Παρασκευή 10 Σεπτεμβρίου 2010

ΑΠΟΔΕΥΣΜΕΣΗ ΑΠΟ ΤΟ OFF THE RECORD - ΟΛΗ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΓΚΑΛΟΠ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ

Πολλά γραφτήκανε σε όλο το προηγούμενο διάστημα για τις δημοσκοπήσεις που διενεργούσε το ΠΑΣΟΚ για τη δυναμική των υποψηφίων Περιφερειαρχών στους τρεις νομούς. Ότι διαδιδόταν από την πλευρά Κατσικόπουλου κατα ΑΠΟΛΥΤΟ ΤΡΟΠΟ ήταν εντελώς ΨΕΥΔΕΣ. Ο ΚΕΡΑΜΙΔΟΓΑΤΟΣ με απολύτως έγκυρο και αδιαμφισβήτητο τρόπο γνώριζε λίγη ώρα μετά την παρουσίαση τους τα αποτελέσματά τους. Δεσμευόμασταν όμως απο το οφ δη ρεκορντ και ποτέ δεν αναφερθήκαμε σε αυτά. Η υπόθεση για το ΠΑΣΟΚ πλέον έχει λήξει. Εχει περάσει ικανός χρόνος από την ανακοίνωση της υποψηφιότητας Κατσιφάρα και πλέον το δικό μας οφ δη ρεκορντ -που το κρατήσαμε ως κόρη οφθαλμού, έτσι κάνουμε πάντα- δεν έχει λοιπόν καμία σημασία. Έτσι σήμερα και κατ' αποκλειστικότητα σας παρουσιάζουμε την τελευταία ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ.
Μια δημοσκόπηση που έγινε στις 2 και 3 Σεπτεμβρίου στους τρεις νομούς και κοινωνός της έγινε ο ίδιος ο Γιώργος Παπανδρέου στις 2 το μεσημέρι του Σαββάτου 4 Σεπτεμβρίου (λίγη ώρα αργότερα ο Κεραμιδόγατος έκανε μιαν ανάρτηση και αναφέρθηκε αόριστα, σε πολύ καλά νέα, που θα υπήρχαν την Κυριακή). Η Δημοσκόπηση λοιπόν στους τρεις νομούς με δείγμα απο Αχαϊα -κατ' απαίτηση "κάποιων"- που άγγιζε το 48% του συνολικού δείγματος παρουσίαζε την εξής εικόνα:
Θ. ΣΩΚΟΣ - 31%
Δ. ΚΑΤΣΙΚΟΠΟΥΛΟΣ -21%
Α. ΚΑΤΣΙΦΑΡΑΣ  -18%
ΑΛΛΟΣ/ΔΕΝ ΕΧΩ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΙ κ.λ.π. 29%
 Αυτό ήταν το κύριο ερώτημα και δεν επιδέχεται καμία αμφισβήτηση.ΚΑΜΙΑ.
Υπήρχαν και τα ερωτήματα σχετικά με τα δίδυμα
Θα αναφερθούμε ΜΟΝΟ στο δίδυμο  Σώκου-Κατσιφάρα καθώς ο Κατσικόπουλος ήταν κομμένος.
Σε αυτό λοιπόν το ερώτημα οι απαντήσεις διαμορφώθηκαν ως εξής:
Θ. ΣΩΚΟΣ - 42% και
Α. ΚΑΤΣΙΦΑΡΑΣ 38%
ΔΓ.ΔΑ - 8%
 Ο ΓΑΠ με δεδομένο αυτή τη δημοσκόπηση αλλά και άλλα κριτήρια έδωσε τότε την εντολή ΠΑΜΕ με ΣΩΚΟ. Στις 6:20 το απόγευμα ο πρόεδρος της Επιτροπής Θαν. Τσούρας το ανακοίνωσε ο ΙΔΙΟΣ αυτό στον Θ. Σώκο και του ευχήθηκε καλή επιτυχία. Στο ΠΑΣΟΚ όμως του ΓΑΠ ποτέ δεν ξέρεις τι μπορεί να σου ξημερώσει και ιδίως τι όταν.... μεσημεριάσει.... Πως θα εκφραστεί τώρα όλος αυτός ο κόσμος σε λιγότερο από 60 ημέρες στην κάλπη σήμερα δεν είναι δυνατόν να προβλεφθεί.
 Προϊόντος όμως του χρόνου θα δείξει! Και θα σας πούμε.

7 σχόλια:

  1. Κρίμα που ο ΓΑΠ μάσησε με το μπαλάκι που το πετάξανε οι Αχαιοί σχετικά με την συγκρότηση ανεξάρτητου ψηφοδελτίου με αρχηγό τον Βερελή.
    Συντέλεσαν βέβαια και τα "αρνιά" που λες σε παλαιότερη σου ανάρτηση.
    Κρίμα και πάλι κρίμα για τον ευλογημένο τόπο μας.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ευλογημένος είναι πράγματι ο τόπος, τον μαγάρισαν όμως οι Σώκοι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. τωρα με γιαννακα, κουρουμπλη, τορουνιδη και το αχαικό λόμπι ο Νομός θα λάμψει....ΟΥΣΤ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΦΤΙΑΞΕ ΤΙς ΠΡΟΣΘΕΣΕΙΣ ΝΑ ΒΓΑΖΟΥΝ ΣΎΝΟΛΟ 100
    ΓΙΑΤΙ ΕΚΤΙΘΕΣΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. akoma me to mnimosino asxoleisai???paei autos ksexna ton

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. EIΣΑΙ ΓΙΑ ΓΕΛΙΑ ΓΑΤΟΥΛΗ,ΤΟ ΠΟΙΟΣ ΗΤΑΝ ΚΟΜΜΕΝΟΣ ΦΑΝΗΚΕ ΣΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ .
    ΤΟ ΕΡΩΤΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΤΙ ΩΦΕΛΟΣ ΕΧΕΙΣ ΕΣΥ ΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΣ ΤΟΣΟ ΑΠΕΓΝΩΣΜΕΝΑ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣΕΙΣ ΟΤΙ ΑΔΙΚΗΘΗΚΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΡΟΤΙΜΗΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΓΑΠ Ο ΣΩΚΟΣ ?????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Κεραμιδόγατε ο Δελαπατρίδης είναι ένα κομματοσκυλο μειωμένης αντίληψης που καταστράφηκε από την αυλή του όπως συμβαίνει πάντα με όλους τους εξουσιόμανείς αρχοντίσκους αυτού του τύπου...διάβασε και λίγη ιστορία δε θα πάθεις τίποτα....μόνος του χάραξε την κατρακύλα του.Να ζούμε να τον θυμομαστε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή