Παρασκευή 10 Σεπτεμβρίου 2010

Προχωρά ακάθεκτος ο Αναγνωστόπουλος

Παρά τα περί του αντιθέτου διαδιδόμενα ο δήμαρχος Μεσολογγίου, Γιάννης Αναγνωστόπουλος ολοκληρώνει εντός της εβδομάδας την συγκρότηση του συνδυασμού του για τις εκλογές της 7ης Νοεμβρίου. Άλλωστε ο κ. Αναγνωστόπουλος από τις αρχές του Ιουνίου είχε ανακοινώσει την κάθοδό του στις εκλογές, με στόχο την ανανέωση της θητείας του.
Σύμφωνα με πληροφορίες μας στο συνδυασμό του δημάρχου Μεσολογγίου μετέχουν νυν δημοτικοί σύμβουλοι, από τους δήμους που συνενώνονται καθώς και μια πλειάδα νέων επιστημόνων. Επίσης αξιοσημείωτη είναι η συμμετοχή εκπροσώπων απ’ όλες τις παραγωγικές τάξεις. «Το ψηφοδέλτιο του δημάρχου Μεσολογγίου καταρτίζεται με τέτοιο τρόπο ώστε να αντανακλά με τον καλύτερο τρόπο στις απαιτήσεις της κοινωνίας για το μοντέλο του νέου δήμου» μας είπε στενός συνεργάτης του δημάρχου.
Ο ίδιος συνεργάτης πρόσθσε οτι: «η ανακοίνωση του ψηφοδελτίου θα αποτελέσει ευχάριστη έκπληξη για τους κατοίκους του δήμου και κυρίως θα προκαλέσει πονοκεφάλους στους χρισμένους της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ».
Ταυτόχρονα στο περιβάλλον του κ. Αναγνωστόπουλου κάθε άλλο παρά κατήφεια δημιουργούν οι αποχωρήσεις - φανερές ή κρυφές - νυν δημοτικών συμβούλων, αφού στις κατ’ ιδίαν συζητήσεις του δημάρχου με τους συνεργάτες του το μόνο που κυριαρχεί είναι ότι: «κανείς από τους διαφωνούντες ή τους αποχωρήσαντες δεν ενδιαφερόταν για την ουσιαστική παραγωγή έργου και το μόνο που τους ενδιέφερε ήταν να παίρνουν το μισθό. Λόγια πολλά, έργο μηδέν… και στο τέλος οι ευθύνες στο δήμαρχο όταν αυτός πίεζε για έργο….»
Απ’ ότι γνωρίζουμε ο κ. Αναγνωστόπουλος έχει προετοιμάσει το πρόγραμμα των περιοδειών του στα δημοτικά διαμερίσματα του δήμου που θα ξεκινήσουν από τις αρχές της επόμενης εβδομάδας, με στόχο μέχρι τις εκλογές οι επισκέψεις να είναι παντού περισσότερες των τριών.
Τέλος, ένα από τα βαριά χαρτιά που θα έχει στα χέρια του ο δήμαρχος Μεσολογγίου ενόψει των εκλογών της 7ης Νοεμβρίου θα είναι ο ισολογισμός του δήμου, τα στοιχεία του οποίου θα καταρρίπτουν πολλούς μύθους που κυκλοφορούν για την οικονομική κατάσταση του δήμου. «Δεν θα ξέρουν που να κρυφτούν όσοι διέδιδαν ανακρίβειες σχετικά με τα οικονομικά του δήμου και την οικονομική διαχείριση Αναγνωστόπουλου» υπογράμμισε συνεργάτης του δημάρχου.

2 σχόλια:

  1. Κρατησα αυτο το λινκ, να το ξαναδημοσιευσω, οταν μετα τις εκλογες ο Αναγνωστοπουλος θα εχει παει ακλαυτος...
    ουτε το 7% του Τεγα των προηγουμενων εκλογων δεν θα παρει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. «κανείς από τους διαφωνούντες ή τους αποχωρήσαντες δεν ενδιαφερόταν για την ουσιαστική παραγωγή έργου και το μόνο που τους ενδιέφερε ήταν να παίρνουν το μισθό. Λόγια πολλά, έργο μηδέν… και στο τέλος οι ευθύνες στο δήμαρχο όταν αυτός πίεζε για έργο….»
    χαχα Τι λές ρε Γιάννο τώρα πας να τα φορτώσεις σ' άλλους??
    Το ψάρι βρομάει απ' το κεφάλι λένε στο χωριό μου... Τώρα το είδες μετά απο 4 χρόνια....
    Πές τα όμως γιατι έξω απο την Πύλη (πλήν βέβαια του Ευηνοχωρίου) δε σε ξέρουν και βρήκες θύματα απ' εκεί.... αχχχχχχχχχχχ ας είναι καλά οι γριές με το Ζάχαρο και το Διαβήτη που κάπως έτσι έχεις εκεί πάτημα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή