Δευτέρα 6 Σεπτεμβρίου 2010

Μάχιμος και αξιοπρεπής.


Μπορεί τα τοπικά σούργελα με αστειότητες και αθλιότητες να βγάζουν το άχτι τους για την χθεσινή εξέλιξη, η αλήθεια όμως ειναι μια. Ο Σώκος στάθηκε με αξιοπρέπεια στην απόφαση του ΠΑΣΟΚ, την αποδέχθηκε και δηλώνει παρών. Γι αυτό να είναι σίγουροι κάποιοι. Η "Ελεθεροτυπία" σήμερα φιλοξενεί δήλωση του νομάρχη, που έγινε στο κλειστό του ταεκβονντό, λίγο μετά την ανακοίνωση, όταν κάποιοι λένε οτι πέταξε την κομματική του ταυτότητα, την διαπίστευση και άλλα φαιδρά: "Ο άλλος διεκδικητής του χρίσματος, ο νυν νομάρχης Αιτωλοακαρνανίας Θύμιος Σώκος ευχήθηκε καλή επιτυχία στον κ. Κατσιφάρα, τονίζοντας ότι η στήριξή του είναι αυτονόητη, και πρόσθεσε: «Δεν είμαι ούτε υπήρξα ποτέ επαγγελματίας πολιτικός ή αξιωματούχος στο ΠΑΣΟΚ. Είμαι ενεργός πολίτης με συγκεκριμένη ιδεολογία, την οποία και ακολουθώ επιχειρώντας να προσφέρω και να είμαι χρήσιμος στο κοινωνικό σύνολο. Δεν νιώθω ούτε πικρία ούτε δυσαρέσκεια από την επιλογή του κ. Κατσιφάρα. Εχω όμως έναν προβληματισμό σε σχέση με τα κριτήρια βάσει των οποίων αποκλείστηκε η δική μου υποψηφιότητα».

5 σχόλια:

  1. Πιστος στο καθηκον της στηριξης του ΠΑ-Σωκου...

    Γι αυτο εχετε ξεφτιλιστει ολα τα Blogs, γιατι το καθενα προωθει τα δικα του συμφεροντα, για τον τοπο δεν νοιαζεται κανεις...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Είμαι ενεργός πολίτης με συγκεκριμένη ιδεολογία, την οποία και ακολουθώ επιχειρώντας να προσφέρω και να είμαι χρήσιμος στο κοινωνικό σύνολο. Τώρα κατάλαβα την ιδεολογία του ΠΑΣΟΚ που ακολουθεί ο Σώκος. Και την στηρίζει. Αυτή του ΔΝΤ (που μας πήγαν άλλοι), της περικοπής μισθών και συντάξεων (που αποφάσιασαν άλλοι), της μειωμένης εθνικής κυριαρχίας (που μας επέβαλλαν άλλοι). Αρκεί δηλαδή να είναι οι ΑΛΛΟΙ ΠΟΥ ΑΠΟΦΑΣΙΖΟΥΝ ΓΙΑ ΜΑΣ , ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΕ ΜΑΣ, ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΜΑΣ.

    ΤΟΤΕ ΓΙΑΤΙ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΜΕ ΜΙΣΘΟΥΣ ΥΠΟΥΡΓΟΥ , ΑΠΛΑ ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΑ ΟΡΓΑΝΑ; Μήπως πρέπει η τρόικα να τους μειώσει τους μιστούς;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. οχι ρε φίλε, νοιάζονται οι βουλευτές που είναι ψημένοι στην αυτοδιοίκηση..και κόβουν αιτωλοακαρνάνα που είχε πάει ΠΑΝΤΟΥ στο νομό...καλά
    αστο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΠΟΛΥ ΠΟΝΑΣ. ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΕ ΓΡΑΨΕ ΚΛΑΔΙΚΗ ΣΩΚΟΥ ΜΠΛΟΓΚ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανηκω στο χωρο του ΠΑΣΟΚ και ειμαι περηφανος για αυτο.
    Μπορει να κατηγορουμε το ΔΝΤ, την τροικα και το ΠΑΣΟΚ για οτι συμβαινει αλλα οτι ειναι αναγκαια δεν το αμφισβητει κανεις.
    Και λογια του στυλ να γυρισουν τα κλεμμενα αυτοι που τα εφαγαν(γιατι εγω δεν εφαγα) ειναι βλακωδη!
    Ποιοι ειναι αυτοι που εφαγαν και που τα εχουν τα κλεμμενα?
    Τοσα χρονια ζεις ρε ελληνα με δανεικα επειδη εισαι τεμπελης!
    περιμενεις τηνεπιδοτηση για τα καπνα που σταματησες για να ζησεις και τα χωραφια τα εχεις αδεια και καθεσαι στο καφενειο!
    Ακουσες οτι τα φωτοβολταικα στο χωραφι θα σου φερουν λεφτα και εσυ θα καθεσαι , και για αυτο στηθηκες στην ουρα στην ΔΕΗ αντι να δεις τι σκατα καλλιεργεια θα βαλεις.
    Λες οτι δεν συμφερει για 0,14 στο τριφυλλι να τραβας σωληνες αλλα εσυ εισαι που δινεισ στον χονδρεμπορο.
    Αστο ρε ελληνα αλλαξε πρωτα τα μυαλα σου και να δεις πως αλλαζουν και οι πολιτικοι σου

    ΑπάντησηΔιαγραφή