Σάββατο 25 Σεπτεμβρίου 2010

ΜΟΥΓΚΑ ΣΤΗ ΣΤΡΟΥΓKΑ ΤΟΥ ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΤΡΑΠΕΖΙΩΤΗ



Στις 6.45 σήμερα το πρωϊ έφτασε στο e-mail  του ΚΕΡΑΜΙΔΟΓΑΤΟΥ (και σε όλα τα τοπικά ΜΜΕ αλλά και πολλά τοπικά μπλογκ) μια ανακοίνωση από το…. «ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ»  του συνδυασμού «Ανεξάρτητη Δημιοκρατική Συνεργασία  για ένα ανοιχτό βιώσιμο και πολύκεντρο νέο Δήμο Αγρινίου»- ΤΡΟΜΑΡΑ ΤΟΥΣ-!!! To κείμενο της καταπληκτικής έμπνευσης  ανακοίνωσης των υπευθύνων της "παράταξης" έχει ως εξής:





«Αγρίνιο 25 Σεπτεμβρίου 2010

 ΔΙΕΥΚΡΙΝΗΣΗ
ΘΕΜΑ: Η ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΑΦΟΡΑ ΜΟΝΟ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΗΣ

Η Ανακοίνωση που στάλθηκε χθες για τη Γενική Συνέλευση της παράταξης του υποψηφίου Δημάρχου Αγρινίου Βασίλη Αντωνόπουλου αφορά μόνο τα μέλη της.
Ως εκ τούτο διευκρινίζουμε, ότι στα μέσα ενημέρωσης της πόλη και τα blog θα ανακοινωθούν μόνο οι αποφάσεις της.

Από το Γραφείο Τύπου».

 Το γεγονός αυτό έχει και την ΚΩΜΙΚΗ του διάσταση αλλά και την ΤΡΑΓΙΚΗ. Αλλοίμονο μας. Αλλοίμονο στους…. Εξυγιαντές με τις σύγχρονες αντιλήψεις και πολλές φιλοδοξίες για τον…. Νέο Δήμο Αγρινίου. Ούτε το ΚΚΕ δεν κάνει κάτι τέτοια πράγματα!!!
Επι του γεγονότος τώρα όπως μαθαίνουμε στην…. «ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ» αυτή όπως ήδη γράψαμε από χτές παρευρίσκονται γύρω στα 40-50 πρόσωπα. Οι τόνοι έχουν ανέβει αρκετά ενώ κατά την είσοδο γινόταν… έλεγχος!!! Μάλιστα απαγορεύθηκαν οι φωτογραφικές μηχανές και φυσικά η λήψη φωτογραφιών!!!!
Κάποια κινητά όμως έχουν την δυνατότητα εγγραφής, φωνής αλλά και βίντεο. Ο ΚΕΡΑΜΙΔΟΓΑΤΟΣ είναι εκεί (δια αντιπροσώπου φυσικά)!!!! Και θα γελάσουμε στη συνέχεια πολύ….

3 σχόλια:

  1. ΜΠΡΑΒΟ ΚΕΡΑΜΙΔΟΓΑΤΕ! ΕΝΗΜΕΡΩΣΕ ΜΑΣ ΚΑΙ ΜΑΣ ΝΑ ΓΕΛΑΣΟΥΜΕ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δεν έχω καμία αμφιβολία ΓΑΤΕ ότι θα μάθεις. Μέσα στο κόλπο είσαι και συ. Θα ήθελα να ήξερα αν δεν ήταν ο Τραπεζιώτης με ποιόν θα ήσουν πραγματικά; Σε ποιούς τα πουλάτε αυτά;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. το τραπεζιωτάκι όπου φυσάει ο άνεμος πάει..

    Τί κρίμα...
    Καλά πως του την έφεραν έτσι;

    Α ρε ερμε γκόρτζο!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή