Πέμπτη 25 Νοεμβρίου 2010

ΚΑΘΗΣΤΕ ΚΑΤΩ, ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΤΟΝ ΛΟΓΟ!!!!!!

 Μεγάλο ενδιαφέρον θα έχει το ενδεχόμενο να αποφασίσει τελικά ο κ. Σταμάτης να καθίσει στα έδρανα του δημοτικού συμβουλίου του Αγρινίου. Και τι δεν θα έδινα να ακούω τον πρόεδρο του δημοτικού συμβουλίου (τον όποιο πρόεδρο) να του λέει: «καθίστε κάτω κύριε Σταμάτη. Δεν έχετε το λόγο». Αμ’ πως…..
Αλλά και μεγάλο θα είναι το ενδιαφέρον μας, να μάθουμε και να δούμε το ποιος θα αναπληρώνει τον κ. Σταμάτη όταν αυτός θα λείπει στην Αθήνα. Κάτι μου λέει πως θα έχουμε εκπλήξεις καθώς η επετηρίδα επιβάλει τον κ. Νίκο Καζαντζή αλλά υπάρχουν «κάποιοι» που αυτό ούτε θέλουν να το ακούσουν! Για να δούμε αρχικά τι θα πράξει ο κ. Σταμάτης και μετά την…. συνέχεια.
Πάντως νομαρχιακός σύμβουλος δεν έμεινε παραπάνω από τρείς μήνες. Να δούμε ως δημοτικός πόσο θα μείνει. Α και δοθείσης ευκαιρίας εάν μείνεις κ. Σταμάτη θα κρατήσεις δίπλα σου τον κ. Φεύγα ή θα αρκεστείς στον Λευτεράκη; Η συμβουλή μας είναι τον δεύτερο. Και αυτό γιατί ο πρώτος αφ΄ενός κοστίζει το κατι τις του, παραπάνω, ενώ ο δεύτερος με 800 ευρουλάκια θα σου κάνει τη δουλειά που πρέπει. Ασε, που δεν θα αναγκαστεί να πάει και στο….. ταμείο το παιδί! Το ταμείο της ανεργίας ντε, να μην παρεξηγούμαστε κιόλας.
Αν και ξέχασα. Για το ταμείο ανεργίας χρειάζονται προηγουμένως να δουλεύει κανείς ή να έχει δουλέψει κάποτε. Και εν προκειμένω χλωμά τα βλέπω τα πράγματα. Πολύ χλωμά…. Για αυτό σου λέω πάρτον τον άνθρωπο θα σου την κάνει τη δουλειά. Θα σου την κάνει….

2 σχόλια:

  1. ΠΡΟΕΔΡΟ ΘΑ ΒΓΑΛΕΙ Η ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ Ή ΧΩΡΟΦΥΛΑΚΑ;
    ΓΙΑΤΙ ΜΟΝΟ ΟΙ ΑΥΤΑΡΧΙΚΟΙ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΕΚΦΡΑΖΟΝΤΑΙ ΕΤΣΙ! ΒΛΕΠΩ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ ΠΑΣ ΣΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΧΩΡΟ ΠΟΥ ΠΑΝΤΑ ΑΝΗΚΕΣ......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΠΡΟΕΔΡΟ ΕΧΟΥΜΕ ΤΟΝ ΚΟΥΤΣΟΥΠΙΑ ΣΥΓΝΩΜΗΝ ΤΟ ΓΡΙΝΟ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΠΩ

    ΑπάντησηΔιαγραφή