Παρασκευή 3 Σεπτεμβρίου 2010

Oλοι εναντίον του Μπουλέ.


Όπως κατήγγειλαν μέλη της αντιπολίτευσης, ο νυν δήμαρχος Πυλήνης Γιάννης Μπουλές όντας διευθύνων σύμβουλος της Αιτωλικής Αναπτυξιακής χρησιμοποιεί τη θέση του για να “τάζει”, εν όψει και της καθόδου του στις επερχόμενες δημοτικές εκλογές για το Δήμο Ναυπακτίας.
Μάλιστα, όπως αναφέρθηκε, σύμφωνα με τη νομοθεσία του Καλλικράτη, υπάρχει ασυμβίβαστο μεταξύ της θέσης που κατέχει και της καθόδου στις εκλογές.
Όπως υποστήριξαν, στο τελευταίο δημοτικό συμβούλιο της Ναυπάκτου, οι σύμβουλοι της αντιπολίτευσης αν και τυπικά μπορεί να παραιτηθεί μια ημέρα πριν καταθέσει την υποψηφιότητά του επίσημα στο Πρωτοδικείο, εντούτοις ο ίδιος ο Μπουλές έχει δημοσιοποιήσει την κάθοδο του και εδώ και δύο μήνες κάνει προεκλογικό αγώνα.
Μάλιστα λέχθηκε ότι άτομα που είτε ωφελήθηκαν είτε αναμένεται να ωφεληθούν από τα προγράμματα της Αιτωλικής, συμμετέχουν στην υπό διαμόρφωση δημοτική του ομάδα.
Η μπάλα, πήρε ελαφρώς και τον Παπαθανάση, που είναι πρόεδρο της εταιρίας, ο οποίος δήλωσε πως αυτός είναι πολιτικός προϊστάμενος- άρα δεν εμπλέκεται και στην κατανομή των προγραμμάτων- και πως θέτει άμεσα την παραίτησή του στο διοικητικό συμβούλιο της Αιτωλικής, το οποίο και θα συγκαλέσει εκτάκτως την ερχόμενη εβδομάδα για το θέμα.
Από nafpaktia.com


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου