Πέμπτη 25 Νοεμβρίου 2010

ΠΟΥ ΠΑΣ, ΟΡΕ ΚΑΡΑΜΗΤΡΟΟΟΟοοοοοοοοοοοοοοοο


Ένσταση λέει έκανε η θα κάνει, ο κ. Σταμάτης στο Αγρίνιο γιατί ο επανεκλεγείς δήμαρχος του ή γιατί ξεπέρασε το πλαφόν των προεκλογικών δαπανών που έθετε ο νόμος ή γιατί άργησε δυο-τρείς μέρες να καταθέσει τα χρήματα στον σχετικό λογαριασμό που υπήρχε στην Τράπεζα!!! Ναι, να κάνεις, Δημήτρη μου. Όχι μια αλλά δύο και τρείς και τέσσερεις, τέτοιες ενστάσεις. Έχουν μεγάλη τύχη. Α, κάνε και μία ακόμη γιατί ο δήμαρχος, δεν βρήκε χρόνο να πάει στον οδοντίατρο και μια κουφάλα στον δεξιό τραπεζίτη, του δημιουργούσε κακοσμία!!! Κάνε άλλη μια καθώς υποψήφιος τοπικός του σύμβουλος κατούρησε το αμάξι δικού σου συμβούλου και άλλη μια γιατί ψηφοφόρος του Μοσχολιού είπε στον Λευτεράκη σου «που πας ρε έρμε, ΚΑΡΑΜΗΤΡΟΟΟΟΟΟΟΟοοοοοοοοοο!!!!».
Α και να μην ξεχάσεις να βάλεις ισχυρή νομική παρουσία στα εντεταλμένα όργανα να εξετάσουν την καταγγελία σου ή την προσφυγή σου για να έχεις πιθανότητες να την κερδίσεις. Να μην γυρίζεις μετα από δω και από κει και κατηγορείς και τους άλλους  για…. ΣΥΣΤΗΜΙΚΟΥΣ!!!
Και σαν κατακλείδα δεν μας λες ποιος από όλους τους συμβούλους, σου υπέδειξε να το κάνεις αυτό. Ο Λευτέρης; Η Δήμητρα; Ή ο κ. ΦΕΥΓΑΣ;

1 σχόλιο:

  1. Ρε μητσο βλεπω μεγαλο ενδιαφερον για να μην παθει κατι ο παυλος μην εχεις καποια αλλη σχεση με τον δημαρχο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή