Πέμπτη 16 Σεπτεμβρίου 2010

Τι ήταν πάλι τούτο; Υπερ της εκτροπής ο Σταμάτης, γενικόλογος και αόριστος.

Τελικά η με το ζόρι κατέβηκε, η μας κάνει χαβαλέ...δεν εξηγειται αλλιώς...
Με κάθε αγάπη στο φίλο το Δημήτρη το Σταμάτη έρχεται η ώρα που πρέπει να αποκαλυφθείς. Πρέπει κάποια στιγμή να πεις στον κόσμο γιατί κατέβηκες και τι ακριβώς θες να διεκδικήσεις για το δήμο.
Από ότι μάθαμε λοιπόν στη… συνέντευξη τύπου που δόθηκε στις… «Ίριδες» και ήταν μια μάζωξη που ούτε ομιλία ήταν, ούτε συγκέντρωση, ούτε παρουσίαση υποψηφίων παρουσιάστηκαν τα εξής:
1.Το όνομα που είναι η …Πανδημοτική πρωτοβουλία! Το «Παν» είναι όμως κατοχυρωμένο αν με καταλαβαίνεις Δημήτρη…
2.Το σήμα που είναι ένας κύκλος που ανεβαίνει προς τα πάνω με... τέσσερις διαφορετικές εκδοχές! Ή μάλλον τρία με βέλος και ένα Π στο τετράγωνο! (Αν μπερδευτήκατε έχει και μερικά σχέδια παρακάτω)! Διαλέγετε και παίρνετε δηλαδή όποιο σήμα σας αρέσει…σας παρουσιάζουμε κανα δυο.
3.Οι επικοινωνιολόγοι του και η κ. Πηνελόπη Γαβρά που είπε ότι έχει φίλο το Δημήτρη και την πάντρεψε πριν χρόνια, οπότε αφού δεν χώρισε το θεώρησε οιωνό για να έρθει να τον βοηθήσει σε μια υπέροχη βραδιά δίπλα στην Τριχωνίδα!
4. Δυο καθηγητές εκ των οποίων ο ένας είναι από Καρδίτσα και μας εξήγησε ότι πιστεύει πολύ στην εκτροπή του Αχελώου!
5.Η γνώμη του ΙΔΙΟΥ ΤΟΥ ΣΤΑΜΑΤΗ για την εκτροπή που όπως μας είπε…ΆΛΛΑΞΕ! Πιστεύει πλέον ότι πρέπει να συμφωνήσουμε και να ζητήσουμε ανταλλάγματα για να μην μας πουν και γραφικούς!
6.Η… «πίστη» του Σταμάτη στον Καλλικράτη. Όπως είπε σύντομα θα καταρρεύσει! Όσο για τη ομιλία του που έλεγε ότι πρέπει τουλάχιστον 700 δήμοι να μείνουν και ότι θα αδειάσει η επαρχία…άλλα αντ’ άλλα τα μεγάλα της Παρασκευής το γάλα!
7. Η γνώμη του για τα οικονομικά του νέου δήμου. Είπε μπορεί το Αγρίνιο να έχει ισοσκελισμένα οικονομικά αλλά οι γύρω δήμοι είναι πνιγμένοι στα χρέη και θα πνιγούμε όλοι μαζί τώρα με τη συνένωση!
8.Α, και η πιο γενικόλογη ιδρυτική διακήρυξη όλων των εποχών με πολύ παρλαπίπα από καθηγητηλίκι και πράσινη ανάπτυξη (χωρίς συντηρητικά).
Να μην τα πολυλογώ φίλε Δημήτρη γιατί δε θέλω και να σου χαλάω την καρδιά. Το να λες όλα τα παραπάνω και μετά ότι το πρότυπό σου είναι η…λίμνη των Ιωαννίνων (περι βόθρου πρόκειται…)δεν βγαίνει. Το να φωνάξεις δυο καθηγητές να μιλήσουν για…ενδογενή ανάπτυξη (η εξωγενής ποια είναι;) ή για το πώς ένας δήμαρχος θα πολεμήσει την ανεργία με τα αγροτικά προϊόντα, μάλλον δεν κατάλαβες γιατί κατεβαίνεις. Το να ΜΗΝ απαντάς σε καμιά ερώτηση για το πώς μεγάλωσε ο δήμος και να θυμάσαι τι λέγατε με το Σώκο πάλι δε βγαίνει. Αλλά και να σου ζητάει ένας να ιεραρχήσεις τις προτεραιότητες και να λες α) ανεργία β) αθλητισμός (!) γ) πολιτισμός (;) δ) περιουσία του δήμου από την Κτηματική(;) και ε) αγροτιά(έλα!) είναι από τα άγραφα.
Δημήτρη κάτι πρέπει να κάνεις. Μετά τον Μάκκα, μέχρι και πρόσκληση σε παλιούς δημοτικούς συμβούλους του Μοσχολιού έκανες γιατί λες ότι δεν καταλαβαίνεις γιατί ο κόσμος είναι διστακτικός(!!!) και για να το μαζέψεις μετά είπες ότι δε μασάς γιατί θα κόψεις κιόλας κόσμο..
Όσο στο ερώτημα αν  θα παραιτηθείς ΟΤΑΝ βγεις δήμαρχος από βουλευτής να απαντάς "γιατί δεν παραιτείται ο Μοσχολιός από δήμαρχος" (!) τι να πω. Άφωνος…
Εγιναν και άλλα κωμικά, αφού εμφανίστηκε ο Τηλιγάδας, χωρίς να έχει καμιά ιδιότητα δημοσιογραφική και έκανε… παρέμβαση ως εκπρόσωπος άλλου συνδυασμού-αστεγος δημοσιογράφος! Για γέλια και για κλάματα δηλαδή…
Τέλος φίλε Δημήτρη εσύ ήσουν μέσα στη πιάτσα. Μη λες σε Κουτσονίκα, Μπενέκο κλπ για τα twiter και τα youtube και τα πως τα λένε. Ούτε ότι κανονικά δεν θα έπρεπε να κάνεις καμπάνια γιατί σε ξέρει ο κόσμος όπως είπες… Κάποιοι όλα αυτά τα θεωρούν προσβλητικά… Και όπως έμαθα αντέδρασαν…
Α και στο fecebook είπες ότι έκανες (από χθες;) και 50 φίλους… να τους κατοστήσεις, αλλά αργά το ανακάλυψες κι αυτό.
Τι άλλο, άιντε, καλή συνέχεια, που δεν το βλέπω…


4 σχόλια:

  1. ΤΟΣΟ ΙΣΧΥΡΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΤΗΛΙΓΑΔΑΣ ΚΑΙ ΑΝΑΦΕΡΕΣΑΙ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΣΑΝ ΣΕ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΜΕΓΑΛΟΥ ΒΕΛΗΝΕΚΟΥΣ ΠΟΥ ΤΟΝ ΧΤΥΠΑΣ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΕ ΟΠΟΙΑ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΟΝ ΠΕΤΥΧΕΙΣ ?
    ΠΡΟΣΕΞΕ ΓΙΑΤΙ ΥΠΟΔΗΛΩΝΕΙΣ ΤΡΟΜΟ ΚΑΙ ΑΝΑΣΦΑΛΕΙΑ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ισχυρος δεν ειναι αν και θα ηθελε, αλλα η πλάκα είναι οτι παρουσιάστηκε ως εκπρόσωπος αλλου συνδυασμού! Αυτά μονο εδώ γίνονται

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΚΙ ΑΛΛΑ ΕΔΩ 12:14. π.χ. ΣΤΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΠΑΡΕΒΡΕΘΕΙ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ ΤΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΤΥΠΟΥ ΤΟΥ ΠΑΥΛΟΥ ΜΟΣΧΟΛΙΟΥ. ΑΛΛΑ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΝΑΙ ΜΟΥΛΩΧΤΟΣ ΤΟ ΕΚΡΥΨΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΑΝΩΝΥΜΕ ΤΩΝ 12:29 ΕΙΜΑΙ Ο ΜΟΥΛΩΧΤΟΣ ΠΟΥ ΛΕΣ.Ο ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΜΕ ΠΡΟΣΚΑΛΕΣΕ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΠΑΡΟΛΟ ΠΟΥ ΗΞΕΡΕ ΟΤΙ ΘΑ ΚΑΝΩ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΠΕΝΑΝΤΙ.ΡΩΤΑ ΤΟΝ ΦΛΩΡΕ ΑΝ ΘΕΣ.ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΣΟΥ.ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΕΜΕΝΑ ΜΟΥ ΕΧΕΙ ΖΗΤΗΘΕΙ ΝΑ ΒΟΗΘΑΩ ΣΤΙΣ ΛΕΞΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΞΕΡΩ ΓΡΑΜΜΑΤΑ.ΑΝ ΓΡΑΨΕΙΣ ΟΝΟΜΑ ΘΑ ΣΟΥ ΓΡΑΨΩ ΚΙ ΕΓΩ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΜΟΥ.ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΙΔΑ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΤΗ ΙΔΙΑ ΑΠΟΡΙΑ Π.Χ. ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ "ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ' ΤΟΥ ΣΤΑΜΑΤΗ ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΤΟΝ ΒΟΗΘΑΕΙ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΑ.ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΠΡΑΚΤΙΚΕΣ ΚΡΥΜΕΝΟΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΩΝΥΜΙΑ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΝ.ΞΕΡΕΙΣ ΠΟΥ ΘΑ ΜΕ ΒΡΕΙΣ ΚΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ ΜΠΛΟΓΚ ΜΟΥ ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ ΣΙΓΟΥΡΑ.ΕΧΩ ΦΙΛΟΥΣ ΣΤΟ ΣΤΑΜΑΤΗ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗ ΠΡΩΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΦΡΟΝΤΙΣΑ ΝΑ ΞΕΡΟΥΝ ΟΛΟΙ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΩ.ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΝΤΡΟΠΗ ΓΙΑΤΙ ΕΓΩ ΚΑΝΩ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΟΠΩΣ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ.ΚΑΙ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ ΤΟ ΕΧΩ ΠΕΙ ΑΝΟΙΧΤΑ.ΤΩΡΑ ΕΠΕΙΔΗ ΘΑ ΠΕΙΣ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΕ ΜΑΓΚΙΕΣ ΓΙΑ ΛΕΦΤΑ ΚΛΠ ΕΘΕΛΟΝΤΗΣ ΕΙΜΑΙ.ΛΑΚΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή