Τετάρτη 24 Νοεμβρίου 2010

ΑΝΤΙΣΥΣΤΗΜΙΚΟΣ ΚΑΙ ΦΕΥ(ΓΑ-ΤΟ-Σ) Ο ΔΗΜ. ΣΤΑΜΑΤΗΣ

Αποκαλύπτουμε σήμερα (και σιγά-σιγά θα ακολουθήσουν πολλές άλλες ενδιαφέρουσες λεπτομέρειες) έναν απο τους αντισυστημικούς τρόπους που επέλεξε ο αποτυχών υποψήφιος νεοδημοκράτης δήμαρχος Αγρινίου κ. Δημήτρης Σταμάτης για να ΑΝΑΤΡΕΨΕΙ το ΣΥΣΤΗΜΑ στο Αγρίνιο.
Ο κ. Σταμάτης λοιπόν αφού είδε ότι απέναντι του ορθονόταν ενα "παντοδύναμο σύστημα" ως γνήσιος επαναστάτης επέλεξε να χτυπήσει το σύστημα με τα ίδια μέσα που χρησμοποιούν τα κάθε είδους και λογής συστήματα. Χρησμοποιήσε λοιπόν στο "επιτελείο" του μαζί με τους άλλους "αντισυστημικούς" φίλους και τον κ. Βασίλειο ΦΕΥΓΑ.
Ποιός είναι όμως ο κ. Βασίλειος Φεύγας; Όπως μας είπαν πηγές μας παρά του κ. Σταμάτη ο κ. Φεύγας έλκει την καταγωγή του απο τα μέρη μας και είναι ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΟΛΟΓΟΣ!!! Όπως βρήκαμε στο διαδίκτυο (το ρουφιάνικο ξέρετε τι κάνει όταν το ψάξεις!!!) ο κ. Φεύγας είναι ιδρυτής της Εταιρείας Mirotheou, Fevgas Campaigns for politics and business.
Να πως αυτοπαρουσιάζεται ο ίδιος ο κ. Φευγας στο μπλογκ που έχει και διατηρεί:
"Είμαι σύμβουλος πολιτικής στρατηγικής και επικοινωνίας και ιδρυτής της Mirotheou, Fevgas Campaigns. Από μικρός γοητευόμουν από τις συζητήσεις στο κοινοβούλιο (Παπανδρέου V Μητσοτάκης). Από μικρός μου άρεσε να σχολιάζω. Και να γράφω. Αν και δε γνώριζα ότι υπήρχε το επάγγελμα που εξασκώ σήμερα, πάντα κάτι με έσπρωχνε προς τα εκεί. Την τελική παρότρυνση μου την έδωσε ο James Carville , ένα βράδυ Παρασκευής το Φθινόπωρο του 1993. Του είχα βρεί ένα δυνατό πρωτοσέλιδο εφημερίδας για το τηλεοπτικό σποτ της καμπάνιας που είχε αναλάβει στην Ελλάδα. Εγώ δούλευα τότε ως εθελοντής. Κάνεις γι' αυτή τη δουλειά μου είπε. Άκουσα τη συμβουλή του (εδώ τον άκουγε ο Κλίντον και μια ντουζίνα πρωθυπουργοί) και δεν το μετάνοιωσα.
 Από τότε έχω γράψει για απίθανα πράγματα. Ομιλία για την παρουσίαση ενός βιβλίου για τον Αϊνστάιν, προεκλογικές ομιλίες αρχηγών κομμάτων, ομιλίες για Υπουργούς, Βουλευτές και Δημάρχους. Έχω γράψει έως και επικήδειο (ακούγεται γελοίο αλλά είναι δύσκολο να γράψεις έναν πετυχημένο επικήδειο λόγο). Έχω συμβουλέψει Δεξιούς και Αριστερούς. Σοσιαλιστές και Συντηρητικούς. Έχω κάνει καμπάνιες εντός και εκτός Ελλάδας. Έχω περάσει άπειρες ώρες σε συσκέψεις. Σε σοβαρές όπου έλεγες να μην τελειώσουν. Αλλά και σε ανίαρες όπου δεν έβλεπα την ώρα να φύγω. Κάπως έτσι κυλά η επαγγελματική μου ζωή. Την απολαμβάνω γιατί μου αρέσει η δουλειά μου, όπως απολαμβάνω και την προσωπική μου ζωή.
 Διαβάζω αρκετά. Ημερήσιες και κυριακάτικες ελληνικές εφημερίδες, The Economist, Foreign Affairs, Harvard Business Review. Και Vanity Fair. Από βιβλία βιογραφίες, ιστορικά μυθιστορήματα και John Grisham. Μου αρέσει να ακούω ethnic μουσική και Jazz, αλλά λατρεύω επίσης τους U2.".
Ετσι μου λύθηκε και μένα το ΜΕΓΑ ΜΥΣΤΗΡΙΟ ποιό τρανό μυαλό έγραψε την τεελυταία προεκλογική ομιλία του κ. Σταμάτη στο Αγρίνιο. Προφανώς ο κ. Φεύγας εκτός και εαν ο κ. Σταμάτης αυτή τη φορά δεν τον άκουσε και εμπιστευτηκε ΜΟΝΟΝ τον κ. Λευτέρη.
Πάντως πολύ αντισυστημικά πολέμησες το σύστημα κ. Σταμάτη! Γιαυτό έγινες και πιστευτός.....


Υ.Γ.: Απο ότι γνωρίζω ο συστημικός αντίπαλος σου ΔΕΝ χρησιμοποίησε εποικοινωνιολόγο του διαμετρήματος του κ. Φεύγα! Μάλλον γιαυτό θα κέρδισε! Τι λες; Α, και που είσαι φιλικά και δωρεάν προσέφερε τις υπηρεσίες του ο κ. Φεύγας ή έναντι αμοιβής; Απ' ότι καταλαβαίνω μάλλον..... ΦΙΛΙΚΑ!

5 σχόλια:

  1. ΕΧΕΙ ΣΧΑΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ Ε.Π.Ε. ΠΟΥ ΠΗΡΑΤΕ ΠΑΡΕΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΚΤΥΠΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΚΘΕΣΕΙΣ ΤΗΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΠΕΡΙΟΔΟΣ;;;; ΤΗΝ Β....ΟΣ ;;; ΤΟΥ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗ ΤΟΥ Σ.....ΤΖΗ Ή ΔΕΝ ΤΟΝ ΞΕΡΗΣ;;; ΦΙΛΕ ΜΙΑ ΣΥΜΒΟΥΛΗ : ΜΗΝ ΞΥΝΕΣΕ ΣΤΗΝ ΓΚΛΙΤΣΑ ΤΟΥ ΤΣΟΠΑΝΗ!!!! ΑΥΤΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΤΑ ΓΡΑΦΟΥΝ ΕΚΕΙΝΟΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΚΡΥΨΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ ΚΑΙ ΕΣΥ ΕΧΕΙΣ ΝΑ ΚΡΥΨΕΙΣ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΠΟΛΛΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ... ΚΑΝΕ ΤΟΥΜΠΕΚΙ ΚΑΙ ΡΟΥΦΑ ΤΟ ΑΥΓΟ ΣΟΥ... ΕΤΣΙΑ ΜΑΓΚΑ ΜΟΥ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΚΕΡΑΜΙΔΟΓΑΤΕ Η ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΣΤΟΥΣ ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΟΥΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΣΦΟΔΡΗ ΣΕ ΛΙΓΟ ΚΑΙΡΟ ΠΟΥ ΕΣΥ ΨΑΞΕ ΑΠΟ ΤΩΡΑ ΝΑ ΚΡΥΦΤΕΙΣ. ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΠΟΥ ΥΠΕΡΑΣΠΙΖΕΣΑΙ ΘΑ ΠΑΕΙ ΣΤΟΝ ΠΑΤΟ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗ ΝΤΟΡΑ ΚΑΙ ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ.Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΣΟΥ ΘΑ ΦΥΓΕΙ ΝΥΧΤΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΕΙΝΑ ΠΟΥ ΕΡΧΕΤΑΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΠΟΥ ΠΗΓΑΙΝΕΣ ΡΕ ΣΤΑΜΑΤΗ Μ' ΑΥΤΟΝ ΤΟ ΜΠΟΥΧΕΣΑ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ. ΦΕΥΓΑΣ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΝΥΧΤΑ ΕΦΥΓΕ. ΤΩΡΑ ΑΠΟ ΚΟΡΟΙΔΑ ΓΙΑ ΝΑ ΞΑΝΑΣΤΗΡΙΧΘΟΥΝ ΣΤΟ ΦΕΥΓΑ ΓΕΜΑΤΟΣ Ο ΤΟΠΟΣ.........ΑΛΛΩΣΤΕ ΣΤΗΝ ΨΩΡΟΚΩΣΤΑΙΝΑ ΟΤΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΕΙΣΑΙ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΤΟ ΦΕΥΓΑ ΤΟΝ ΕΙΧΑ ΦΑΝΤΑΡΟ ΚΑΛΑ..... ΗΘΕΛΑ ΝΑ' ΞΕΡΑ ΠΟΥ ΤΟΝ ΒΡΗΚΑΤΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή