Πέμπτη 9 Σεπτεμβρίου 2010

Ειδική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου σήμερα.

ΕΙΔΙΚΗ συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, πργματοποιείται σήμερα στις 19:30 για τη συζήτηση και λήψη αποφάσεων στα παρακάτω θέματα της ημερήσιας διάταξης:
Έγκριση οικονομικών καταστάσεων Δήμου Αγρινίου
Α) Απολογισμού εσόδων – δαπανών οικονομικού έτους 2009.
Β) Ισολογισμού και αποτελεσμάτων χρήσεως οικονομικού έτους 2009

3 σχόλια:

  1. Θα έπρεπε να περικοπούν οι μισθοί του πρωθυπουργού, των υπουργών και των βουλευτών και να προσλαμβάνονται μόνο άμισθοι σύμβουλοι και διάφοροι άλλοι βαστάζοι και κλακαδόροι. Εδώ όμως τι βλέπουμε; Βλέπουμε το ακριβώς αντίθετο.
    Η κυβέρνηση αυξήθηκε λες και πρόκειται να κυβερνήσει την κοσμοκράτειρα χώρα του πλανήτη. Αυξήθηκαν οι υπουργοί, οι αναπληρωτές, και οι υφυπουργοί και φυσικά αυξάνονται αντίστοιχα οι φρουροί, οι σύμβουλοι, οι παρατρεχάμενοι, οι λιμουζίνες κ.λ.π. Το κόστος λειτουργίας μιας άχρηστης και αμφιβόλου νομιμοποιήσεως κυβέρνησης αυξάνεται αλματωδώς, χωρίς έστω να εξαγγελθεί μια περικοπή στους μισθούς όλων αυτών των τόσο «σημαντικών» για τη ζωή μας προσώπων. Έστω για λόγους συμβολισμού και συμπαράστασης προς τη δοκιμαζόμενη κοινωνία. Δεν φτάνει μόνο αυτό αλλά και ο αριθμός των συμβούλων, ντόπιων και ξένων αυξάνεται και αυτός με μεγάλους ρυθμούς. Και ακόμα, όλο αυτό το κατασκεύασμα μεταφέρεται εδώ και εκεί για να συνεδριάζει σε διάφορες περιοχές με κόστος και έξοδα μετάβασης, υπερωρίες και αμοιβές εκτός έδρας.
    Βλέπουμε λοιπόν ότι δημιουργείται μια νομενκλατούρα σοβιετικού τύπου, μακριά από κάθε κοινωνική ανάγκη, κοινωνική επιταγή και κοινωνικό συμβολισμό, σε μια σκληρά δοκιμαζόμενη κοινωνία. Είναι αντίθετο προς την κοινή λογική, τη στιγμή που αυτή η κυβέρνηση έκοψε τις στρατιωτικές παρελάσεις για να μην καταναλώνονται καύσιμα, έκοψε τα επιδόματα των ιπταμένων της πολεμικής αεροπορίας υποτίθεται για οικονομία, έκοψε τα κομπιούτερ από τους μαθητές, αλλά και πολλά άλλα, την ίδια στιγμή η ίδια να αυξάνει το κόστος της δικής της λειτουργίας.
    Πρέπει λοιπόν να υπάρξει άμεσα ένα άλλο Σύνταγμα που θα δένει δημοκρατικά τη λειτουργία του πολιτικού συστήματος πάνω στις κοινωνικές επιταγές και θα το αναγκάζει να ακολουθεί τις κοινωνικές ανάγκες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. TO EXOYN XAMENO OI ΔΕΞΙΟΙ?
    ΑΥΤΟΙ ΦΤΑΙΝΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΜΙΛΑΝΕ?
    ΑΙ ΣΙΧΤΙΡ!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή