Πέμπτη 11 Νοεμβρίου 2010

ΡΕΚΒΙΕΜ ΣΤΑΜΑΤΗ, ΑΠΟΨΕ ΣΤΟ ΑΓΡΙΝΙΟ.

Με μια ομιλία κυριολεκτικά καφενοβιακού επιπέδου, ο νεοδημοκράτης βουλευτής και υποψήφιος δήμαρχος Αγρινίου Δημήτρης Σταμάτης αποχαιρέτησε πριν απο λίγη ώρα στην πλατεία Δημοκρατίας τους λιγοστούς και αποκαρδιωμένους φίλους του που τον συνόδεψαν σε αυτή την προεκλογική -τρόπος του λέγειν- συγκέντρωση του.
Σε ένα ακατανόητο παραλήρημα ο κ. Σταμάτης ουσιαστικά είπε αυτό που ΟΛΟΙ ήξεραν απο την αρχή. Είπε δηλαδή ότι ποτέ δεν ήθελε και φυσικά ποτέ δεν πίστεψε ότι μπορεί να γίνει Δήμαρχος στο Αγρίνιο.
Μπροστά στα έκπληκτα μάτια (και βεβαίως αυτιά) του νεοδημοκρατικού ακροατηρίου του, ο Δημήτρης Σταμάτης δεν είπε τίποτε για τις αυτοδιοικητικές εκλογές της Κυριακής ενω αναφέρθηκε εκτενώς στους λόγους που θα ηττηθεί!!!
Όλα τα τα βρήκε και τα απέδωσε στο "σύστημα" που υπάρχει στη πόλη και που φυσικά "διατηρεί και καλλιεργεί" ο αντίπαλός του Παύλος Μοσχολιός. Βέβαια μέχρι τις παραμονές των εκλογών της Κυριακής την ήττα που φυσικά την έβλεπε και την οσμισζόνταν την απέδιδε στους εσωκομματικούς του αντιπάλους (!!!) που όμως σήμερα το βράδυ τους είχε όλους δίπλα του στην εξέδρα, δίνοντας τους και τον λόγο.
Αλήθεια, πως αντεξέ τον Σαλμά στην εξέδρα;
Ο κ. Σταμάτης που την περασμένη Κυριακή "κατόρθωσε" στο Αγρίνιο να συγκεντρώσει μικρότερο ποσοσοστό απο το αντίστοιχο του κ. Ρούση το 2006 και στον παλιό Δήμο Αγρινίου το μικρότερο ποσοστό που συγκέντρωσε ιστορικά υποψήφιος της Συντηρητικής παράταξης ουσιαστικά απόψε δήλωσε ΑΠΟΣΥΡΣΗ και σήκωσε λευκή πετσέτα.
Ομως στην ομιλία του ο κ. ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΑΝΑΦΕΡΘΗΚΕ ονομαστικά και σε κάποιους "φίλους" του. Ακριβώς σε αυτό το θέμα, θα αναφερθούμε και μεις αργότερα απόψε, σε άλλη ανάρτηση μας. Οσο και αν οι ΑΣΥΝΑΡΤΗΣΙΕΣ ΣΤΑΜΑΤΗ δεν είναι αντικείμενο συζήτησης και διαλόγου ως πρώην φίλοι επιτρέψτε μας να το επιχειρήσουμε.
Και τα λέμε αυτά γιατί απόψε ο ΚΕΡΑΜΙΔΟΓΑΤΟΣ διαφημίστηκε δεόντως και ΔΩΡΕΑΝ -έστω και εν μέσω ασυναρτησιών- απο τον κ. Σταμάτη.
Αυτά τα ολίγα προς το παρόν καθώς θα κρυώσουν τα σουβλάκια μας και είμαστε στο πόδι απο τις 6.30 το πρωϊ.... Σε λίγο λοιπόν πρωην.... ΦΙΛΕ.

Και αυτή τη φορά ΔΕΝ θα κάνουμε το λάθος που διαπράξαμε κατα τη διάρκεια της νομαρχιακής σου θητείας να τα φορτώνουμε όλα τα ΣΤΡΑΒΑ και τα ΑΝΑΠΟΔΑ που έκανες κατα κόρον στις πλάτες άλλων. Είσαι μεγάλό παιδί πιά για να σε δικαιολογούμε...

5 σχόλια:

  1. ΕΙΧΕ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΖΟΥΡΛΑ Η ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΤΟΥ ΣΤΑΜΑΤΗ.. ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΖΑΝ ΑΠΟ ΤΑ ΜΕΓΑΦΩΝΑ Ο ΖΑΡΑΒΙΝΑΣ ΚΑΙ Η ΠΡΩΗΝ ΙΔΙΑΤΕΡΑ ΤΟΥ, ΓΝΩΣΤΗ ΚΑΙ ΜΗ ΕΞΑΙΡΕΤΕΑ... ΚΑΜΙΑ ΔΕΚΑΡΙΑ ΓΝΩΣΤΟΙ ΔΕΞΙΟΙ ΜΟΛΙΣ ΤΟΥΣ ΕΙΔΑΝ ΕΦΥΓΑΝ ΑΗΔΙΑΣΜΕΝΟΙ.
    ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΕΠΙΣΤΡΑΤΕΥΤΗΚΕ Ο ΠΑΠΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΣΩΘΕΙ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ, ΕΝΩ ΑΠΟ ΤΑ ΜΕΓΑΦΩΝΑ ΑΚΟΥΓΟΝΤΑΝ ΛΟΙΖΟΣ ΚΑΙ ΤΣΙΓΓΑΝΙΚΑ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ, ΤΥΧΑΙΟ ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ.. ΠΑΛΙ ΚΑΛΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΒΑΛΕ ΚΑΙ ΘΟΔΩΡΑΚΗ. ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ Ο ΣΑΛΜΑΣ ΠΗΓΕ ΜΕ ΒΑΡΙΑ ΚΑΡΔΙΑ, ΑΦΟΥ ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΟ ΟΤΙ ΣΙΧΑΙΝΕΤΑΙ Ο ΕΝΑΣ ΤΟΝ ΑΛΛΟ, ΕΝΩ Ο ΚΑΡΑΓΚΟΥΝΗΣ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΟΣ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΝΕΙ ΜΕ ΕΛΑΦΡΑ ΠΗΔΗΜΑΤΑΚΙΑ ΓΙΑ ΝΤΟΡΑ ΜΕΡΙΑ.
    ΕΙΧΕ ΑΠ ΟΛΑ Η "ΟΜΙΛΙΑ": ΚΚΕ, ΣΥΡΙΖΑ, ΠΡΑΣΙΝΟΥΣ, ΚΑΙ ΜΠΛΕ ΚΟΚΚΟΥΣ, ΜΠΑΚΗ, ΜΟΥΡΤΖΙΑΠΗ, ΚΑΠΕΡΔΑ, ΜΩΡΑΙΤΗ, ΜΠΟΚΑΙΟΥΣ, ΜΠΛΟΚΣ ΚΑΙ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ, ΠΛΟΥΣΙΟΥΣ ΚΑΙ ΦΤΩΧΟΥΣ, ΝΕΟΥΣ ΚΑΙ ΓΕΡΟΥΣ, ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΚΑΙ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ, ΑΠΟΧΗ ΚΑΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΉ ΚΑΙ ΧΙΛΙΑ ΔΥΟ ΆΛΛΑ.
    ΑΝΑΘΕΜΑ ΚΙ ΑΝ ΕΒΓΑΛΕ ΚΑΝΕΙΣ ΑΚΡΗ. ΚΑΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ Η ΑΠΟΛΥΤΗ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΣΗ. "ΦΕΡΤΕ ΑΠΟ ΕΝΑΝ ΨΗΦΟΦΟΡΟ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ" ΕΙΠΕ Ο ΔΗΜΗΤΡΑΚΗΣ...
    ΚΡΙΜΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΤΑΜΑΤΗ, ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΣΥΝΗΘΙΣΕΙ ΕΤΣΙ. ΤΟ ΑΠΟΛΥΤΟ ΝΑΥΑΓΙΟ, ΚΛΕΙΝΕΙ ΜΕ ΑΣΧΗΜΟ ΤΡΟΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ΄ΤΟΥ ΚΑΡΙΕΡΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πραγματικη τραγωδία.... κριμα ρε σταματη
    τι πανιοσ ηταν αυτοσ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Τι να πούμε τι...
    ...Τι να τραγουδήσουμε.

    Δεν ξέρω γιατί έγινε η χτεσινή ομιλία του Δ.Σταμάτη στην πλατεία.Ίσως για να φανεί μια φορά και ο χώρος ενωμένος.Αυτό όμως ηταν αντίθετο με το κάλεσμα που έγινε στην Αριστερά και σε όσους κάποτε ήταν με τον Τσιτσιμελή τον αείμνηστο.Και αντίθετο με την αισθητική των διάσπαρτων φεϊγ-βολάν που παρέπεμπαν στο 1970...
    Ίσως για αν τα βγάλει απο μέσα του ο βουλευτής και να την πέσει στα μπλογκ,τον Αχελώο,στο σύστημα,στους δικούς του ψηφοφόρους του καναπέ,στους δικούς του ψηφοφόρους τους βολεμένους("ας ψηφίσουν κι εμάς μια φορά οι βολέμένοι" είπε σε μια στιγμή!),σε συγκεκριμένα πρόσωπα που τα χαρακτήρισε "πέμπτη φάλαγγα",στους Οικολόγους,το ΣΥΡΙΖΑ και τη Δη.Αρι. που "τι κατάλαβαν;", στο ΚΚΕ που αν δεν στηρίξει αυτόν "πως θα βγει το ΠΑΜΕ ξανά στην πλατεία;"...Αλλά τότε δεν θα προσπαθούσε να είναι πιο συμπαθής;
    Ίσως για να πολώσει και να πορώσει.Ναι, αλλά ποιον; τους δικούς του ή τους απέναντι;
    Ίσως για να διαψεύσει όσους λένε ότι δεν ηθελε να γίνει δήμαρχος...Αυτό όντως το κατάφερε σε κάποιους αλλά σε άλλους έδειξε ότι κάνει διαχείριση της επόμενης μέρας.
    Ίσως για να έχει και μια φορά φίλους και "φίλους" γύρω του...Ίσως,ίσως,...
    Για όλα αυτά όμως και για άλλα πολλά και κυρίως γιατί αυτός ΔΕΝ ήταν ο Σταμάτης που νομίσαμε κάποιοι ότι ξέραμε δεν μπορούμε να κάνουμε άλλο απολογισμό.Ειλικρινά προσωπικά ένιωσα άβολα.Ένιωσα σα να άκουγα να μιλάνε άνθρωποι που θέλουν κι αυτοί ρε παιδί μου μια φορά στη ζωή τους να κάνουν κουμάντο.Αυτό είναι θεμιτό και ανθρώπινο.Αυτό που δεν είναι θεμιτό είναι να βλέπεις έναν άνθρωπο που έχει δεκαετίες στην πολιτική και να νιώθεις όπως όταν βλέπεις ένα χορευτικό και ο χορευτής πέφτει κατά λάθος...Σε άλλους αυτό αρέσει και γελάνε.Σε μένα δεν αρέσει και θέλω να περάσουν οι ώρες να τελειώσει η παράσταση.Να μη βλέπω άλλη τέτοια ακατανόητη και ανερμάτιστη έκθεση...
    Αναρτήθηκε από αληταρχη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. μαυρο στο μαυρογιαλουρο
    να χαιρεται τα μπουμπουκια που μαζεψε: Πολιτικές κωλοτούμπες, αριβίστες, ατομα χωρις ιχνος αξιοπρεπειας και ηθους, ενα συνοθύλευμα τα σαρας και της μαρας της τοπικης κοινωνίας για συμβουλάτορες...ΧΑΛΙΑ ΜΑΥΡΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ποιος Ζαραβίνας ηταν μαζί του? Αυτος από το Μ-Λ ΚΚΕ? Πάντως γενικά δεν ξέρω αν είναι θέμα Σταμάτη αλλά ΝΔμοκρατης δημαρχος στο Αγρίνιο εχει να βγεί 16-17 χρόνια...Ας μη χρεωνει την ηττα του πουθενά ο Σταμάτης, απλά πρεπει να καταλάβει οτι δώ δε τους σηκώνει το κλίμα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή