Παρασκευή 17 Σεπτεμβρίου 2010

Πάει να το μαζέψει, αλλά...

"Επιχείρηση μάζεμα" σήμερα από τον Δημήτρη Σταμάτη και τους συνεργάτες του σχετικά με τα όσα ειπώθηκαν χθες για την εκτροπή του Αχελώου. Το δελτίο τύπου του αναφέρει για το θέμα: "Πρέπει να είμαστε ειλικρινείς απέναντι στους συνδημότες του Νέου Δήμου Αγρινίου και να μην τους κρύβουμε την αλήθεια όσον αφορά τις στρατηγικές αξιοποίησης του συγκεκριμένου φυσικού πλούτου. Τέτοια περίπτωση αποτελεί η θέση του κ. Σταμάτη απέναντι στο τεράστιο θέμα της εκτροπής του Αχελώου, για το οποίο υπογράμμισε «οπωσδήποτε δεν θα συναινούσα να ξεκινήσει ένα έργο που δημιουργεί αρνητικές συνέπειες για τους συνδημότες». Όμως, συνέχισε ο κ. Σταμάτης, από τη στιγμή που υπάρχει κεντρική πολιτική απόφαση για να προχωρήσουν άμεσα οι αρμόδιοι υπουργοί της παρούσας κυβέρνησης στην ολοκλήρωση αυτού του έργου, η παθητική άρνηση δεν είναι υπεύθυνη στάση."
Διαβάστε όμως τι ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΙΙΠΕ: "Είναι γεγονός έχω ταχθεί πολλά χρόνια πριν κατά της εκτροπής του Αχελώου, όμως ειδικά βρίσκω ότι αυτή η πολιτική είναι λίγο μισοπολιτική, δηλαδή κάπου καταντήσαμε να κερδίσουμε δικαστήρια αλλά όλο το πολιτικό σύστημα είναι εναντίον μας, κινδυνεύουμε να καταντήσουμε γραφικοί. Το έργο θα γίνει, είναι δεδομένο ότι θα γίνει, είτε φωνάξουμε είπε δεν φωνάξουμε και θα μείνουμε μεταξύ μας να γκρινιάζουμε και μετά θα το ξεχάσουμε. Πιστεύω πλέον ότι πρέπει να αλλάξουμε τακτική εν όψει του ρεαλισμού της δημιουργίας αυτού του έργου, μην αυταπατώμεθα προχωράει το έργο έχει σχεδόν σε μεγάλο βαθμό ολοκληρωθεί, ας κοιτάξουμε να ενωθούμε να διεκδικήσουμε αυτά τα οποία μπορούμε να διεκδικήσουμε γιατί δικαιούμαστε να διεκδικήσουμε. Γιατί θα φτάσουμε στο τέλος σας είπα ενδεχομένως να γίνουμε γραφικοί, να μην έχουμε κερδίσει τίποτε, να γίνει η εκτροπή και να έχουμε και πρόβλημα εμείς με το νερό. Ας καθίσουμε κάτω λοιπόν τώρα άμεσα να κάνουμε το σχεδιασμό, να επουλώσουμε τις δικές μας πληγές όσον αφορά το νερό ως νομός και ως δήμος, ας δούμε τι μας ανήκει και τι πρέπει να διεκδικήσουμε και να προχωρήσουμε προς αυτήν την κατεύθυνση. Θεωρώ ότι αυτός είναι ένας στόχος ρεαλιστικός κι εδώ θα πρέπει να αναπροσαρμόσουμε την πρακτική μας και το λέω δημοσίως."
Τα συμπεράσματα δικά σας...

16 σχόλια:

