Σάββατο, 11 Σεπτεμβρίου 2010

ΦΟΝΙΚΟ ΔΙΑ ΑΣΗΜΑΝΤΟΝ ΑΦΟΡΜΗΝ

Έγινε κι αυτό στη δύσμοιρη πόλη μας. Ενα φονικό μετα απο πολλά-πολλά χρόνια στην πόλη του Αγρινίου για ασήμαντη αφορμή και αιτία έγινε στις έξη τα ξημερώματα στην περιοχή της πλατείας Τσακανίκα (oδός Βλαχοπούλου). Δράστης και θύμα μόλις και κοντά, στα είκοσι χρόνια. Όπως όλα δείχνουν αιτία ήταν κάποια κοπέλα. Σύμφωνα με αστυνομικούς στις 5.30 το πρωϊ του Σαββάτου ένας 22χρονος απο τα Τριαντεϊκά φιλονικούσε με κάποιες κοπέλες νεαρής ηλικίας. Μετά απο λίγη ώρα κατέφτασε στη σημείο ένας άλλος νεαρός (λίγο μικρότερος) και με ένα περίστροφο πυροβόλησε πέντε φορές κατά του 22χρονου. Τρείς σφαίρες τον πέτυχαν σε καίρια σημεία και κατα τη μεταφορά του στο νοσοκομείο ξεψύχησε. Στις 9 το πρωϊ (πριν λίγη ώρα) άνδρες της ασφάλειας Αγρινίου συνέλαβαν τον 21χρονο θύτη, που κρυβόταν σε μια αποθήκη. Δυστυχώς το ζήσαμε κι’ αυτό σε μια πόλη που φαίνεται να αποδιοργανώνεται καθημερινά σε όλα τα επίπεδα
Τα ονόματα και του θύματος και του θύτη δεν τα δημοσιεύουμε για λόγους δεοντολογίας. Αλλες λεπτομέρειες και πληροφορίες, σε επόμενη ανάρτηση μας. 

5 σχόλια:

 1. ΚΙΝΗΣΗ ΠΟΛΙΤΩΝ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ.. Τα ψέμματα τελείωσαν!
  Ο κύβος ερρίφθη! Η υπογραφή της Κ.Υ.Α. ανοίγει πλέον διάπλατα το δρόμο για την επικείμενη επένδυση του Κατάρ στο Πλατυγιάλι, κάτι που σημαίνει αυτόματα την ταφόπλακα στις ελπίδες για εμπορικό-διαμετακομιστικό λιμάνιΗ Κίνηση Πολιτών Ξηρομέρου καλεί:
  1. Το Δημοτικό Συμβούλιο να αλλάξει την απόφασή του και να ταχθεί ρητά και κατηγορηματικά ΕΝΑΝΤΙΟΝ της “επένδυσης” και της κοροϊδίας.
  2. Το Νομαρχιακό Συμβούλιο να πράξει ανάλογα και να καταψηφίσει την πρόταση.
  3. Την Επιτροπή Αγώνα να ενεργοποιηθεί άμεσα.
  4. Τους πολίτες του Ξηρομέρου να επαγρυπνούν και να σταθούν στο πλευρό της Κίνησης αποφασισμένοι και έτοιμοι για αγώνα προκειμένου να πετύχουμε τη λειτουργία εμπορικού-διαμετακομιστικού λιμανιού, κάτι που η Πολιτεία έχει υποσχεθεί και οφείλει να πραγματοποιήσει.
  5.Τέλος επειδή οι επερχόμενες εκλογές θα γίνουν στη βάση θέσεων για συγκεκριμένα προβλήματα και επειδή η καταστροφική για την περιοχή «επένδυση» είναι ένα από τα σημαντικότερα προβλήματα :
  Καλούμε τις δημοτικές παρατάξεις και τους επικεφαλείς τους να πάρουν θέση εδώ και τώρα.
  Καλούμε επίσης τους βουλευτές όλων των κομμάτων του νομού να πάρουν θέση για την «επένδυση».
  ΟΧΙ ΣΤΟ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΟ ΤΟΥ ΥΓΡΑΕΡΙΟΥ
  Ο ΑΣΤΑΚΟΣ ΔΕ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΣΕΒΕΖΟ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. η δεοντολογία σε μαρανε... καλά που τη θυμήθηκες;

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. http://www.youtube.com/watch?v=ApLlaWzTw-0&NR=1

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. πρωτα το τσοντοβιντεο, τωρα αυτο
  Μα που στο διαολο ζουμε; Ειναι δυνατον;

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 5. Παλιοκάγκουρες , χωριάτες, κωλοσκυλάδες, φαγοθείτε μεταξύ σας!! Κάποια στιγμή θα γινότανε κι αυτό.... Τελικά κάποια 'αλανάκια' μόνο με σφαίρες θα καταλάβουνε...

  ΑπάντησηΔιαγραφή