Δευτέρα, 13 Σεπτεμβρίου 2010

Ικανοποίηση στην τοπική ΝΔ

Ανακοίνωση εδωσε χτες στη δημοσιότητα η Νομαρχιακή της ΝΔ με αφρομή την υποψηφιότητα Παπαναστασίου. Η ανακοίνωση γράφει:
"Με ιδιαίτερη ικανοποίηση η ΝΟΔΕ Αιτωλ/νίας υποδέχεται την επιλογή του Γιώργου Παπαναστασίου ως υποψηφίου Περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδας.
Αποτελεί τιμή για το νομό μας η επιλογή και η εμπιστοσύνη του Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας Αντώνη Σαμαρά, στο πρόσωπο ενός άξιου στελέχους της παράταξης.
Η Γιώργος Παπαναστασίου συγκεντρώνει όλες τις προϋποθέσεις προκειμένου η Ν.Δ. να εξασφαλίσει νικηφόρο αποτέλεσμα στις εκλογές του Νοεμβρίου.
Ο ίδιος με γνώση για την αυτοδιοίκηση και επιτυχημένη πορεία ως Πρόεδρος του ΤΕΕ, έχει αποδείξει πως διαθέτει ικανότητες και όραμα.
Είμαστε σίγουροι για την αποδοχή και πλήρη στήριξη του Γιώργου Παπαναστασίου στην Αιτωλοακαρνανία, την Αχαΐα και την Ηλεία. Είμαστε πεπεισμένοι ότι μπορεί να κάνει την υπέρβαση και να οδηγήσει την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας στο δρόμο της ανάπτυξης."

2 σχόλια:

 1. Κάθε χρόνο, όλα τα τελευταία χρόνια, συνηθιζότανε κατά την επίσκεψη του πρωθυπουργού στην Θεσσαλονίκη για την ΔΕΘ, να γίνονται μεγάλα επεισόδια από τους… κοινωνικούς αγωνιστές (αναρχο-αριστεριστές).

  Μάλιστα, μεγάλης έκτασης επεισόδια συνέβαιναν και όταν η οικονομική και κοινωνική πολιτική των προηγούμενων κυβερνήσεων δεν ήταν σκληρή και δεν έδινε νομιμοποιητική βάση σε… «ξεσπάσματα λαϊκής αγανάκτησης», όπως τα παρουσίαζαν οι οργανωτές και εκτελεστές τους, καθώς και τα «παπαγαλάκια» τους των ΜΜΕ.

  Μιλάμε για τα πρώτα χρόνια της κυβέρνησης Καραμανλή. Παρόλα αυτά συνέβαιναν. Χθες, έσπασε η… παράδοση! Δεν άνοιξε μύτη!

  Δεν έγιναν δε ούτε τα… προκαταρκτικά, ώστε να πούμε ότι υπήρχε πρόθεση να γίνουν επεισόδια, αλλά επενέβη εγκαίρως η Αστυνομία και τα πρόλαβε. Ρωτάμε, λοιπόν: τώρα που είναι περισσότερο παρά ποτέ ώριμες οι συνθήκες για… επαναστατικές διεργασίες, ΠΟΥ ΧΑΘΗΚΑΝ ΟΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ «ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΕΣ»;

  Απάντηση: οι μαρξιστές ψευτοεπαναστάτες είναι επαγγελματίες παρακρατικοί (επί χρήμασι) και ως καλοί και πιστοί υπάλληλοι υπακούουν πάντα και χωρίς αντιρρήσεις στις διαταγές των αφεντικών τους!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Η Γιωργος Παπαναστασίου!!! Δικος σου το λάθος ή της ΝΟΔΕ;

  ΑπάντησηΔιαγραφή