  1. Αν θυμάμαι καλά ο Σταμάτης είχε πάρει θέση ανοικτά κατά της εκτροπής του Αχελώου επί Κυβέρνησης Καραμανλή παρόλο που ήταν βουλευτής της ΝΔ και πήγαινε αντίθετα από την επίσημη γραμμή της Κυβέρνησης. Μάλιστα είχε υποστηρίξει την θέση αυτή και στα δικαστήρια που πήγαμε ως Αιτωλοακαρνάνες για το θέμα της εκτροπής. Οπότε είναι άδικο να κατηγορείται από «κάποιους» ότι δήθεν είναι υπέρ της Εκτροπής! Είναι ΝΤΡΟΠΗ!!
    Αν πληροφορήθηκα σωστά από παραβρισκόμενους είπε πώς δεν πρέπει να εθελοτυφλούμε. Η Εκτροπή είναι κεντρική απόφαση των Κυβερνήσεων και δρομολογείται στο να γίνει. Εμείς πρέπει λοιπόν να αντιδράσουμε ως πολίτες και να φροντίσουμε να μην διαταραχτεί η ισορροπία του φυσικού περιβάλλοντος και να διεκδικήσουμε αντισταθμίστηκα οφέλη. Άρα ΔΕΝ είπε ποτέ ότι είναι ΥΠΕΡ, απλά το ανέφερε ως πραγματικότητα, δρομολογούμενο από τις Κυβερνήσεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μας κάνει πλάκα ο Σταμάτης, Δηλαδή να γίνει ένα έργο πέρα από κάθε λογικήξ,απαράδεκτο,που δεν έχει ξαναγίνει στον κόσμο, σε υποτίθεται ανεπτυγμένη χώρα και να δημιουργηθεί πρόβλημα νερού μελλοντικά σε εμάς.
    Οι Θεσσαλοί ας πρόσεχαν με τα νερά τους που έχουν καταβρωμίσει τον Πηνειό με αρσενικό και άλλες επικίνδυνες ουσίες και φυτοφάρμακα. Ας μην είχαν παράνομες γεωτρήσεις όλοι αυτοί οι τσιφλικάδες που έχουν κατεβάσει τον υδροφόρο ορίζοντα και τον έχουν κάνει υφάλμηρο, ας διεκδικούσαν δίκτυο καινούριο για τα χωράφια τους που έχουν 60% απώλειες νερού. Να διεκδικούσαν την κατασκευή πολλών μικρών φραγμάτων στην περιοχή και στους κοντινούς ποταμούς ώσε να εκμεταλλευτούν τα νερά που είνεθι κεί κοντά και όχι να ζητάνε τον Αχελώο για να ποτίζουν τα βαμβάκια τους. Ήδη με το φράγμα Ταυρωπού,δηλαδή τη λίμνη Πλαστήρα έχουν πάρει έναν παραπόταμο του Αχελώου.
    Θες να βγεις και δήμαρχος, ντροπήκαι αίσχος. Να βγεις και εσύκαι όλοι οι υποψήφιοι δήμαρχοι και Περιφερειάρχες να καταδικάσουν αυτό το αίσχος. Έχετε ή δεν έχετε αρχίδια ρε?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΝΑ ΤΟΥΣ ΧΑΙΡΟΜΑΣΤΕ!!!

    ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ



    http://armyalert.blogspot.com/2010/07/defensys-2010.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Γράψε και καμιά αλήθεια τέλος πάντων! Αν έχεις τα κότσια βάλε τη δήλωση αυτή (όλη όμως)να δούμε τι είπε! Σταμάτα να γράφεις μονοκομματικά γιατί στο τέλος θα διαβάζεις τις δημοσιεύσεις μόνος σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Για τα ραγίσματα που έχει το ....ψηφιδωτό στην πλατεία και για τα πλακάκια που είναι ασύνδετα μεταξύ τους κανεις μούγκα κι ας κόστησε ένα σωρό λεφτά! Ρμείς οι μ.....ς βέβαια τα πληρώνουμε, αλλά έφτασε η ώρα πλέον. 7 αντε 14 Σεπτεμβρίου, μετά άντε γειαααα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Μάλον δεν καταλαβαίνεις ελληνικά!!!!

    Τα ίδια είπε ο άνθρωπος, την ίδια στάση έχει. Αλλά, καλώς ή κακώς, το έργο ξεκίνησε με την υποστήριξη των περισσοτέρων (αυτό θέλει η δημοκρατία). Να σταματήσει επειδή το θέλουν οι λίγοι; Πόσο απέχουμε απο το να γίνουμε γραφικοί, τέλος πάντων;;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ρε συ 1:19-1:21,

    Τα πράγματα τα βλέπεις εσύ μονοκοματικά!!!
    Είναι δυνατον να λέει υποψήφιος δήμαρχος αυτά τα πράγματα για την εκτροπή και συ να ασχολείσαι με τα πλακάκια της νέας πλατείας (και κατα τη γνώμη μου η καλύτερη πλατεία που είχαμε)! Αυτά που λες σε εκθέτουν...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΗ ΔΕΘ ΜΑΔΗΣΕ ΤΟ ΠΑΣΟΚ. ΑΠΟΚΑΛΥΨΕ ΤΑ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΧΡΕΗ ΤΟΥ ΠΡΑΣΙΝΟΥ ΚΑΘΕΣΤΩΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟ 81 ΤΟΥ ΤΣΟΒΟΛΑ ΔΩΣΤΑ ΟΛΑ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΟ ΣΗΜΗΤΗ ΔΕΚΟ ΟΛΥΜΠΙΑΚΗ ΠΡΑΣΙΝΟΥΣ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΜΟΥΣ ΟΣΕ ΚΑΙ ΚΗΦΗΝΑΡΙΟ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΩΝ ΧΙΛΙΑΔΩΝ ΒΟΛΕΜΕΝΩΝ ΠΡΑΣΙΝΩΝ ΕΓΚΛΩΒΙΣΜΕΝΩΝ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΨΗΦΟΦΟΡΩΝ.

    80 ΔΙΣ ΔΑΝΕΙΣΤΙΚΕ Η ΝΔ 4 ΧΡΟΝΙΑ ΑΠ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΤΑ 60 ΓΙΑ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΤΗ ΛΕΗΛΑΣΙΑ ΤΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΠΟΥ ΒΟΥΛΙΑΞΕ ΤΗ ΧΩΡΑ.Ο ΓΑΠ ΜΑΣ ΠΑΕΙ ΓΙΑ ΦΟΥΝΤΟ ΕΠΕΙΔΗ ΕΤΣΙ ΤΟΥ ΛΕΕΙ Η ΜΑΜΑ ΑΜΕΡΙΚΑ. ΤΑ ΠΡΑΣΙΝΑ ΜΜΕ ΤΣΙΜΟΥΔΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΦΙΛΕ 11.59 ΤΗΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ. ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΟΡΦΙΑ ΤΗΣ, ΜΟΙΑΖΕΙ ΑΡΚΕΤΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΣΚΕΝΤΕΡΜΠΕΗ ΣΤΗΝ ΑΛΒΑΝΙΑ!!!!! ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΧΕΛΩΟ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΑΡΚΕΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΦΑΙΝΕΤΑΙ. ΘΥΜΑΣΑΙ ΜΗΠΩΣ ΠΟΣΕΣ ΦΟΡΕΣ ΤΟΝ ΕΙΧΕ ΕΞΑΓΓΕΙΛΕΙ Ο ΑΝΔΡΕΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΕΙΧΑΤΕ ΚΑΝΕΙ ΣΗΜΑΙΑ ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΚΟΠΤΕΣΘΕ ΤΩΡΑ! ΑΣ ΜΕ ΔΙΑΨΕΥΣΕΙ Ο ΓΑΤΟΣ ΑΝ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΤΣΙ! ΑΛΛΑ ΤΩΡΑ ΣΑΣ ΕΠΙΑΣΕ Ο ΚΑΥΜΟΣ ΓΙΑ ΤΟ.... ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ! ΕΙΣΤΕ ΓΙΑ ΓΕΛΙΑ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΕΣΥ 12:41 ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΑΡΚΕΤΑ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΧΕΛΩΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΑ! ΚΑΙ ΑΚΟΜΗ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΠΑΠΑΓΑΛΙΖΕΙΣ ΤΗ ΛΑΙΚΙΣΤΙΚΗ ΓΡΑΜΗ ΤΗΣ Ν.Δ.! ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΠΟΙΟΙ ΕΧΟΥΝ ΔΩΣΕΙ ΑΓΩΝΑ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΝΟΜΟ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΓΙΝΕΙ Η ΕΚΤΡΟΠΗ ΟΠΩΣ ΕΠΙΣΗΣ ΞΕΧΝΑΣ ΚΑΙ ΣΥ ΚΑΙ Ο ΑΝΤΩΝΑΚΗΣ ΠΟΙΑ ΗΤΑΝ ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΟΥ ΣΟΥΦΛΙΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΚΟΜΑΤΟΣ ΣΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΤΡΟΠΗ...

    ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΤΑΜΑΤΗ ΤΙ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ?
    ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΤΟΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙΣ ΔΕΙΧΝΕΙ ΤΙ ΣΧΕΣΗ ΕΧΕΙΣ ΜΕ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ...

    ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΕΡΓΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΕΧΟΥΝ ΓΙΝΕΙ ΚΑΛΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΑΦΟΥ ΕΧΟΥΝ ΒΕΛΤΙΩΣΕΙ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΜΑΣ ΠΡΟΣ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ! ΜΟΝΟ ΕΣΥ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΚΟΜΑΤΟΣΚΥΛΟ ΔΕΝ ΤΟ ΒΛΕΠΕΙΣ ΑΥΤΟ!

    ΤΕΛΟΣ ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ, ΠΙΣΤΕΨΕ ΜΕ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ ΜΟΥ ΚΑΙ ΞΕΡΩ ΚΑΠΟΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΠΟ ΣΕΝΑ ΔΕΝ ΣΥΜΦΕΡΕΙ ΚΑΝΕΝΑΝ ΣΤΗ Ν.Δ. ΝΑ ΜΙΛΑΕΙ ΓΙΑ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΕΦΑΡΜΩΣΕΙ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΤΟΜΕΑ Η ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΜΩΡΕ ΚΑΛΑ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΙ ΠΛΗΡΩΝΕΙΣ ΑΦΟΥ ΕΙΣΑΙ ΚΟΡΟΙΔΟ. ΚΑΙ ΠΛΗΡΩΝΕΙΣ ΚΑΙ ΣΟΥ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΤΗΝ ΨΗΦΟ! ΕΜΕΙΣ ΟΜΩΣ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ. ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΚΕΝΤΡΟΔΕΞΙΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΛΕΩ, ΕΣΥ ΤΙ ΕΙΣΑΙ ΣΕ ΠΟΙΟ ΧΩΡΟ ΑΚΡΙΒΩΣ ΑΝΗΚΕΙΣ. ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΧΕΛΩΟ ΑΣΕ ΤΟ ΤΙ ΞΕΡΩ ΕΓΩ ΚΑΙ ΤΟ ΤΙ ΔΡΝ ΞΕΡΕΙΣ ΕΣΥ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. 7:55 ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΙΞΩ ΤΗΝ ΚΟΛΟΚΥΘΙΑ ΤΙ ΞΕΡΩ ΚΑΙ ΤΙ ΞΕΡΕΙΣ, ΑΛΛΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΒΛΕΠΩ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΑ ΕΡΓΑ ΠΟΥ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΕΧΟΥΝ ΒΕΛΤΙΩΣΕΙ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΡΑΔΕΧΟΝΤΑΙ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΑΤΟΜΑ ΠΟΥ ΖΟΥΝ ΕΚΤΟΣ ΔΗΜΟΥ!
    ΓΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΛΟΓΟ ΚΑΛΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ, ΓΙΑΤΙ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΖΟΥΜΕ ΣΕ ΜΙΑ ΟΜΟΡΦΗ ΚΑΙ ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΠΟΛΗ!
    ΕΣΕΙΣ ΕΚΕΙ ΣΤΗ Ν.Δ. ΑΝ ΘΕΛΕΤΕ ΓΙΑ ΜΙΚΡΟΠΟΛΙΤΙΚΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΣΤΕΡΗΣΕΤΕ ΤΗΝ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΤΕ ΣΤΗ ΜΙΖΕΡΙΑ, ΤΟΤΕ ΠΗΓΕΝΕΤΑΙ ΣΕ ΑΛΛΟ ΔΗΜΟ! ΑΝ ΜΑΖΕΥΤΕΙΤΕ ΕΚΕΙ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΑΡΕΤΕ ΚΑΙ ΕΚΛΟΓΕΣ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΕΔΩ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΓΕΛΑΜΕ. ΜΗΠΩΣ ΤΩΡΑ ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ ΤΟΥ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ ΤΗΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΘΑ ΜΑΣ ΣΤΕΙΛΕΤΕ ΚΑΙ ΣΕ ΞΕΡΟΝΗΣΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΨΗΦΙΣΟΥΜΕ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Re 11.26 mas zalises me ta erga twn pasokodhmarxwn toy Agrinioy. Afoy eisai pasok thymasai to synthima ellada kypros palaistinh amerikanos de tha meinei poy legate palia? Emeine kanenas alhtheia? Gi ayto tha xasete re, gia to mnhmonio. Me ayto paradwsate thn Ellada se aytoys poy katagelate kapote. kai milate ki apo panw.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. 6:41 ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΣΕ ΕΝΟΧΛΕΙ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΠΟΥ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΝ ΣΤΟΝ ΤΟΠΟ ΤΟΥΣ! ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΣΤΗ ν.δ. ΣΑΣ ΕΧΟΥΝ ΣΥΝΗΘΙΣΕΙ ΜΟΝΟ ΣΤΑ ΣΚΑΝΔΑΛΑ!!!

    ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΕΣΕΙΣ ΣΤΗ Ν.Δ. ΜΑΣ ΟΔΗΓΗΣΑΤΕ ΕΔΩ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΕΙΣΤΕ ΟΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΙ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΙΛΑΤΕ ΓΙ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΑΝ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΟΥ ΝΑ ΣΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ν.δ. ΓΙΑ ΝΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙ! Ο ΛΑΟΣ ΣΑΣ ΕΔΕΙΞΕ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΤΕ ΣΤΙΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. 6:30 - 6:41 (ο ίδιος παλιοφασίστας είσαι)
    Αυτές είναι δικές σας τακτικές! Εσείς στέλνατε τον κόσμο στη Μακρόνησο!
    Και μη μιλάς για Αμερική γιατί μια χαρά συνεργαζόσουν με τη CIA όταν τους βοηθήσατε να απαγάγουν ολόκληρη κοινότητα μεταναστών!

    Βλάκα όσον αφορά το μνημόνιο εσείς ΜΗ ΜΙΛΑΤΕ ΣΤΗ Ν.Δ.!!! ΕΣΕΙΣ ΤΟ ΦΕΡΑΤΕ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή