Παρασκευή 24 Σεπτεμβρίου 2010

ΟΡΓΗ, ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ ΚΑΙ ΤΙΣ «ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΕΣ»


κωλοτούμπα = (επιστημονικά φιλόλογέ μου) είναι ή κυβίσθηση ή ανακυβίσθηση;


Δυνατή οργή και πελώρια αγανάκτηση επικρατούν απο το μεσημέρι, ανάμεσα σε χιλιάδες φίλους, μέλη του ΠΑΣΟΚ αλλά και υποστηρικτές του συνδυασμού του Παύλου Μοσχολιού. Απο τη στιγμή που σενάρια και φήμες ΣΑΡΩΝΟΥΝ την ευρύτερη περιοχή του Αγρινίου δεχτήκαμε εκατοντάδες οργισμένα τηλέφωνα συμπολιτών μας, για τις φημολογούμενες εξελίξεις....
Όπως έχουμε πληροφορηθεί από χτες το βράδυ και μετά από πολλές παρασκηνιακές ενέργειες και διαπραγματεύσεις στην Αθήνα ο κ. Βασίλης Αντωνόπουλος με αντάλλαγμα τη θέση του αντιπεριφερειάρχη  στον συνδυασμό του κ. Απόστολου Κατσιφάρα αλλά και την μετακίνηση του άλλου εταίρου του κ. Δ. Τραπεζιώτη στον συνδυασμό του κ. Παύλου Μοσχολιού θα αποσυρθούν από τις εκλογές του Νοεμβρίου!!!!
Αυτή ακριβώς η ωμή παρασκηνιακή συναλλαγή, έχει θορυβήσει χιλιάδες αγνούς πολίτες της περιοχής, που άναυδοι παρακολουθούν την κατρακύλα της μεγάλης Δημοκρατικής Παράταξης. Μια κατρακύλα που δεν έχει όμοια στα χρονικά της και που δείχνει το μέγεθος της παρακμής που έχει οδηγηθεί η πολιτική ζωή του τόπου.
Μια παρακμή που αναδεικνύει σε μέγιστη αρετή και προτέρημα τα ιδιοτελή συμφέροντα των προσώπων και που καταδικάζει πετώντας στον κάλαθο των αχρήστων όλα εκείνα τα λόγια και τις ιδέες του Γιώργου Παπανδρέου το 2007 και 2008.
Αηδία και αγανάκτηση εάν επαληθευτούν τα σενάρια αυτά κατακλύζει τον κάθε δημοκρατικό πολίτη. Συναισθήματα που ανοίγουν διάπλατα τον δρόμο για ανεξέλγκτες αντιδράσεις εκατοντάδων δημοκρατικών πολιτών.
Σε αυτή τη κατεύθυνση τοποθετούνται ακόμη και επώνυμοι πολίτες της περιοχής που και αυτοί έχουν αιφνιδιαστεί από τις εξελίξεις αυτές.
Όσες δικαιολογίες και εάν εφευρεθούν σε όσα τεχνάσματα και να καταφύγουν οι εμπνευστές αλλά και οι πρωταγωνιστές αυτής της ιστορίας, είμαστε πεπεισμένοι ότι θα προσκρούσουν στη στέρεα δημοκρατική παρακαταθήκη του λαού της περιοχής που θα επιστρέψει αυτή την χλέυη που υφίσταται και μάλιστα εντόκως στους εμπνευστές της. Έλεος πια….. τόσο πολύ ΞΕΒΡΑΚΩΜΑ απ’ όλους;
Τουλάχιστον και σε ότι αφορά εμάς, θα συνεχίσουμε με ευθύτητα και δημόσια να είμαστε…. STRAIGHT. Kαι εντελώς…. Με την ευχή όλα αυτά τα σενάρια να παραμείνουν φήμες…. Με την ευχή….. Και όποιος μπορεί να καταλάβει ας τον φωτίσει ο Μεγαλοδύναμος.
 

14 σχόλια:

  1. Σε όσους σε κατηγορούν κατα καιρούς η σημερινή σου ανάρτηση για αυτό το θέμα τους δίνει αποστομωτική απάντηση. Σου σφίγγω θερμά το χέρι και σε προσκαλώ μαζί μου στο χώρο της ελευθερίας. Εξω απο τα μαντριαααααααααααα, ρεεεεεεεεεεεεε. Σας δουλεύουν όλους. Συνεχώς και απροκάλυπτα. Αποχή, άκυρο. Γεμίστε τις κάλπες με σκατά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. 9:32 Αν εσύ γεμίσεις τις κάλπες με σκατά να ξέρεις ότι και πάλι κάποιος σκατάς θα κυβερνήσει.Πρέπει να διαλέξεις τον λιγότερο σκατά.Κι έτσι δημοκρατία είναι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. mavriste tous ypopshfious tou pasok apo aktio mexri naypakto.kanei koumanto mia xoufta atomwn sto nomo eis to onoma tou pasok kai pashs aitoloakarnanias!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Καλά ο Τραπεζιώτης δεν ήταν ενάντια στον νέο δήμο Αγρινίου;;;
    Αν τον δεχτεί ο Μοσχολιός είναι για τα πανηγύρια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. και για να τελειωσουμε το σκηνικο
    πριν την αυριανη συνελευση που δεν χρειαζετε κανενας και για κανενα λογο να παει.
    ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ Αντωνοπουλος Βασιλης
    Αντιδημαρχος Αγρινιου Τραπεζιωτης
    Δημητρης
    δεν ειναι ονειρο κε ΡΟΚΚΟ
    δεν ειναι πλανη κε ΝΤΑΟΥΛΑ
    ΚΥΡΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ
    ναδουμε κιαλλαμπρατσε
    Μοσχολιο Τραπεζιωτη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ναι κυριε νταουλα αυτο ακριβως συνεβει..
    ο αντωνοπουλοτραπεζιωτης δεν ηταν τιποτε περισσοτερο παρα ενα απουλητο καρπουζι στο μαναβικο
    που οταν ομως απανω του εβαλες
    εσυ υπογραφη.......
    εγινε αυτο που εγινε...
    εσυ εισαι η αξια
    εσενα εχουν αναγκη
    το καρπουζι αντωνοπουλοτραπεζιωτης
    θατοχαν αφησει οι καρχιμακηδες
    να γινει κολοκυθα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΕΙΣΤΕ ΤΑ ΘΥΜΑΤΑ
    ΚΙΑΦΤΟΙ ΕΙΝΑΙ
    ΤΑ...
    ΛΑΜΟΓΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. κε Δ.Ν,κε Ι.Μ κλοιποι
    που πολυ σας λυπαμε
    ξερετε ποσο καιρο πριν
    σχεδιαστηκε απο τον
    μαιτρ..απεζιωτη
    αυτο που ξαφνικα
    αυριο θα σας συμβει
    χι.χι.χι.χι.χι.χι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. γραψε ημερομηνια ωρα και βλεπουμε αργοτερα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΠΑΥΛΟ ΠΡΟΣΕΞΕ...
    ΟΙ ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΕΣ
    ΠΑΝΕ ΓΙΑ
    ΡΙΦΙΦΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Συνελήφθη επ’ αυτοφώρω προ ημερών, υπάλληλος του ΣΔΟΕ (και συνδικαλιστής της ΠΑΣΚΕ Εφοριακών, αλλά αυτό «παρέλειψαν» να το αναφέρουν τα διαπλεκόμενα ΜΜΕ), να παίρνει από ξενοδόχο στους Παξούς το ποσό των 30 χιλιάδων ευρώ, για να «τακτοποιήσει» κάποιες φορολογικές ατασθαλίες. Χθες, ο συλληφθείς εμφανίστηκε ενώπιον του εισαγγελέως, ο οποίος τον άφησε ΕΛΕΥΘΕΡΟ, και μάλιστα χωρίς περιοριστικούς όρους!!!

    Την ίδια ώρα, τα λυσσασμένα παπαγαλάκια των καναλιών, μεταδίδουν και ξαναμεταδίδουν την είδηση, ότι η κυβέρνηση θα κάνει τη φοροδιαφυγή ποινικό αδίκημα και οι παραβάτες (εδώ μάλλον εννοούνται κουλουράδες, στραγαλάδες κ.α. παρόμοιες κατηγορίες… μεγαλοφοροφυγάδων) θα δικάζονται στο αυτόφωρο και θα καταλήγουν στο… φρέσκο.

    Αλήθεια, ποιόν κοροϊδεύουν;

    (ΥΓ): Ο… λαδωμένος εφοριακός της ΠΑΣΚΕ δεν είναι βέβαια ο μόνος πράσινος λωποδύτης που είναι υπεράνω νόμων. Εδώ οι Μαντέλης, Τσουκάτος, κ.λπ. που πήραν και πολύ περισσότερα, εξακολουθούν σκανδαλωδώς να παραμένουν ελεύθεροι και να χαίρονται τα πλούτη που απόκτησαν σε βάρος του ελληνικού λαού. Προς δόξαν της πράσινης «δικαιοσύνης»!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. 10.39 ΓΙΑΤΊ ΑΠΟΡΕΙΣ; ΕΔΩ ΣΤΟ ΠΑΠΑΣΤΡΑΤΕΙΟ ΕΙΔΑΜΕ ΣΤΑΥΡΩΤΟΥΣ ΑΣΠΑΣΜΟΥΣ ΓΙΑΝΝΑΚΑ-ΜΟΣΧΟΛΙΟΥ ΚΑΙ ΣΩΚΟΥ-ΚΑΤΣΙΦΑΡΑ. ΤΟ ΑΛΑΜΠΡΑΤΣΕΤΑ ΜΟΣΧΟΛΙΟΥ-ΤΡΑΠΕΖΙΩΤΗ ΘΑ ΜΑΣ ΠΕΙΡΑΞΕΙ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. 11:44 ΕΔΩ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ Ο ΚΚΚ (ΚΩΣΤΑΚΗΣ "ΚΡΥΜΕΝΟΣ" ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ) ΚΑΙ ΧΑΙΡΕΤΑΙ ΤΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 1,2 ΕΚ. ΕΥΡΩ ΣΕ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙΣ (ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΥΠΟΛΟΓΙΖΟΥΜΕ ΑΚΙΝΗΤΑ, ΟΜΟΛΟΓΑ, ΧΡΗΜΑΤΑ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ, ΣΚΑΦΗ, ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ, ΜΕΤΟΧΕΣ ΚΑΙ ΧΡΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΓΥΝΑΙΚΑΣ ΤΟΥ) ΠΟΥ ΕΧΕΙ "ΚΑΡΠΩΘΕΙ" ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ... Ο "ΠΡΑΣΙΝΟΣ" ΕΦΟΡΙΑΚΟΣ ΣΕ ΠΕΙΡΑΞΕ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Ανεξάρτητη συνεργασία και μακακίες!!!
    Ποιός τους πίστεψε;
    Τι αντιδήμαρχος και κουραφέξαλα. Είπαμε δεν του αρέσει να είναι το κάτω κεφάλι.

    Ασχετο: το τραπεζιωτάκι όπου φυσάει ο άνεμος πάει..

    Τί κρίμα...
    Καλά πως του την έφεραν έτσι;

    ΑπάντησηΔιαγραφή