Δευτέρα 13 Σεπτεμβρίου 2010

ΓΝΩΡΙΣΤΕ ΤΟΝ ΥΠΟΨΗΦΙΟ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ ΑΠΟΣΤΟΛΟ ΚΑΤΣΙΦΑΡΑ

Με αφορμή την εθιμοτυπική επίσκεψη σήμερα του υποψηφίου Περιφεριάρχη Δυτ. Ελλάδας (σ.σ.: Στερεάς και Πελοποννήσου) στο κτίριο της Νομαρχιακής Αυτοδιοίκησης Αιτωλ/νίας στο Μεσολόγγι, δημοσιεύουμε ένα αναλυτικό του βιογραφικό όπως το βρήκαμε στην ηλεκτρονική έκδοση της εφημερίδας "Ελευθεροτυπία" την 6/10/2009. Και ιδού το ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ:

Είναι στέλεχος της Περιφερειακής Διεύθυνσης Πατρών του Ελληνικού Οργανισμού Τουρισμού (Ε.Ο.Τ), ενώ έχει διατελέσει διευθυντής στο «ΚΑΜΠΙΝΓΚ ΚΑΙ ΑΚΤΗ ΕΟΤ» στο διάστημα 1982 - 1989. Υπήρξε μέλος της Νομαρχιακής Επιτροπής Τουρισμού Νομού Αχαΐας. (1983 - 1986).
Ακολουθώντας την δημοκρατική οικογενειακή παράδοση, συμμετείχε από μικρή ηλικία σε όλους τους πολιτικούς και κοινωνικούς αγώνες. Εντάχθηκε στο ΠΑΣΟΚ από τα μαθητικά του χρόνια και παραμένει ενεργό και δραστήριο μέλος του Κινήματος μέχρι και σήμερα.
Διετέλεσε μέλος του γραφείου πόλης της Σπουδάζουσας νεολαίας του ΠΑΣΟΚ(1977 - 1978).
Σε ηλικία μόλις 19 ετών εκλέγεται μέλος της Νομαρχιακής Επιτροπής Αχαΐας του ΠΑΣΟΚ με ευθύνη στα θέματα νεολαίας του Νομού (1978-1979).
Από το 1983 έως και σήμερα είναι μέλος της Ν.Ε. Αχαΐας του ΠΑΣΟΚ. Διετέλεσε Α' Γραμματέας του Τομεακού Γραφείου Πάτρας (1984-1988). Σήμερα είναι μέλος της Γραμματείας της Ν.Ε. ΠΑΣΟΚ Αχαΐας.
Ανάλογη είναι η παρουσία του στους κοινωνικούς και συνδικαλιστικούς χώρους :

    * Αντιπρόεδρος Δ.Σ. συλλόγου φοιτητών ΤΕΙ Πατρών (1977-1978)
    * Γενικός Γραμματέας του συλλόγου υπαλλήλων ΕΟΤ Πατρών
    * Αντιπρόσωπος των εργαζομένων ΕΟΤ στην Ομοσπονδία Εργαζόμενων του Υπουργείου Εθνικής Οικονομίας (ΠΟΣΥΠΕΘΟ).
    * Αντιπρόσωπος των εργαζομένων του ΕΟΤ στο παράρτημα της ΑΔΕΔΥ Πάτρας.
Στις Νομαρχιακές εκλογές του 1994 και 1998 εκλέγεται Νομαρχιακός Σύμβουλος με ανοδική εκλογική καταγραφή.
Διετέλεσε μέλος της Νομαρχιακής Επιτροπής Παιδείας, Νεολαίας, Πολιτισμού (1995 - 1996).
Αντινομάρχης Οικονομικής Ανάπτυξης από το 1997 έως το 2000, χειρίστηκε τα θέματα: Βιομηχανίας, Τουρισμού, Γεωργίας, Κτηνοτροφίας, Αλιείας, Εμπορίου, Απασχόλησης, Υγείας και Πρόνοιας.
Στις Νομαρχιακές εκλογές του 2002 εκλέγεται πρώτος σε σταυρούς Νομαρχιακός Σύμβουλος Αχαΐας. Από τις αρχές του 2003 αναλαμβάνει αναπληρωτής Νομάρχης Αχαΐας με αρμοδιότητες την Ανάπτυξη, τον Τουρισμό, την Γεωργία, την Κτηνοτροφία, το Εμπόριο, την Απασχόληση καθώς και τον Προγραμματισμό.
Την θέση διατηρεί με έντονη δραστηριότητα και σημαντικές παρεμβάσεις έως τα τέλη του 2003, οπότε παραιτείται, εντασσόμενος στη λίστα των υποψηφίων βουλευτών του ΠΑΣΟΚ για την Αχαΐα.
Πρόεδρος του ΙΣΤΑΜΕ ΑΝΔΡΕΑΣ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ Καλετζίου.
Είναι παντρεμένος με την εκπαιδευτικό Ρούλα Καραγιάννη και έχει δύο παιδιά, την Μελίνα - Αμαλία και τον Γιάννη.

13 σχόλια:

  1. Ο μπαρμπας του ο Γιαννης Κατσιφάρας χαιρεται με τον αξιο ανηψιο. παντου προφανως ενεβαινε αξιοκρατικοτατα ..... ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΠΑΣΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΜΕ ΤΙ ΑΣΧΟΛΕΊΤΑΙ ΤΟΝ ΕΛΕΎΘΕΡΟ ΧΡΌΝΟ ΤΟΥ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. τσιμουδια οτι ειναι πασοκικο παιδι απο τζακι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ήταν και υπέυθυνος στου ΙΣΤΑΜΕ Καλτετζίου!!! Τι λες βρε παιδί μου!!! Όλο θέσεις ευθύνης βλέπω. Μπραβο, μπραβο του. Αντε και Περιφερειάρχης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. κι αυτοσ κρατικοδιαιτος...
    ουτε ενα ενσημο δεν εχει κολλησει
    Αλλά έχει γεννηθει στο Καλέντζι και τον λενε Κατσιφαρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Το βιογραφικό του Κατσιφάρα το έβαλες για να το θαυμάσουμε ή για να πλαντάξουμε;Ωραίο βιογραφικό, πλούσιο και με περγαμηνές όμως. Αλήθεια εσύ θα τον ψηφίσεις;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Φίλε μου η ενημέρωση είναι ενημέρωση και αφού ο ίδος έχει δώσει το βιογραφικό του σε μας δεν μένει τίποτε άλλο παρά να το παρουσιάσουμε. Ο θαυμασμός του ή αποστροφή είναι θέματα του κα΄θε αναγνώστη. Όσον αφορά το ερώτημα αν θα τον ψηφίσω σου απαντώ ότι αποτελεί δέσμευση μου δημόσια ότι εαν έχει ως αντιπεριφερειάρχη τον κ. Σπύρο Τορουνίδη (γραμματέα της Ν.Ε. Πασοκ) θα τον ψηφίσω με χέρια και με πόδια. Αν μάλιστα συμπεριλάβει και τους κ. Μπουμπούλη, Σαμαρά κ.λ.π. με ακόμη περισσότερο πάθος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΣΕ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ ΣΟΥ ΕΓΡΑΦΕΣ ΟΤΙ ΑΝ Η ΝΔ ΚΑΤΕΒΑΣΕΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΙΤΩΛ/ΝΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΝ ΣΤΗΡΙΞΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ ΜΑΣ! ΤΩΡΑ ΜΑΣ ΤΑ ΓΥΡΙΖΕΙΣ. ΤΟ ΠΕΡΙΜΕΝΑΜΕ ΒΕΒΑΙΑ, ΜΗ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΜΑΣ ΕΙΧΕΣ ΠΕΙΣΕΙ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΚΟΙΤΑ ΣΥΜΠΤΩΣΗ ΚΑΙ Ο ΣΙΩΚΟΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΣΧΟΛΕΣ ΤΟΥ Ε.Ο.Τ. ΡΟΔΟΥ ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΤΟ 1982-83 Ε.'.'.' ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ
    ΠΑΛΗΟΣ ΠΑΣΟΚΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΜΟΙΑΖΕΙ ΜΕ ΤΟ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΤΟΥ ΣΩΚΟΥ ΜΕ Ή ΧΩΡΙΣ ΠΤΥΧΕΙΟ ΑΡΑΓΕΣ ????????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ο Σώκος έχει πτυχίο! Εσύ ρε 9:15 και ο "εργοδότης" σου δεν έχετε!!!

    Γλύψε και άλλες κατουρημένες ποδιές, όσο προλαβαίνεις...

    ΑπάντησηΔιαγραφή