Δευτέρα 25 Φεβρουαρίου 2013

Νίκησε ο Εργοτέλης τα Ψαχνά, ισοπαλία στην Καβάλα



ΚΑΒΑΛΑ-ΕΘΝΙΚΟΣ ΓΑΖΩΡΟΥ 2-2

(23' Ντουτσαρίδης σουτ, 29' πεν Εντιαγέ - 80' Κατσαβάκης σουτ, 90+3' Γαϊαδαρτζής σουτ)

Καβάλα (Νίκος Παπαδόπουλος):
Αποστολίδης, Κοτίτσας, Καλαγκάνης, Τάσιτς, Μαραγκός, Ντουτσαρίδης, Τριποτσέρης, Χλωρός (74' λ.τ Γελαδάρης), Ντος Σάντος (59' Μπρατσιάνι), Εντιαγέ (46' Παγώνης), Πάτο.

Εθνικός Γαζώρου (Παναγιώτης Διλμπέρης):
Βαλσαμάκης, Κοσμίδης, Νίρλας, Κουκόλης, Μερεσιώτης (34' Γαϊδαρτζής), Κατσαβάκης, Διαμαντίδης, Γεωργιάδης, Β. Κωνσταντινίδης (55' Χαριτίδης), Μουσικάκης (64' Σ. Κωνσταντινίδης), Μαχαιρούδης.

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Συμεωνίδης (Πιερίας)
ΒΟΗΘΟΙ: Λιώλιας, Βασιλόπουλος (Έβρου)
ΚΙΤΡΙΝΕΣ: Κοτίτσας, Τάσιτς, Μαραγκός - Β. Κωνσταντινίδης, Kατσαβάκης, Νίρλας, Κοσμίδης
ΚΟΚΚΙΝΕΣ:
Ντουτσαρίδης

* Με το σφύριγμα τη λήξης του πρώτου ημιχρόνου οι παίκτες των δύο ομάδων συνεπλάκησαν, κάτι το οποίο είχε ως αποτέλεσμα ο διαιτητής της αναμέτρησης κ. Συμεωνίδης να αποβάλει τον Ντουτσαρίδη!


ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ-ΗΡΑΚΛΗΣ ΨΑΧΝΩΝ 1-0

(90+1' Λαμπίν κεφ)

Εργοτέλης (Σίνισα Γκόγκιτς):
Αθανασίου, Πίτσος, Τζανακάκης (86' Δωματάς), Σαρρής, Γιοβάνοβιτς, Ρομάνο, Μπουχαλάκης, Βερπακόφσκις, Χαντί (68' Χρυσοφάκης), Ζάχορα (57' Λαμπίν), Γκαντιάγκα.

Ηρακλής Ψαχνών (Γιώργος Βαζάκας):
Γ. Σικαλιάς, Μπακομήτρος, Πούλγκα (59' Βανγκελί), Γιέσιτς, Ζουλιώτης, Μπαράνγκος, Λαμπρόπουλος, Δήμου (78' λ.τ Μήτσης), Ρούτσης (65' Α. Σικαλιάς), Ρεπετσάς, Χαϊκάλης.

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Παπαδόπουλος (Μακεδονίας)
ΒΟΗΘΟΙ: Πατσιάς, Τσάγγαρη (Μακεδονίας)
ΚΙΤΡΙΝΕΣ: Λαμπίν - Πούλγκα
ΚΟΚΚΙΝΕΣ:

Σχόλιο: Το σερί σταμάτησε στην Κρήτη για τον Ηρακλή Ψαχνών. Ο Εργοτέλης ήταν ο μεγάλος νικητής στο ντέρμπι των πρωτοπόρων του πρωταθλήματος, με τέρμα που σημείωσε ο Λαμπίν με κεφαλιά στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων. Αξίζει να σημειωθεί ότι η ομάδα της Εύβοιας είχε ένα αήττητο σερί 19 αγώνων (!), που έτρεχε από τον περασμένο Οκτώβρη, όταν και είχε ηττηθεί για τελευταία φορά, εντός έδρας και πάλι από τον Εργοτέλη. Οι γηπεδούχοι ήταν καλύτεροι σε όλη τη διάρκεια του αγώνα, χωρίς ωστόσο να κάνουν τη μεγάλη φάση, με τους φιλοξενούμενους να περιορίζονται σε παθητικό ρόλο. Χαρακτηριστικό των αμυντικών προσανατολισμών που είχαν οι «πράσινοι» το πρώτο τους κόρνερ το κέρδισαν στο 36'!

Σημείωση: Δεν αγωνίζεται η ΠΑΕ Απόλλων Σμύρνης (έχει ρεπό).ΠΗΓΗmikriliga.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου