Δευτέρα 20 Σεπτεμβρίου 2010

ΤΑ «ΠΑΙΓΝΙΔΑΚΙΑ» ΤΩΝ ΑΦΩΝ ΜΠΟΚΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΤΟΠΙΚΟΥ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΟΥ ΜΟΝΟΠΩΛΙΟΥ



Ως γνωστόν και δυστυχώς στην Αιτωλ/νία και δη στο Αγρίνιο των 100.000 και πλέον κατοίκων εδώ και χρόνια ένα αδυσώπητο τηλεοπτικό μονοπώλιο νέμεται κατά το δοκούν και κατά καιρούς ανάλογα των συμφερόντων των ιδιοκτητών του ένα δημόσιο αγαθό που λέγεται ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΗ ΣΥΧΝΟΤΗΤΑ.
Δεν είναι λίγες οι φορές που οι ιδιοκτήτες αυτού του ιδιότυπου  τηλεοπτικού μονοπωλίου έχουν προκαλέσει τόσο την κοινωνία όσο και υπόλοιπα τοπικά Μέσα Ενημέρωσης με τις «επιλογές» τους, τις «προτιμήσεις» του και τα διάφορα «παιγνιδάκια».
Και τι εννοούμε με όλα τα παραπάνω.
Ως γνωστόν εδώ και κάποιες ημέρες έχει αρχίσει η προεκλογική περίοδος. Σε αυτή λοιπόν υπάρχουν για τους υποψηφίους και του συνδυασμούς συγκεκριμένοι περιορισμοί. Περιορισμοί που επιβάλλει ο νόμος και ελέγχονται από τα αρμόδια όργανα. Π.χ. οι υποψήφιοι έχουν δικαίωμα μια και μόνης παρουσίας στο τοπικό κανάλι και δύο σε Εθνικής Εμβέλειας.
Να όμως που κάποια «λατζόνια» του τοπικού τοπικού τηλεοπτικού μονοπωλίου είτε για να ¨πουλήσουν» εκδούλευση είτε για γεμίσουν τα….. «ταμεία» επιχειρούν να παρακάμψουν το νόμο με διάφορα τερτίπια και τεχνάσματα. Ετσι φερ’ ειπέιν είδαμε τις προάλλες να προβάλλεται η εκδήλωση του Δημήτρη Σταμάτη στη Ντουγρί με εικόνες και λόγο διάρκειας αρκετών λεπτών. Οι «πονηροί» όμως εξαφάνισαν τον Δημήτρη Σταμάτη (δήθεν-δήθεν υπακούοντας στον νόμο).
Το ίδιο προφανώς μηχανεύονται να κάνουν και για τη σημερινή ομιλία του Παύλου Μοσχολιού αλλά και αργότερα του Αντωνόπουλου ή του Νικάκη.
Όμως επειδή σε κάποια πράγματα δεν «παίζουν» μόνοι τους «κάποιοι» άλλοι ήδη το DVD  με ότι έπαιξε μέχρι τώρα το έχουν στην κατοχή τους και πολύ σύντομα θα το έχουν τα μέλη του ΕΣΡ αλλά και των αρμόδιων Περιφερειακών Επιτροπών. Και τότε καλά ξεμπερδέματα. Και όχι μόνο το τηλεοπτικό τοπικό μονοπώλιο αλλά και οι ίδιοι οι υποψήφιοι συνδυασμοί. Γιατί υπεύθυνοι δεν είναι μόνον οι Σταθμοί ή τα Μέσα που παραβαίνουν την εκλογική νομοθεσία. Υπεύθυνοι είναι και οι ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ. Μέχρι την εκλογή τους μπορούν να χάσουν….

Υ.Γ.:  Στη φωτο που συνοδεύει το θέμα ενδιαφέρον έχει ο τίτλος που έβαλαν οι "δημοσιογράφοι" του τοπικού μας τηλεοπτικού μονοπωλίου. "ΕΠΙΔΕΙΞΗ ΑΕΡΟΜΟΝΤΕΛΩΝ"  ΑΕΡΟΜΟΝΤΕΛΙΣΜΟΎ βρε αστοιχείωτοι. Αερομοντελισμός..... Τα αερο-μοντελα επιδεικνύουν τα κάλλη τους στην πασαρέλα

13 σχόλια:

  1. Σταματηστε να βλεπετε Tv, αθηναϊκά και τοπικα καναλια.
    Μονο internet.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Για καινούργιο μας τα λες όλα αυτά. Γνωστοί και μη εξαιρεταίοι οι εν λόγω. Αλλά όταν είχαν αλα-καρτ τον Σώκο δεν έλεγες τίποτε. Τώρα σε έπιασε ο πόνος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΣΙΓΑ ΡΕ ΝΟΥΜΕΡΟ ΕΣΥ ΕΙΣΑΙ ΤΗΣ ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ ΑΘΗΝΩΝ!! ΓΙΑ ΓΕΛΙΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΚΛΑΜΑΤΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΕΣΥ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ. ΕΣΥ ΕΙΣΑΙ ΜΙΣΟΤΡΕΛΟΣ ΚΑΙ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΣ, ΑΥΤΟΙ ΜΙΣΟΑΣΧΕΤΟΙ..ΑΓΡΙΝΙΟ ΜΙΖΕΡΙΑ ΚΑΙ ΡΟΥΦΙΑΝΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Τα..... αερο-μοντελα Δημητράκη είναι πταίσμα μπροστά στα άλλα γλωσσικά, συντακτικά, ορθογραφικά εγκλήματα που διαπράττουν οι συνάδελφοι σου σε αυτό. Οχι ότι και συ δεν αποφεύγεις τα λάθη.Αλλά αυτοί παρα είναι προκλητικοί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. πονηροι αυτοι οι μποκα..
    πολυ πονηροι...

    Η δασκάλα ρωτάει τους μαθήτες: - Ποιος ξέρει να μου πει μία λέξη με τρία "ου";
    - Μπουφάν κυρία! πετάγεται ο Τοτός.
    - Μα αυτή έχει μόνο ένα! Τα άλλα δύο πού είναι;
    - Στην κουκούλα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. για αρχη
    "Τα αερο-μοντελα επιδεικνύουν τα κάλλη τους στην πασαρέλα"

    Δεν εχω ακουσει ποτε οταν μιλανε για μοντελα σε πασαρελες και γενικοτερα , να αποκαλουν τα κοριτσια - αγορια αερομοντελα. Εσεις θα μας κανετε να ξεχασουμε και αυτα που ξερουμε.

    επισης αν δοκιμασεις πολυ απλα να κανεις μια αναζητηση (google) ή απ'ευθειας στο (http://www.aeromodelismos.gr/index.php?topic=1402.0 )θα βρεις και κανονες του αερομοντελισμου - αερομοντελων.

    αλλα βεβαια ενα blog δεν υποκειται σε νόμους και μπορει να γραφει οτι θελει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. vre mpaki tromara soy poy les toys alloys asxetoys..koita pos grafeis ellinika kai meta mila..koita ti epathes me to iera polis kai tis malakies poy egrafes..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΤΡΑΒΑ ΜΩΡΗ ΡΟΜΠΑ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΤΟ ΤΣΙΡΑΚΙ ΤΟΥ ΣΩΚΟΥ ΚΑΙ ΘΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΙΛΗΣΕΙΣ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Κων. Μουσουρούλης (Ν.Δ): 2 γραφεία, 27 οικόπεδα, 9 σπίτια, άλλα 6 διαμερίσματα σε Χίο, Ευβοια και Αττική. (Μόνο στις Βρυξέλλες έχει 2 οικίες και 4 διαμερίσματα)

    Ντόρα Μπακογιάννη: 10 ακίνητα αλλά και 2 αγροτεμάχια (75.110 τμ) στη Γαλλία (Savoie)

    Γιάννης Παπαθανασίου: 17 καταστήματα 6 οικίες, 2 γραφεία, 12 αγροτεμάχια (Κηφισιά).

    Π. Κουρουμπλής: 18 ακίνητα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Κώστας Καραμανλής

    Ο τέως πρωθυπουργός δηλώνει εισοδήματα από τη βουλευτική αποζημίωση 102.204,25 ευρώ (68.669 αφορολόγητα) και από άλλα εισοδήματα 27.481,92 ευρώ, ενώ η σύζυγός του δήλωσε εισόδημα 22.082,21 ευρώ.

    Κατά τα άλλα διαθέτει δύο διαμερίσματα 70 τ.μ. και 41 τ.μ. και ένα πάρκινγκ 9 τ.μ. στη Θεσσαλονίκη, δύο αγροτεμάχια στην Κύθνο, 4.070 και 4.100 τ.μ., τέσσερα διαμερίσματα (213, 20, 55, 104 τ.μ.) και μία αποθήκη (15 τ.μ.) στην Αθήνα, δύο διαμερίσματα (222 και 20 τ.μ.) και μία αποθήκη (15 τ.μ.) στη Φιλοθέη, οικία (275 τ.μ.) και αποθήκη (29 τ.μ.) στη Ραφήνα, οικία και αποθήκη (63 και 83 τ.μ.), αγροτεμάχιο 2000 τ.μ. και το 50% άλλης οικίας και αποθήκης 200 τ.μ.) στην Πρώτη Σερρών.

    Ακόμη δηλώνει ο ίδιος οικία στη Μύκονο, ενώ στα παιδιά του έχει περάσει από 50% στο καθένα οικία στη Ραφήνα, η δε σύζυγός του έχει στην ιδιοκτησία της το 50% αγροτεμαχίου και οικοπέδου στα Τρίκαλα συνολικού εμβαδού 3.300 τ.μ. που αγοράστηκαν το 2008 έναντι 15.000 ευρώ.

    Το 2008 ο πρώην πρωθυπουργός πώλησε ομόλογα, μετοχές και αμοιβαία από τα οποία εισέπραξε 871.967 ευρώ και αγόρασε από κοινού με τη μητέρα του και τον αδελφό του ομόλογα αξίας 600.000 ευρώ. Διατηρεί επίσης από κοινού με τα δύο παιδιά του δύο ομόλογα αξίας 19.000 ευρώ το καθένα.

    Δεκαεννέα τραπεζικούς λογαριασμούς, οι περισσότεροι από τους οποίους είναι κοινοί με τα παιδιά του, τη σύζυγό του και τη μητέρα του δήλωσε το 2008 κ. Καραμανλής. Οι καταθέσεις ανέρχονται συνολικά σε 889.009 ευρώ, 177.025 δολάρια και 541 λίρες Αγγλίας.

    Ο κ. Καραμανλής έχει ένα αυτοκίνητο 1800 κ.ε. από το 1995 και ένα σκάφος από κοινού με τη σύζυγό του οκτώ ατόμων που απέκτησαν το 2002.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΚΑΙ ΠΟΥ ΝΑ ΔΕΙΤΕ Ο ΚΑΡΑΤΖΑΦΥΡΕΡ ΤΙ ΕΧΕΙ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΚΑΛΑ ΕΣΡ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΖΕΨΕΙ ΤΟΥΣ ΜΠΟΚΑΙΟΥΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ;
    ΑΦΟΥ ΠΑΡΑΒΙΑΖΟΥΝ ΤΗ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. 2.02 ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΙΟ ΜΟΝΟ ΤΟ ΣΙΩΚΟ ΕΔΕΙΧΝΑΝ ΟΛΑ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΩΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΕΙΡΑΞΕΙ ΤΟ ΕΣΡ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή