Πέμπτη 23 Σεπτεμβρίου 2010

ΠΟΙΟΙ ΚΑΤΕΒΑΙΝΟΥΝ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΥΛΟ ΜΟΣΧΟΛΙΟ ΣΤΟ ΑΓΡΙΝΙΟ

Αν και δεν έχουν ανακοινωθεί οι συνδυασμοί των υποψηφίων από δηλώσεις των ιδίων κατορθώσαμε να συγκεντρώσουμε τα περισσότερα ονόματα που θα συμμετέχουν στο ΚΕΝΤΡΙΚΟ ψηφοδέλτιο (θα αποτελείται από 75 υποψηφίους) του συνδυασμού του Παύλου Μοσχολιού.
ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ
Στο ψηφοδέλτιο εκτός από 12 νυν τωρινούς δημοτικούς συμβούλους (δεν θα συμμετέχουν για διάφορους λόγους –π.χ. ο κ. Μπίνας έχει κώλυμα επειδή είναι διοικητής- ο κ. Αντωνόπουλος, Πουρνάρα, Πατσέας) που είναι οι: Γαλαζούλα Μαρία, Γρίνος Γιώργος, Ζαμπάρας Γιώργος, Καλουδιώτης Γρηγόρης, Κατσαρή Ντίνα –αν δεν οριστεί αντιπεριφερειάρχης- Κολοβού Λαμπρινή,  Κραβαρίτη Ευαγγελία, Λαδάς Θόδωρος, Σερπάνου Μαργαρίτα, Σφυρής Σπύρος, Τσούκαλος Στάθης.
Εκτός αυτών μεταξύ άλλων ως νέοι υποψήφιοι θα είναι και οι:
Βλάχου Σοφία (καθηγητρια- Λεπενού), Γιαννακόπουλος Δημήτριος (ΤΕΕ), Γιαννόπουλος Μάκης (Έμπορος), Γουργολίτσας Ανδρέας (επιχειρηματίας-Δ.Ε. Επιμελητηρίου),  Δεληγιάννης  Γιώργος (καθηγητής –αιρετός στο ΠΥΣΠΕ), Θεοδωρόπουλος  Νίκος (υπάλληλος ΕΛΤΑ-Αράκυνθος),  Καλαντζής  Γιάννης (αντιδήμαρχος Νεάπολης), Καπέρδας Βασίλης (δήμαρχος Παραβόλας), Κασβίκης Μάρκος (ε.α. Ταξίαρχος- Νεάπολη), Κοντονάσιος Θανάσης (επαγγελματίας-Δ.Σ. Ομοσπονδίας Επαγγελματοβιοτεχνών-Λεπενού), Κορδολαίμης Χρήστος (διευθυντής 2ου Δημ. Σχ. Καιρούργιου-Παρβόλα), Κυριλής Ανδρέας (ασφαλιστής-μέλος Δ.Σ. Γ.Φ.Σ. Παναιτωλικού), Κυριακόπουλος Γιώργος (Οικονομολόγος),  Λούπας Παναγιώτης (αντιδήμαρχος Αρακύνθου), Ζήσογλου Πάνος (Λογιστής), Ξηροκώστας Γιώργος (τραπ. Υπάλληλος-Παραβόλα), Παπαϊωάννου Χρήστος (δικηγόρος), Παπαθανασίου Κώστας ( υπάλληλος Γ.Ν. Αγρινίου), Παπαθανάσης Βασίλειος (πρόεδρος Κρεοπωλών-Δ.Ε. Επιμελητηρίου), Ράπτης Γιώργος (πρόεδρος Δ.Σ. Αγγελοκάστρου), Ράπτης Θύμιος (Επιχειρηματίας-Καινούργιο), Ρούση Αγγελική (τραπεζικός υπάλληλος), Υφαντής Λίνος (Φιλόλογος), Σιδερίδης Γιάννης (Ιατρός-Δ. Μακρυνείας), Σταμούλης Γιώργος (συνταξιούχος ΕΑΣ Αγρινίου-πρώην αντιδήμαρχος Θεστιέων), Σφυρής Βλάσης (υπάλληλος ΓΟΕΒ), Τζαμαλής Πάνος (αγρότης Δ.Σ. ΕΑΣ-Λεπενού), Τζελτζέ Αουρόρα (Γιατρός), Φούντας Στέλιος (Δάσκαλος), Χειμώνας Κώστας (δικαστικός υπάλληλος).

12 σχόλια:

  1. Τάισε το φίδι το χειμώνα για να σε φάει το καλοκαίρι .....

    Μερικοί η καλύτερα μερικές νομίζουν πως ο κόσμος είναι «πρόβατα» και πως αν τους σερβίρεις μια είδηση την τρώνε αμάσητη! Η άλλοτε γαλάζια φυλλάδα του Αγρινίου εδώ και καιρό έχει εξελιχθεί στο καθοδηγητικό όργανο του Σώκου και του Μοσχολιού . Και πώς να μην συνέβαινε αυτό άλλωστε αφού η κ. εκδότης Νάντια Σαμαρά δεν είναι μόνο εκδότης όπως παλιά που στήριζε Ν.Δ.! Είναι και τυπογράφος η κ. Σαμαρά πλέον και μάλιστα με πολύ δουλειά…Η κ. Σαμαρά εντελώς αυτοδημιούργητη εκτός από την εκδοτική της δραστηριότητα έγινε και τυπογράφος στην πόλη την οποία υπηρετεί με την δημοσιογραφία και φυσικά η δουλειά περπάτησε! Πολλοί οι πελάτες της ,που την στήριξαν στο μεγάλο της άλμα και φυσικά σε αυτούς ανήκει και η Νομαρχία αλλά και ο Δήμος Αγρινίου! Ο κακομοίρης ο Μπακής τα λούζονταν αλλά άλλες χαίρονταν τελευταία , χωρίς να τρώνε και την λάσπη …προφανώς όμως ο κεραμιδόγατος δεν είναι άφιλος και δεν ξεχνάει ποτέ το ψωμί που έφαγε κι αυτός τα περασμένα χρόνια! Όπως προείπαμε η κ. Σαμαρά έγινε το καινούργιο μονοπώλιο του Δήμου και της Νομαρχίας και πήρε εργολαβικά πολλές τυπογραφικές δουλειές που αφορούσαν από την τύπωση μιας μονοσέλιδης πρόσκλησης και έφταναν στο τύπωμα πολυτελών- πολυσέλιδων εκδόσεων Δήμου και Νομαρχίας! Έτσι και με το δίκιο της αφού στηρίχθηκε γύρισε από μπλε σε μπλε με πράσινους κόκκους αρχικά και στη συνέχεια σε πράσινη φυλάδα η Συνείδηση. Αυτό μπορεί να το διαπιστώσει κανείς ρίχνοντας μια ματιά σε πολλά πρωτοσέλιδα της Εφημερίδας αλλά και στο χθεσινό! Η εφημερίδα προδικάζει από τώρα όπως βλέπετε την νίκη του κ. Μοσχολιού και ξεχνά τις μανούβρες που πέρασε ο Σταμάτης για την κ. Σαμαρά όταν τον κατήγγειλαν όλοι οι εκδότες στο Νομαρχιακό Συμβούλιο του νομού για άνιση μεταχείριση της τότε διοίκησης της Νομαρχίας στην κ. Νάντια σε σχέση με άλλους εκδότες! Η εκδότης της Εφημερίδας ήταν να θυμίσουμε για την ιστορία και γραφείο τύπου του κ. Σταμάτη τα πρώτα χρόνια που εκείνος έγινε Νομάρχης, στη συνέχεια έκανε το πρώτο της ξεκίνημα στον εκδοτικό χώρο ..ξεκίνημα στο οποίο την στήριξε πολύ ο Δημήτρης! Φαίνεται όμως έχει κοντή μνήμη η κ. Σαμαρά και πήρε σφουγγάρι διαγράφοντας τα όσα καλά τις έκανε ο Σταμάτης! Δεν θυμάται τίποτα καλό μάλλον η κ. Σαμαρά από το Σταμάτη και πλέον προπαγανδίζει την υποψηφιότητα Μοσχολιού με προκλητικό στους αναγνώστες της τρόπο! Όπως όμως λέει κι ο θυμόσοφος λαός ««Τάισε το φίδι το χειμώνα για να σε φάει το καλοκαίρι»!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Γατούλη, που είναι οι υπόλοιποι; Τους έφαγε η μαρμάγκα η δεν βρίσκει άλλους ο Παυλάκης;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Δε πάτε να λέτε 'οτι θέλετε ο Σταμάτης πάιρνει το Δήμο ή Αντωνόπουλος.Ο Μοσχολιός θα κάνει παρέα στο Θύμιο.Θα ψήνουν κάστανα στη φουφού όλο το χειμώνα..από τζάκι άλλο τίποτα ...τόσες βίλες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. 1.04... Ναι η Σαμαρά σε πείραξε... εσένα... δεν κοιτά εσύ που είσαι πολύ χειρότερος...!! Όλοι οι εκδότες (που κουβαλώντας μια τσάντα στον ώμο παριστάνετε και τους δημοσιογράφους..)- εκτός ελαχίστων- τα ίδια σκατά είστε... Κοιτάζετε να δείτε ποιος θα αρπάξει τα περισσότερα... από Δήμους και Νομαρχία... και αν λάβετε κάτι λιγότερο απ' τον άλλο, αρχίζετε τις ρουφιανιές και τους εκβιασμούς...! Σας εχουμε μάθει τώρα... δεν υπηρετείται ούτε την είδηση, ούτε την ενημέρωση... αλλά την τσέπη σας...!! Τρομάρα σας... αν περιμέναμε από κάτι τέτοιους σας εσάς να μας ενημερώσετε αντικειμενικά... σωθήκαμε...! Ρε ουστ από δώ... γελοίοι... λαμόγια... που μιλάτε κιόλας...!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. 1:04 Λαοπόδη, μαζί εργαζόσασταν τότε στο Σταμάτη, ε?
    Μόνο που αυτή κατάλαβε τι είναι ο Σταμάτης και έφυγε από αυτόν, ενώ εσύ τα πέρνεις ακόμα για να γράφεις τις Παπαριές σου στη Sara koutaMara... Μήπως σου προσφέρει και έξτρα υπηρεσίες...? κανα κέρασμα μήπως?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Α ρε κεραμιδόγατε βγάλε τους επιτέλους στη φόρα να δούμε τι ρόλο βαράει κάθε μπλογκ εδώ στο νομό!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Κάποιον δεν έχεις με το σωστό όνομα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. 1:04 Είμαι αυτός που σε πέρασε για τη Λαο-πόδι, αλλά έκανα ένα μικρό λάθος ως προς το όνομα (αλλά όχι ως προς το φύλο και τον εργοδότη)!
    Μουρτζιαπάκο νόμιζα ότι το σχόλιο το έγραψε η Κουταμάρα, αλλά μετά μπήκα στο προπαγανδομπλόγκ σου και είδα ότι έκανα ένα μικρό Λάθος!
    Εσείς οι τρεις λοιπόν που δουλεύατε μαζί για το Σταμάτη γνωριζόσασταν καλά βλέπω, μόνο που η Νάντια έφυγε και μείνατε οι δυο σας για να γλύφετε το Σταμάτη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Εσυ 2:02 ποσα ονόματα διαβάζεις;Εγώ κάπου 38.Και κανα δυο να ειναι λάθος τι λες δεν ειναι καλά;Οι άλλοι υποψήφιοι πόσους λες να έχουν μαζεψει;Α και 38 άτομα στο Αγρινιο ειναι αρκετοι ψιλοάσχετε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Υπάρχει κανένας Αγρινιώτης?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. στο Αγρινιο ή στο ψηφοδελτιο?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ωραιο ψηφοδέλτιο ..Αλλά από τον πλέον κακόψυχο δήμαρχο της Ελλάδας τι να περίμενε κανείς?

    ΑπάντησηΔιαγραφή