Σάββατο 25 Σεπτεμβρίου 2010

ΕΧΑΣΑΝ ΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΓΙΑ ΤΗΝ.... ΙΘΑΚΗ

Ο θόρυβος και οι σφοδρές αντιδράσεις που προκλήθηκαν στο εσωτερικό της παράταξης του Παύλου Μοσχολιού, μπροστά στο ενδεχόμενο οι «εμπνευστές» των τελευταίων εξελίξεων σχετικά με την υπόθεση Αντωνόπουλου, να επιβάλλουν και την μεταγραφή του κ. Δημήτρη Τραπεζιώτη οδήγησαν σήμερα το πρωϊ τον φιλόδοξο και αμοραλιστή δήμαρχο Θεστιέων σε μια νέα και αναμενόμενη ΤΑΚΤΙΚΗ ΑΝΑΔΙΠΛΩΣΗ.
Έτσι και μετά την αποχώρηση του Βασίλη Αντωνόπουλου για να αποφύγει αφ’ ενός την χλεύη κάποιων εκ των συνεργατών του ο κ. Τραπεζιώτης από την μια μεριά δήλωνε ότι η προσπάθεια τους συνεχίζεται και ότι τις επόμενες ημέρες η λεγόμενη «Παράταξη» με δημοκρατικές διαδικασίες θα αναδείξει τον νέο της επικεφαλή αλλά από την άλλη άφηνε και ανοικτό το ενδεχόμενο συζητήσεων με τον συνδυασμό του Παύλου Μοσχολιού.
Οι λόγοι αυτών των κινήσεων, για τους εχέφρονες και με στοιχειώδη πολιτική λογική πολίτες της περιοχής είναι κάτι παραπάνω από εμφανείς. Στον φαντασιακό κόσμο της σκέψης του κ. Τραπεζιώτη έχει διαμορφωθεί μια εικόνα ενός λαού με λογικές στάνης και κοπαδιού. Για να μην τρομάξουν λοιπόν τα «ζωντανά» επιλέγεται η τακτική του «λάου-λάου» και της στάγδην προσέγγισης.
Επί πλέον στον ίδιο φαντασιακό κόσμο έχει διαμορφώσει την άποψη και αντίληψη ότι είναι δυνατόν να αρχίσει μια άλλου είδους διαπραγμάτευση που στην κατάληξη της θα έχει ανάλογα αποτελέσματα με αυτή του Βασίλη Αντω νόπολου αλλά χωρίς και τις συνέπειες που αυτή έχει επιφέρει και στο προφίλ του κ. Αντωνόπουλου και στην πολιτική εικόνα του φορέα που πρωταγωνίστησε σε όλα αυτά.
Η «πονηράδα» όμως αυτή του κ. Τραπεζιώτη και όλων αυτών που βρίσκονται από πίσω του (Και είναι γνωστοί σε όλους. Πολιτικά πρόσωπα αλλά επιχειρηματικοί κύκλοι, σχετιζόμενοι με τοπικά ΜΜΕ), δεν μπορεί να έχει καμία τύχη και προοπτική γιατί είναι εμφανέστατο σε όλους η ολοκληρωτική αδυναμία όλων αυτών που έχουν απομείνει γύρω του να συγκροτήσουν έστω και οριακά συνδυασμό. Με 2-3 από το Καινούργιο άλλους 4-5 από το Παναιτώλιο, 4-5 από το Αγρίνιο, 1-2 από τη Λεπενού και άλλους 1-2 από τον Αράκυνθο ούτε παράταξη κάνεις ούτε πολύ περισσότερο συνδυασμό.
Και αυτό είναι αντιληπτό απ’ όλους. Άρα το ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ της σχετικής ανακοίνωσης δεν είναι τίποτε άλλο από το ΨΥΧΟΡΑΓΗΜΑ μιας μεθοδευμένης παρασκηνιακά και με δόλιους στόχους και σκοπούς, προσπάθειας.
Μένει να δούμε σε όλα αυτά που έχουμε παρακολουθήσει τον τελευταίο καιρό να συμβαίνουν (από την υπόθεση του Θύμιου Σώκου μέχρι τα σημερινά και χτεσινά) τι επιπτώσεις θα έχουν για τους καθοδηγητές και εμπνευστές τους. Και εννοούμε τα πολιτικά πρόσωπα που ήταν πίσω από τις κουίντες και που αποτέλεσαν το εφαλτήριο να ζήσει η τοπική πολιτική ζωή μοναδικές στιγμές τυχοδιωκτικού αμοραλισμού.
Και σίγουρα αυτή η ώρα δεν είναι πολύ μακριά μας. Το πρώτο δείγμα θα φανεί στα αποτελέσματα των Περιφερειακών Εκλογών και το καπάκι θα έρθει λίγοι αργότερα στις βουλευτικές. Και γι’ αυτό βάζουμε στοίχημα. Όσοι έχουν πιστέψει ότι ο κόσμος είναι ένα κοπάδι πρόβατα θα διαψευστούν πανηγυρικά.

8 σχόλια:

  1. ο συνδιασμος θελει επικεφαλη ανθρωπο,σοβαρο,αφθαρτο και
    διεισδυτικο και τετοιους
    διαθετει η λιστα του
    τραπεζιωτη.
    εγω προσωπικα προτινω
    για επικεφαλη την κ.Καψαλα Γεωργιτσα.
    γιατι οχι.
    Ειναι μια νεα και φιλοδοξη γυναικα
    και η αληθεια ειναι οτι αυτο λειπει
    απο τον διευρημενο δημο Αγρινιου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. pasok re moutra..apofasizoume kai diatazoume.ti thelete twra?opoion goustaroume vazoume,kovoume,ksvrakwnoume.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Με τέτοιους τσοπάνους τα αρνιά λάκισαν

    Γιατί θεωρούν εαυτούς αξιολογότερους..

    Η επόμενη στάση είναι στου Σταμάτη. Να μάθουν όλοι αυτοί οι κύριοι οτι δεν μπορούν να παίζουν προσωπικά παιχνίδια στις πλάτες μας......

    Ουουουουουστττττττ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΚΑΘΕΣΤΩΤΙΚΟΙ ΠΑΣΟΚΟΙ ΤΕΤΟΙΟΙ ΕΙΣΤΕ ΚΑΙ ΣΑΣ ΤΟ ΛΕΕΙ Ο ΨΑΡΑΚΗΣ. ΟΛΗ Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΣΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΣΑΣ.

    ......Επειδή η αξιοπρέπεια, το ήθος μου και η πολιτική μου μέχρι τώρα πορεία, δεν επιτρέπουν να ανεχθώ ή να συμβαδίσω με τη νοσηρή και προσβλητική για σκεπτόμενο άνθρωπο τακτική και στρατηγική ιδιοτελών και διαπλεκόμενων εγκεφάλων, με την παρούσα, σας δηλώνω ότι, αποσύρομαι οριστικά και αμετάκλητα από την υποψηφιότητα του Δημάρχου Ι.Π. Μεσολογγίου, προς διαφύλαξη της προσωπικής μου αξιοπρέπειας.
    Με τιμή
    ΓΙΑΝΝΗΣ ΨΑΡΑΚΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ο ΓΑΠ ΔΙΑΛΥΕΙ ΤΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΑΙΔΕΙΑ. ΤΟ ΑΡΘΡΟ 16 ΤΗΣ ΝΔ ΗΤΑΝ ΣΤΑΓΟΝΑ ΕΛΠΙΔΑΣ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΟΝ ΩΚΕΑΝΟ ΑΛΛΑΓΩΝ ΤΟΥ ΤΖΕΦΡΥ. ΓΙΑ ΝΑ ΔΩ ΤΑ Κ..ΑΛΟΠΑΙΔΑ ΤΗΣ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗΣ [ΤΡΟΜΑΡΑ ΤΟΥΣ]ΣΥΝΤΕΧΝΙΑΣ, ΘΑ ΚΑΨΟΥΝ ΤΗΝ ΑΘΗΝΑ; ΟΧΙ ΒΕΒΑΙΑ. ΤΑ ΡΟΜΠΟΤΑΚΙΑ ΕΧΟΥΝ ΣΙΓΗΣΕΙ. ΜΟΛΙΣ ΕΡΘΕΙ Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΞΑΝΑ ΓΙΑ ΝΕΟΥΣ ΤΑΞΙΚΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ. ΚΑΗΜΕΝΗ ΕΛΛΑΔΑ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΣΟΣΙΑΛ-ΗΣΤΙΚΑ ΔΕΙΝΑ ΑΛΛΑ ΟΙ ΜΑΖΟΧΟΠΑΣΟΚΑΡΙΣΤΕΡΟΙ ΛΕΝΕ ΕΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΟΜΜΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. 9:12
    Καλά φίλε πιστεύεις αυτά που λές? Αυτά που γράφεις δείχνουν δύο πράγματα: Ή ότι είσαι επαγγελματίας προπαγανδιστής και τα παίρνεις από δεξιούς παράγοντες για να γράφεις παπαριές ή ότι είσαι φανατισμένος νεοδημοκράτης οπότε και στις δύο περιπτώσεις είσαι μαλάκας και γράφουμε αυτά που γράφεις εκεί που δεν πιάνει η μελάνη!
    Πάντως με αυτά που γράφεις φαίνεται ότι είσαι αμόρφωτος και δε ξέρεις τι έλεγε το άρθρο 16!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Μα γιατί έμεινε ξεκρέμαστο το τραπεζιωτάκι;

    Τι θα πούμε στον ανυποψίαστο αραβωνιαστικό..., ότι εμεινε χωρίς υποψήφιο δήμαρχο η Δυαρχία.

    Τικρίμα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Από την εκπαίδευση όταν ημουν φαντάρος

    Έλεγε ο εκπαιδευτής:
    το κλίνατε "επί Δεξιά" είναι ντιπ καταντιπ το ίδιο με το κλίνατε "επ αριστερά" με την διαφορά ότι είναι ντιπ καταντίπ το αντίθετο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή