Δευτέρα, 13 Σεπτεμβρίου 2010

Παντελής Βαμβακάς-Αλέκος Πάνου στο Περιφερειακό;

Δυο "δυνατά ονόματα" από τον χώρο της ΝΔ στον νομό μας, συγκεντρώνουν σημαντικές πιθανότητες για συμμετοχή στο περιφερειακό ψηφοδέλτιο του Γιώργου Παπαναστασίου. Ο νομαρχιακός σύμβουλος και πρώην πρόεδρος του Νομαρχιακού Συμβουλίου Παντελής Βαμβακάς ήδη "φλερτάρει" με την θέση του υποψηφίου αντιπεριφερειάρχη. Ο γνωστός δικηγόρος αν και κλήθηκε από τον Δημήτρη Σταμάτη, πρότιμα την Περιφέρεια και πιθανολογείται πως θα προταθεί από τον υποψήφιο Περιφερειάρχη της ΝΔ για την θέση του αντιπεριφερειάρχη.
Με το ψηφοδέλτιο του κ. Παπαναστασίου, φέρεται να έχει κλείσει και ο φίλος μας από τα παλία Αλέκος Πάνου, κατα το παρελθόν στενός συνεργάτης και εξ απορρήτων του Δημήτρη Σταμάτη, που επίσης διετέλεσε πρόεδρος στην ΟΝΝΕΔ του Αγρινίου, με ισχυρές προσβάσεις στην Τριχωνίδα και την Παραχελωίτιδα, επιχειρηματίας σήμερα, αλλά πάντα ενεργός πολίτης.
Ο Κεραμιδόγατος βαθμολογεί με άριστα τις επιλογές αυτές.
Θα επανέλθουμε στην πορεία βέβαια, γιατί δεν λείπουν και οι γραφικές περιπτώσεις...

3 σχόλια:

 1. ΘΕΜΑ : ΕΠΕΝΔΥΣΗ ΣΤΟ ΠΛΑΤΥΓΙΑΛΙ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΗΛΕΚΤΡΙΚΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΜΕ ΚΑΥΣΗ L P G .
  Η προώθηση της επένδυσης του Κατάρ στον Αστακό Αιτωλοακαρνανίας δίνει την δυνατότητα εγκατάστασης δύο μονάδων ηλεκτροπαραγωγής συνολικής ισχύος 1010 MW με πρώτη ύλη υγροποιημένο αέριο πετρελαίου (LPG).
  Πουθενά στο κόσμο δεν λειτουργεί μονάδα ηλεκτροπαραγωγής με βάση το LPG λόγω επικινδυνότητας. Αναφέρουμε ότι το 1984 στο Σαν Χουάν του Μεξικού η έκρηξη σε δεξαμενή LPG προκάλεσε περισσότερους από 600 νεκρούς, 5.400 τραυματίες και ζημίες που υπερέβαιναν τα 31 εκατ. Δολλάρια Και αν κάποιοι ισχυριστούν ότι η τεχνολογία από τότε βελτιώθηκε αναφέρουμε ότι το 2009 σε έκρηξη βαγονιού τραίνου που μετέφερε LPG στην Τοσκάνη της Ιταλίας προκάλεσε 16 νεκρούς και περισσότερους από 30 τραυματίες και ανυπολόγιστες ζημιές. Γι’ αυτό επαναλαμβάνουμε δεν λειτουργούν πουθενά στον κόσμο τέτοια εργοστάσια.Σύμφωνα με το υπάρχοντα σχεδιασμό το 70% της παραγόμενης ηλεκτρικής ενέργειας θα διοχετεύεται μέσω καλωδίων στην Ιταλία. Το ερώτημα εύλογο, γιατί η εγκατάσταση δεν γίνεται στην Ιταλία ; η απάντηση απλή ουδέποτε η Ιταλία θα δεχόταν την εγκατάσταση μονάδας τόσο μεγάλης επικινδυνότητας στο έδαφος της.
  ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΜΑΣ ΓΙΑ ΑΠΟΤΡΟΠΗ ΤΟΥ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΟΥ ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΣ ΠΟΥ ΔΡΟΜΟΛΟΓΕΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΜΕ ΣΥΝΟΠΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΕΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΜΑΣ ΚΑΛΟΥΜΕ ΚΑΘΕ ΠΟΛΙΤΗ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΜΑΣ ΝΑ ΣΤΗΡΙΞΟΥΝ ΤΟ ΔΙΚΑΙΟ ΑΓΩΝΑ ΜΑΣ .

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Καλό θα ήταν ο αντιπεριφερειάρχης να προέρχεται από Μεσολόγγι ή Ναύπακτο. Έτσι εκπροσωπούνται περισσότερες περιοχές και τονώνεται και το τοπικό ρνδιαφέρον

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Γιατί το τρωκτικό που λέγεται Μουρτζιάπης και έχει το μπλογκ ΠΑΡΟΝ δεν δημοσιεύει τα αρνητικά σχόλια για Παπαναστασίου κ.λ.π. Δεν πιστεύω να είναι και υποψήφιος;

  ΑπάντησηΔιαγραφή