Τρίτη, 26 Φεβρουαρίου 2013

Κατσούλης: "Το ΤΕΙ οδηγείται στον αφανισμό"Δήλωση του δημάρχου Μεσολογγίου μετά τα σημερινά δημοσιεύματα για το σχέδιο Αθηνά περί μη μεταφοράς Τμημάτων του ΤΕΙ Πάτρας στο Μεσολόγγι
Η δήλωση του δημαρχου:

"Αν επαληθευθούν οι σημερινές πληροφορίες, σύμφωνα με τις οποίες στο σχέδιο ʽʼΑθηνάʼʼ που εισάγεται την Πέμπτη προς ενημέρωση των μελών της διαρκούς επιτροπής μορφωτικών υποθέσεων της Βουλής από τον αρμόδιο Υπουργό Παιδείας κ. Αρβανιτόπουλο, όχι μόνο δεν προβλέπεται η κατοχύρωση της αυτόνομης παρουσίας του ΤΕΙ Μεσολογγίου, αλλά και η «επικοινωνιακή καταιγίδα» που προηγήθηκε της ανακοίνωσης του σχέδιο ʽʼΑθηνάʼʼ για τους δήθεν «7.000 φοιτητές που θα έρχονταν στο ΤΕΙ Μεσολογγίου από το ΤΕΙ Πάτρας» αρεται, τότε με μαθηματική ακρίβεια οδηγούμαστε στην υποβάθμιση και στον αφανισμό του ΤΕΙ Μεσολογγίου.

Καλώ όλους τους πολίτες να ξεσηκωθούν. Να δώσουν βροντερό παρόν αύριο, στις 12 το μεσημέρι στην Κεντρική Πλατεία Μεσολογγίου.
Καλώ όλα τα κόμματα και τους βουλευτές που συμμετέχουν στη Διαρκή Επιτροπή Μορφωτικών Υποθέσεων της Βουλής, να λάβουν ξεκάθαρη, δημόσια θέση για το σχέδιο Αθηνά και το ΤΕΙ Μεσολογγίου.

ΤΟ ΔΙΚΙΟ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΤΟ ΜΕΡΟΣ ΜΑΣ
ΔΕΝ ΘΑ ΕΠΙΤΡΕΨΟΥΜΕ ΤΟΝ ΑΦΑΝΙΣΜΟ ΤΟΥ ΤΕΙ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου