Δευτέρα 27 Σεπτεμβρίου 2010

ΠΑΝΙΚΟΣ ΣΤΟ ΠΑΣΟΚ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΟ ΝΑ ΟΡΙΣΤΕΙ ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ Ο ΒΑΣ. ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟΣ


Οι σφοδρές αντιδράσεις που προηγήθηκαν στο ενδεχόμενο να οριστεί αντιπεριφεριάρχης στον συνδυασμό Κατσιφάρα, ο Βασίλης Αντωνόπουλος έχουν εμβάλλει σε δεύτερες σκέψεις τους "υπεύθυνους" που δημιούργησαν όλη αυτή την ιστορία και πλέον το ενδεχόμενο να οριστεί άλλος και τελικά ο Βασίλης Αντωνόπουλος να χρησιμοποιηθεί σε άλλη θέση και μεταγενέστερα είναι πλέον ορατό.
Όπως μάθαμε αρκετοί απο αυτούς που είχαν συζητήσει ήδη με τον Αποστόλη Κατσιφάρα μετα τα δημοσιεύματα και τις πληροφορίες επικοινώνησαν μαζί του και του εξέφρασαν την αντιθέση τους σε ένα τέτοιο ενδεχόμενο. Ορισμένοι δε εξ' αυτών του δήλωσαν ευθέως ότι αν συμβεί κάτι τέτοιο δεν θα μπούν τελικά υποψήφιοι στο συνδυασμό που θα συγκροτήσει.
Απο την άλλη πλευρά αντιδράσεις σημειώθηκαν και απο υποψήφιους για τη θέση που σε τηλεφωνικές τους επικοινωνίες με τα κεντρικά Όργανα της Ιπποκράτους ζητούσαν εξηγήσεις για όλες αυτές τις εξωθσμικές και παρασκηνιακές εξελίξεις.
Στο μάτι του κυκλώνα των αντιδράσεων είναι οι τοπικοί βουλευτές με έπαιξαν ρόλο με τον έναν ή άλλο τρόπο στο σχέδιο που εξυφάνθηκε.
Το κλίμα για το αποτέλεσμα στην Περιφέρεια στη Δυτικής Ελλάδας γίνεται ακόμη βαρύτερο καθώς σε γκάλοπ που έγινε πριν τις εξελίξεις και γνωστοποιήθηκε στο Σάββατο η υποψηφιότητα του κ. Κατσιφάρα μπορεί να υπερισχύει αυτής του κ. Παπαναστασίου αλλά στην Αιτωλ/νία πρωτίστως αλλά και στην Ηλεία τα ποσοστά που αυτός αποσπά είναι σημαντικά χαμηλότερα απο τα ποσοστά του ΠΑΣΟΚ στις περσινές εκλογές. Χαρκτηριστικά γνώστης αυτής της δημοσκόπησης μας έλεγε ότι για την Αιτωλ/νία η καθίζηση έχει χαρακτηριστικά βατερλώ.
Ο συνομιλητής μας απέδιδε αυτή την επίδοση του κ. Κατσιφάρα αφ' ενός στην μικρή αναγνωρισημότητα που έχει στον νομό μας αλλά αφ' ετέρου και στην ασάφεια που υπάρχει γύρω απο τα ονόματα που θα συγκροτήσουν τελικά το ψηφοδέλτιο Αιτωλ/νίας. Συμπλήρωνε δε ότι με την πάροδο του χρόνου και με την δραστηριοποίηση του κομματικού μηχανισμού αυτή η εικόνα θα αναστραφεί πλήρως.

5 σχόλια:

  1. ΔΕΝ ΤΟΝ ΘΕΛΟΥΝ ΟΥΤΕ ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΤΟΥ,ΛΕΤΕ ΝΑ ΤΟΝ ΚΡΑΤΗΣΕΙ Ο ΚΑΤΣΙΦΑΡΑΣ ?????
    Α ΡΕ ΠΑΣΟΚ ΠΟΥ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕΣ ..ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΦΤΥΝΟΥΝ ΝΑ ΓΛΥΦΕΙΣ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΑΥΤΑ ΤΑ ΛΕΝΕ ΟΙ ΤΟΥ ΣΤΑΜΑΤΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΕΚΑΤΣΕ Η ΣΟΥΠΑ. ΜΠΡΑΒΟ ΒΑΣΙΛΗ ΑΠΕΔΕΙΞΕΣ ΠΡΩΤΑ ΑΠ' ΟΛΑ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΠΑΣΟΚ. ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΘΑ ΑΦΗΝΕΣ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ Ο ΔΗΜΟΣ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥ ΣΑΜΑΡΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Είμαι ΠΑΣΟΚ ψήφίζω ΠΑΣΟΚ αλλά με τίποτα δεν θα ψηφίσω τον Αντωνόπουλο γιατί τον θεωρω υποκριτή και λαμόγιο !Αλλά όυτε το Σώκο και την περέα του θέλω γιατί αντιπρωσωπεύουν το τζοχατσοπουλικό βαθύ ΠΑΣΟΚ που μας εφερε στο χάλι που είμαστε!ΑΝ και ΠΑΣΟΚ θα αναγκαστώ να ψηφίσω τον Παπαναστασίου ΑΝ ΠΑΩ ΝΑ ΨΗΦΙΣΩ!Γιατί η αποχη παίζει να είναι το πρώτο κόμμα!Ξυπνήστε ο λαός εκδικείται!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. AKOY 29 Σεπτεμβρίου 2010 12:39 π.μ.
    Σ' ΕΤΣΟΥΞΕ ΠΟΛΥ Η ΓΕΝΝΑΙΑ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΑΞΗ ΤΟΥ ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟΥ, ΓΙΑΤΙ ΩΣ ΚΑΡΑΔΕΞΙΟΣ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΔΕΝ ΘΑΧΕΙΣ ΤΗΝ ΤΥΧΗ ΝΑ ΔΕΙΣ ΔΗΜΑΡΧΟ ΤΟ ΣΤΑΜΑΤΗ ΚΑΙ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟ ΤΗΝ ΜΠΟΚΑ. ΨΗΦΙΣΕ ΟΠΟΙΟΝ ΘΕΛΕΙΣ. ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΟΜΩΣ ΟΤΙ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΟΣΧΟΛΙΟΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ Ο ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟΣ. ΤΙ ΝΟΜΙΣΕΣ ΟΤΙ ΕΜΕΙΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΕΙΜΑΣΤΕ ΤΟΣΟ ΚΟΡΟΙΔΑ ΓΙΑ ΝΑ ΔΩΣΟΥΜΕ ΤΟ ΔΗΜΟ ΣΤΟ ΣΤΑΜΑΤΗ; ΕΔΩ ΚΟΤΖΑΜ ΚΟΥΒΕΛΗ ΚΑΤΕΒΑΣΑΜΕ, ΤΟΝ ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΕΠΙΛΑΧΩΝ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΘΑ ΑΦΗΝΑΜΕ ΝΑ ΜΑΣ ΧΑΛΑΣΕΙ ΤΗ ΣΥΝΤΑΓΗ; ΕΥΓΕ ΒΑΣΙΛΗ ΚΑΛΑ ΤΟΥΣ ΕΚΑΝΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. 29 Σεπτεμβρίου 2010 12:39 π.μ. Είμαι ΠΑΣΟΚ ψήφίζω ΠΑΣΟΚ
    ΣΙΓΑ ΡΕ ΜΗΝ ΕΙΣΑΙ ΑΝΤΕ ΣΤΟΥ ΛΙΒΑΝΟΥ ΝΑ ΣΤΑΥΡΩΣΕΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ. ΣΕ ΠΗΡΑΜΕ ΧΑΜΠΑΡΙ. ΔΕΝ ΘΑ ΔΕΙ Ο ΔΙΚΟΣ ΣΟΥ ΒΟΥΛΕΥΤΙΛΙΚΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή