τις επιδόσεις του και στα δύο… μέσα! Τη βραδιά τηλεοπτικά παρακολούθησαν 6,4 εκατομμύρια τηλεθεατές, ενώ ήταν πάνω από 800.000 τα tweets που αφορούσαν το σόου.

Μετά από αυτή την εξαντλητική βραδιά ο ίδιος, όπως εξομολογήθηκε σε συνέντευξή του σε τηλεοπτικό περιοδικό, σκόπευε να πάει για ένα ποτό με φίλους του, και όχι με τα μεγάλα ονόματα της showbiz. «Κρατάω χαμηλό προφίλ κατά τις τρεις ημέρες της διαμονής μου εδώ. Είναι υπερβολικά εύκολο να χάσεις την ενέργειά σου μέσα στον πανικό των κοσμικών, και αυτό δεν μ’ ενδιαφέρει πια» είπε χαρακτηριστικά.

ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΥ

espressonews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου