Πέμπτη 28 Φεβρουαρίου 2013

Χάβος: "Κλειδί η έδρα και οι 70 βαθμοί"


Αισιόδοξος φάνηκε για τη συνέχεια του πρωταθλήματος ο προπονητής του Παναιτωλικού, στην πρώτη του εφ΄ όλης της ύλης συνέντευξη που παραχώρησε από την ανάληψη των καθηκόντων του
Ο Μάκης Χάβος, από το Emileon  όπου παραχώρησε την συνέντευξη τύπου, τόνισε μεταξύ άλλων ότι θέλει να αξιοποιήσει απόλυτα την έδρα του στα υπόλοιπα εννέα παιγνίδια και να πάνω σε αυτό πρέπει να δουλέψει στο πως να διασπάσει τις κλειστές άμυνες των αντιπάλων.

Σύμφωνα με τις δικές του εκτιμήσεις για τη άνοδο στην Super League είναι από 70 - 72 βαθμοί και αυτό θα κυνηγήσει. Υπογράμμισε την άψογη συνεργασία του με τη διοίκηση και ζήτησε τη συστράτευση όλων των φιλάθλων 
«Θα κάνουμε ότι μπορούμε»
Ο Μάκη Χάβος , αφού παρουσίασε το τεχνικό του επιτελείο (βοηθός του ο Παράσχος Ζουμπούλης, γυμναστής ο Λάζαρος Βαρδάκης και προπονητής τερματοφυλάκων ο Κ. Νικολαϊδης) τόνισε πως υπάρχουν ακομη 17 παιχνίδια και «…θα κάνουμε ότι περνάει από το χέρι μας βλέποντας το κάθε ματς σα ντέρμπι έτσι ώστε να υλοποιήσουμε το στόχο μας που δε μπορεί να είναι άλλος από την άνοδο. Θα είναι πολύ σημαντικό από αυτή την προσπάθεια που θα κάνουμε να μη λείψει κανένας και είναι πολύ σημαντικό επίσης για εμάς να έχουμε τη βοήθεια του κόσμου που είμαι βέβαιος ότι θα την έχουμε».

Για το επόμενο ματς τόνισε:«Αυτό που θα ήθελα να επισημάνω είναι ότι από το παιχνίδι της Κυριακής, πολλές ομάδες μικρομεσαίες ερχόμενες στο Αγρίνιο και ξέροντας ότι έχουν να αντιμετωπίσουν μια καλή και ποιοτική ομάδα κλείνονται απ΄το πρώτο λεπτό. Όπως ζητάω από τους παίκτες μας να έχουν υπομονή, έτσι ζητάω υπομονή και από τον κόσμο του Παναιτωλικού γιατί το γκολ μπορεί να έρθει στο πρώτο λεπτό μπορεί να έρθει και στο ενενήντα και πρέπει να είμαστε όλοι μαζί ενωμένοι».
Ο προπονητής του Παναιτωλικού, δεν πήρε θέση για την κόντρα Διοίκησης και οργανωμένων και σημείωσε πως αυτό που απαιτείται είναι η ενότητα:  «Εμένα αυτό που με ενδιαφέρει είναι, όπως έζησα πριν έξι χρόνια που ήμουν εδώ που παίζαμε με τη Ρόδο με το γήπεδο γεμάτο και με κόσμο έξω από το γήπεδο, σιγά σιγά να γεμίσει ξανά το γήπεδο του Παναιτωλικού, να έχουμε παλμό και όλοι μαζί ενωμένοι να καταφέρουμε το στόχο μας που δε μπορεί να είναι άλλος εκτός από την άνοδο!», είπε χαρακτηριστικά.
Ο Μάκης Χάβος στάθηκε ιδιαίτερα στον παράγοντα  έδρα «Έχουμε εννιά παιχνίδια μέσα στην έδρα μας και επτά έξω και είναι πάρα πολύ σημαντικό ότι έχουμε το πλεονέκτημα των δύο επιπλέον παιχνιδιών μέσα στο Αγρίνιο. Γι’αυτό πρέπει να κάνουμε το γήπεδό μας καυτό. Να μη μπορεί να περάσει ομάδα ούτε με ισοπαλία. Την τριάδα και την άνοδο τη δίνει η έδρα . Θεωρώ και πιστεύω ότι με εβδομήντα – εβδομήντα ένα βαθμούς η ομάδα θα είναι στην τριάδα και ίσως πρώτη. Ακόμη και άλλους τριαντατέσσερις-τριανταπέντε βαθμούς να πάρουμε θεωρώ ότι η ομάδα θα είναι στην άλφα εθνική. Εκτός βέβαια αν έρθουν αποτελέσματα τα οποία θα είναι πολύ διαφορετικά απ΄ότι τα περιμένουμε. Εμείς βέβαια κοιτάζουμε τη δική μας ομάδα και τα δικά μας αποτελέσματα».

Για το ρόστερ της ομάδας τόνισε πως πάρα το μικρό χρόνο που υπήρχε, καταβλήθηκε προσπάθεια ώστε να μειωθούν τα ποσοστά μιας αποτυχημένης επιλογής: «Θέλαμε παίκτες με συγκεκριμένα χαρακτηριστικά και στη θέση του τερματοφύλακα και κάπου αλλού που σκεφτόμουν εγώ ότι θέλαμε ενίσχυση. Μπορεί όμως να πέφταμε σε αποτυχία και δε θέλω ποτέ να συμβεί αυτό όσο είμαι εγώ προπονητής στον Παναιτωλικό. Αν πάντως μπορούσαμε να συμπληρώσουμε κάτι στην ομάδα αυτό θα ήταν στα πλάγια στο επιθετικό κομμάτι»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου