Δευτέρα 13 Σεπτεμβρίου 2010

Την Δευτέρα η επίσημη "πρώτη" του Μοσχολιού.

Την προεκλογική του εκστρατεία εγκαινιάζει την Δευτέρα 20 Σεπτεμβρίου στις 8 το βράδι στο Παπαστράτειο Μέγαρο της ΓΕΑ, ο υποψήφιος δήμαρχος Αγρινίου Παύλος Μοσχολιός.
Στην εκδήλωση πρόκειται να παρουσιαστεί η διακήρυξη του συνδυασμού, με τις βασικές αρχές και θέσεις που θα κατατεθούν στην τοπική κοινωνία και που θα αποτελέσουν την βάση για μια ευρεία διαβούλευση με τους πολίτες του διευρυμένου δήμου Αγρινίου.
Βασικό ζητούμενο της διαβούλευσης αυτής, η έγκαιρη κατάρτιση και παρουσίαση ενός φιλόδοξου, ρεαλιστικού και υλοποιήσιμου προγράμματος, για την επόμενη δημοτική θητεία στον νέο δήμο του Αγρινίου, αφού ληφθούν υπ’ όψιν όλες οι προκλήσεις, τα νέα δεδομένα αλλά και τα συγκριτικά πλεονεκτήματα του νέου δήμου Αγρινίου, όπως δημιουργήθηκε με τις συνενώσεις και το σχέδιο Καλλικράτης.
Στην ίδια εκδήλωση θα παρουσιαστούν το σήμα και η ονομασία του συνδυασμού του υποψηφίου δημάρχου Αγρινίου Παύλου Μοσχολιού.

2 σχόλια:

  1. πω πω ρε Μητσάρα άφησες ιστορία με αυτό το δελτίο τύπου!!!!!!!
    πω πω πόσα γράμματα, σπουδάματα του Θεού τα πράματα γνωρίζεις αδρερφάκι μου. Τι διαβούλευση... τι κατάρτιση... τι συγκριτικά πλεονεκτήματα...πω πω γράμματα...μήπως έβαλε το χεράκι του και ο Τσόμπος...άλλα γράμματα και σπουδάματα...Αλλά θα μ' πεις χάνι'ς απ' τα γράμματα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΟΧΙ ΜΩΡΕ ΣΤΟ ΠΑΠΑΣΤΡΑΤΕΙΟ, ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΝΑ ΜΑΖΕΥΤΕΙΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΜΑΡΩΣΕΙ ΚΑΙ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΤΑ ΕΡΓΑ ΒΙΤΡΙΝΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΖΕΥΤΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΕΜΠΟΡΟΙ ΑΠΟ ΤΑ ΜΑΓΑΖΙΑ ΠΟΥ ΚΛΕΙΣΑΝΕ ΝΑ ΤΟΝ ΑΠΟΘΕΩΣΟΥΝ. Ε ΡΕ ΒΟΥΡΔΟΥΛΑΣ ΠΟΥ ΠΑΕΙ ΧΑΜΕΝΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή