Πέμπτη 9 Σεπτεμβρίου 2010

Aπαρατήρητος ο Κεδίκογλου

Το βαρύ , δυσμενές και αποσυσπειρωμένο κλίμα στη ΝΔ επιβεβαιώθηκε με την χθεσινή επίσκεψη του Σίμου Κεδίκογλου στον νομό. Ο βουλευτής από την Εύβοια, φανατικός υποστηρικτής της Ντόρας Μπακογιάννη, είναι υπεύθυνος των αυτοδιοικητικών εκλογών στο νομό και αυτό δεν είναι καθόλου τυχαίο, το ότι δηλαδή η ΝΔ στέλνει στην Αιτωλ/νία ένα τριτοκλασσάτο στέλεχος, ουσιαστικά αποκομμένο από την ηγεσία του κόμματος. Κατά τα άλλα η επίσκεψή του δεν έφερε τίποτε καινούργιο και κινήθηκε στα τετριμμένα, στο έτσι κι αλλιώς υποτονικό κλίμα της περιόδου. Η τοπική ΝΔ επιδιώκει να "περάσει"  πως η επίσκεψη Κεδίκογλου, έφερε και την απόσυρση της υποψηφιότητας Φερεντίνου στον δήμο Ακτίου - Αμβρακίας, όμως αυτό ήταν κάτι που είχε προαναγγελθεί εδώ και μέρες.
Κατά τα άλλα ο Κεδίκογλου, σε δηλώσεις του είπε: " Η Νέα Δημοκρατία έχει προτάσεις, συγκεκριμένο πρόγραμμα εξόδου από την κρίση καθώς και εναλλακτικές λύσεις έναντι του Μνημονίου.
Σχετικά με την εκτίμηση του εκλογικού αποτελέσματος τόνισε καταλήγοντας πως «ο αγώνας δίνεται με όρους νίκης"
Τώρα από που πηγάζει αυτή η ασιοδοξία, μόνο ο ίδιος ο Κεδίκογλου το γνωρίζει...

6 σχόλια:

  1. αλλο ενα ανακοινωθεν του εκπροσωπου της τ.ε πασοκμπλογκερ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. μα πως να ηταν αποτελεσματικος αφου το προγραμμα του το ειχε φτιαξει ο νικολακης το κομμα τον ενδιεφερε το νικολακη η να περασει 2 μερες καλα;
    ρομπα τον εκανε απο ουζερι σε ουζερι κι απο μπαρ σε μπαρ τον πηγαινε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΠΕΡΑΣΕ ΚΑΛΑ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΠΑΝΤΩς ΕΜΑΘΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΟΥΤΕ ΚΙ ΑΥΤΟΣ ΚΑΤΑΛΑΒΕ ΟΤΙ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΣΥΝΤΑΣΣΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΥΣ ΤΩΝ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ, ΣΥΜΦΩΝΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΙΣ ΤΟΠΙΚΕΣ ΑΝΑΓΚΕΣ

    ΑΛΛΑ ΜΑΛΛΟΝΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΣΤΟ ΣΑΜΑΡΑ ΚΑΝΕΙ. ΜΕ ΤΑ ΟΣΑ ΔΕΝ ΕΚΑΝΕ ΣΑΝ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΤΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Η απύθμενη ανικανότητα ενός τομεάρχη, ο πολιτικός καιροσκοπισμός των τοπικών βουλευτών και η ανευθυνότητα των κομματικών οργάνων, που είχαν ενημερωθεί αλλά δεν ήθελαν να εξετάσουν τη κατάσταση, η ανιστόριτη ματαιοδοξία ενός τέως να παραμείνει δήμαρχος, η ανεξήγητη φοβική απόδραση και αποδειγμένη πολιτική ανωριμότητα ενός γιατρού , η πολιτική αφέλεια και οι προσωπικές σκοπιμότητες παραγοντίσκων είναι οι κύριοι υπεύθυνη της συνέχειας της διάσπασης, που συντηρείται, χρόνια τώρα, από το γνωστό παραμάγαζο της παραλίας. Μετέτρεψαν μια σχεδόν σίγουρη ΝΙΚΗ σε βέβαιη ΗΤΤΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή