Σάββατο 6 Νοεμβρίου 2010

ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΜΑΖΙ ΣΑΣ, ΑΠΟ ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΑ. ΜΑΖΙ ΑΛΛΙΩΣ ΚΑΙ…. ΑΛΛΟΙΩΤΙΚΑ!


 Μια η πολύ συνειδητή μας επιλογή, να σιωπήσουμε για λίγο και μια ο προσωπικός φόρτος εργασίας,  ανάγκασαν τούτο μπλογκ για είκοσι περίπου μέρες να περιορίσει αισθητά έως καθόλου, τις αναρτήσεις του.
Οι εκλογές της Κυριακής όμως σηματοδοτούν το τέλος μιας εποχής έτσι ή αλλιώς. Όλο το διάστημα που προηγήθηκε, μας έδωσε χρόνο να δούμε ορισμένα πράγματα και από μια διαφορετική σκοπιά. Μια σκοπιά, που η ύπαρξή της, μας ήταν άγνωστη και που η γνώση της,  μας…. Τρομοκράτησε.
Από τη Δευτέρα όμως και επειδή σε ΚΑΝΕΝΑΝ ΔΕΝ ΧΡΩΣΤΑΜΕ ΤΙΠΟΤΕ, από αυτό εδώ το μπλογκ θα τα λέμε ΟΛΑ. Μα όλα….. Και τα καλά και τα κακά. Και τα κόλπα και τα ντόμπρα. Και αυτά που υπάρχουν στο προσκήνιο και κυρίως αυτά που υπάρχουν στο παρασκήνιο. Και το παρασκήνιο ως γνωστόν έχει πολύ, μα πολύ ζουμί.
Και αυτό δεν θα το κάνουμε μόνον μέσα από αυτό το μπλογκ. Θα το κάνουμε από το όποιο βήμα μας δίνετε η ευκαιρία και η δυνατότητα. Με τόλμη, αποφασιστικότητα και κυρίως εντιμότητα απέναντι στην αλήθεια και το γενικό συμφέρον του τόπου.
Με αυτές τις σκέψεις σας ευχόμαστε ΚΑΛΗ ΚΑΛΠΗ (ότι κι αν διαλέξετε) και ραντεβού από τη ΔΕΥΤΕΡΑ,  εδώ, στην εφημερίδα, στο ραδιόφωνο και…..

2 σχόλια:

  1. ο ενασ στο τυπογρφαειο, ο αλλοσ στο μοσχολιο και στον υπουργο, που να προλαβετε
    ευτυχωσ ,μασ ενημερωνε η σαραμαρα και ο νικολακησ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ε ναι τα παιδιά πρέπει να τα πάρουν τώρα που είναι εκλογές γιατί από Δευτέρα που καταφτάνει η τρόϊκα τα κεφάλια και τα αγγούρια μέσα για μέσα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή