Τρίτη 21 Σεπτεμβρίου 2010

ΔΕΝ ΞΑΝΑ ΑΣΧΟΛΟΥΜΑΣΤΕ…..


Πολύ πάνω από εκατό ήταν τα σχόλια που έστειλαν αναγνώστες μας με αφορμή την Μεταξική ονομασία του Μεσολογγίου ως ΙΕΡΑ ΠΟΛΙΣ. Σε ποσοστό πάνω από 90% τα δημοσιεύσαμε όλα. Κάποια που ξέφευγαν εντελώς καθώς οι συντάκτες τους ήταν…. «αφρισμένοι» τα κρατήσαμε για να γελάμε (το καλό βέβαια ήταν ότι προέρχονταν από ένα-δύο συγκεκριμένα I.P. και δεν χαρακτήριζαν την πλειοψηφία). Στο εξής δεν θα αναρτήσουμε κανένα άλλο σχετικό με το θέμα. Απλά εξαντλήθηκε. Προς γνώση όμως και συμμόρφωση θα αναφέρουμε μόνο τούτο. ΑΓΡΙΝΙΟ: πληθυσμός 97.000 κατοίκους (8η πόλη –δεν συμπεριλαμβάνομαι σε αυτές τις τρείς αθηναϊκές και τις δύο που ολόκληρα νησιά έγιναν ένας δήμος).  ΜΕΣΟΛΟΓΓΙ: πληθυσμός 35.000 κατοίκους συμπεριλαμβανομένων φοιτητών, ολόκληρης σειράς στρατευμένων κ.λ.π.. Τελεία και παύλα με το θέμα αυτό.

16 σχόλια:

  1. πω πω Δημητράκη κομπλεξ που βλέπω?....
    Τράβα μάζεψε καμια ακάλυπτη επιταγούλα σου αγόρι μου και μετά κάνε τον εκδότη-δημοσιογράφο....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΠΩ ΠΩ ΚΟΜΠΛΕΞ ΟΙ ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΤΟΥ ΦΟΥΛΙΣΤΑΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΚΑΛΑ ΘΑ ΚΑΝΕΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΞΑΝΑΣΧΟΛΗΘΕΤΕ. Η ΜΑΛΑΚΙΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΚΟ. ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΤΡΑΒΩΘΕΙΤΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. teleia kai payla mi to les..o kallikratis einai aiolos

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Αφου εφαγες γερο κλυσμα και εκτεθηκες ανεπανορθωτα τωρα κανεις πως δεν ασχολεισαι.κατα τα αλλα εγινες και δημοκρατης και βαζεις ολα τα σχολια.Δυστυχως η δημοκρατια εχει πεθανει προ πολλου και ειδικα οταν παιρνεις εσυ γραφιδα δημοσιογραφικη στα χερια σου.Σκεψου οτι με τις μαλακιες που γραφεις εκτιθενται και ολοι αυτοι που ειναι απο πισω σου και ειδικοτερα ο σκληρος πυρηνας ης πρωτευουσας πολης.Σου εφιστω την προσοχη διοτι το μελλον προβλεπεται δυσοιωνο για την πολη σου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΣΩΠΑ ΒΡΕ ΣΥ?ΑΠΟΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΟΙ ΦΟΙΤΗΤΕς ΚΑΙ ΟΙ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΟΙ?ΑΥΤΟ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΚΑΙ ΣΤΟ ΑΓΡΙΝΙΟ?ΕΚΕΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ..ΕΚΕΙ ΚΑΤΑΡΓΟΥΝ ΔΕΚΑ ΔΗΜΟΥΣ ΚΑΙ 68 ΚΟΙΝΟΤΗΤΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΦΤΙΑΞΟΥΝ ΤΟ ΜΙΣΟ ΝΟΟ ΔΗΜΟ ΕΠΕΙΔΗ ΚΑΠΟΟΙ ΕΤΣΙ ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΝ..ΔΗΛΑΔΗ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ Ο ΣΩΚΟΣ,Ο ΜΩΡΑΙΤΗΣ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΚΟ ΣΥΝΑΠΑΝΤΗΜΑ..ΕΣΥ ΚΕΡΑΜΙΔΟΒΛΑΧΕ ΝΑ ΣΑΙ ΠΕΡΗΦΑΝΟΣ..ΜΑΣ ΞΕΦΤΙΛΙΣΕΣ ΑΤΙΜΟΥΛΗ ΜΕ ΤΙΣ ΠΛΗΘΥΣΜΙΑΚΕΣ ΣΟΥ ΣΥΓΚΡΙΣΕΙΣ...ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΤΟ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙ ΕΧΕΙ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗς ΔΥΤΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΣΥ ΕΧΕΙΣ ΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ..ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΩ ΣΤΟ ΠΝΕΥΜΑ ΣΟΥ ΑΓΡΙΝΙΟ 97.000 ...ΠΑΤΡΑ 202.557...ΤΟ ΜΠΟΥΛΟ ΚΑΙ ΣΤΟ ΜΠΑΟΥΛΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. 8,18 πάλι με Πάτρα ε? πάλι με ξένα κόλυβα....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Φίλε 8,18....

    Να με συγχωρείς αλλά πρέπει να (σ)τα πω....εδω και 40 χρόνια στηρίζεστε (όχι εσύ προσωπικά, δε σε ξέρω) ΠΟΙΚΙΛΟΤΡΟΠΩΣ σε λίγες ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ της ευρύτερης περιοχής με ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ εκτάσεις και περιουσίες, ΣΤΑ ΦΑΝΤΆΡΙΑ ΚΑΙ ΣΤΑ ΕΝΟΙΚΙΑ...

    Δεν γίνεται ΚΑΜΙΑ ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΠΟΥΘΕΝΑ για πολλές δεκαετίες... ασε τώρα...όποιος δεν καταλαβαίνει ότι αυτό είναι το πρόβλημα είναι άξιος της μοίρας του.

    Αυτή η Πόλη συσωρεύει πλούτο που δεν επαεπενδύεται..οι πατρίκειοι είναι σε κοινωνικές παραστάσεις και θέσεις, ζουν στον ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΌ ΤΟΥΣ εξουσιαστικό-επαγγελματικό τους κόσμο (όπως γίνεται παντού βέβαια, και αυτό δεν είναι παράνομο, θλιβερό είναι), και καμιά φορά παρεχουν στους μή ή ολίγον έχοντες κάτι εν ηδη ελειημοσύνης ή "χάρης".

    Ο πλο'υτος σπαταλιέται σε επιδοτήσεις που γίνονται μεταξύ άλλων και αμάξια και βασιλεύει το χόμπι και αραλίκι (όπως πάλι παντού, θα δεις ακριβώς πιο κάτω που θα καταλήξω)....

    Πρέπει να αλλάξει ο παραγωγικός ιστός με σοβαρή δουλειά και προγραμματιισμό. Αυτό όμως απαιτεί θέληση και κυνήγι προτεραιοτήτων.

    Λοιπόν, ασε το κουτόχορτο, ΚΑΙ ΚΆΝΤΕ ΜΙΚΡΟΜΕΣΑΙΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ. Μεροκάματα, μισθούς, όραμα, να μείνουν οι νέοι.

    6 χρόνια στην αθήνα, κανένας φίλος ή γνωστός Μεσολογγίτης δε παραμυθιάζεται τόσο πολύ πια...ή σχεδόν κανένας..

    Και μην είσαι σίγουρος πως θέλουν να γυρίσουν ετσι όπως είναι..(φυσικά το αγαπούν, και καλά κάνουν, λόγω πατρίδας και αυτό τους θλίβει ακόμα παραπάνω)

    Από το 1950 ήταν ο Σώκος και ο Μωραιτης, ή όποιος άλλος "εχθρός"?
    Σας βοήθησε η Πάτρα 50 χρόνια τώρα που την υπερθεματίζετε? Είναι δυνατόν να στέφεστε εκεί?
    Είναι τιμή για την μεταπολεμική ιστορία της Ιεράς Πόλης να την ξεπερνούν σε ΑΕΠ...πόλεις με σαφώς μικρότερη δυναμική....?

    Πόσο ακόμα θα διώχνουμε τον όλο και λιγότερο κόσμο μας με φανατισμούς σε λάθος κατεύθυνση και άπραγη μιζέρια ή κόλπα, στη μέγγενη ΦΑΝΤΑΣΙΑΚΩΝ προβλημάτων των προβεβλημένων προυχόντων και της υπαρξιακής μας φοβίας πασπαλισμένη με ατέρμονες δικαιολογίες?

    Φιλικά, με εποικοδομιτική διάθεση προς όλους τους μη υβρίζοντες και ευχαριστώ για τη φιλοξενία.

    ps: To Αγρίνιο έχει τα δικά του ή θέματα, η Πάτρα ομοίως..το Μεσολόγγι πρέπει με τον Καλλικράτη να τρέξει και μακάρι..και χωρίς ..μακροχρόνιες μασωνικές ή παρεμφερείς δικαιολογίες.

    ps1. Πριν βρίσετε ορισμένοι σκεφτείτε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Φίλε 9.38 ευχαριστώ για το σχόλιο σου. Σε πολλά συμφωνώ μαζί σου και κάποια διαφωνώ. Μου άρεσε όμως η προσέγγιση σου και η νηφαλιότητα που γράφεις. Ετσι έχει αξία ο διάλογος και η επικοινωνία. Σε ευχαριστώ και πάλι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. γάτε, ο 9,49 είμαι, να είσαι καλά.

    Προς άρση ή πρόληψη τυχόν παρεξηγήσεων από φίλους και "φίλους"΄:
    Δεν προτείνω κολλεκτίβες, δικατορίες προλεταριάτων, αταξικά συστήματα κτλ.

    Μιλάω για συμπεριφορικές, οικονομικές και κοινωνικές αντιληπτότητες ΚΑΙ στο Μεσολόγγι και δεν είμαι πολιτικός.

    Και δεν προμοτάρω κανέναν αιρετό για το Μεσολόγγι.

    Και για να πιο είμαι σαφής προς τους θερμόαιμους , φίλους παρόλα αυτά, γιατί όχι....

    1. Ανέκαθεν - περισσότερο αισθητικά και λιγότερο βιωματικά- με ενοχλούσε όταν μια -νόμιμη, καμία αντίρηση και σε κάθε αστικό ιστό- οικονομική, μεγαλοαστική ελίτ δεν έχει συνειδητοποιήσει ότι είναι ελίτ!
    Σχετικοποιούν τα πάντα και ΔΕΝ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ τις απίστευτες οικονομικες ανισορροπίες, κοινωνική όργή, πρόκληση που στην καθημερινή τους συμπεριφορά επιτείνουν, αρκούμενοι σε μια καλή πράξη για κάποιον αναξιοπαθούντα.
    Πέραν από το αισθητικά οργίλο του πράγματος, η ανάπτυξη δεν γίνεται με φιλοδωρήματα.

    Εκεί κολλαει και το
    "....ζουν στον ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΌ ΤΟΥΣ εξουσιαστικό-επαγγελματικό τους κόσμο (όπως γίνεται παντού βέβαια, και αυτό δεν είναι παράνομο, θλιβερό είναι), και καμιά φορά παρεχουν στους μή ή ολίγον έχοντες κάτι εν ηδη ελειημοσύνης ή "χάρης"."

    Εκεί κολλάει και το "στη μέγγενη ΦΑΝΤΑΣΙΑΚΩΝ προβλημάτων των προβεβλημένων προυχόντων"

    2.Ανέκαθεν με ΕΝΟΧΛΟΥΣΕ όμως και η αισθητική του ΜΟΝΙΜΑ καταδιωκόμενου Σίσυφου ΧΩΡΙΣ να είναι ο Σίσυφος αλλά ταυτόχρονα ΝΑ ΤΟΝ ΒΟΛΕΥΕΙ -μακροπρόθεσμα αυτοκαταστροφικά- ΝΑ ΘΕΩΡΕΙ ΕΑΥΤΟΝ ΣΙΣΥΦΟ.

    "...υπαρξιακής μας φοβίας πασπαλισμένη με ατέρμονες δικαιολογίες?"

    Φιλικά, ΝWOBHM

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. φιλε 11.29 που με την νηφαλιοτητα σου εντυπωσιασες τον βαρεμενο κεραμιδογατο..φαινεται οι ακροτητες του δημιουργουν μεταπτωσεις.Φυσικα νηφαλιοτητα ειναι οτι τον συμφερει.Θα σου πω εγω για το Μεσολογγι και ασε τις μαλακιες περι αταξικων κοινωνιων , εξουσιολαγνειας και οικονομικες και κοινωνικες αντιληπτοτητες.Αυτα δεν ειναι ελληνικα αλλα γραικυλισμοι και γλωσσικες παραποιησεις.Το μεσολογγι δεν μπορει να εχει την υποτιθεμενη αναπτυξη του αγρινιου γιατι δεν το επιδιωκει και καλα κανει.Ετσι εχει καταφερει να εχει μια ανθρωπινη πολη,βιωσιμη με ελκυστικη καθημερινοτητα που καποιοι επιχειρησαν να χαλασουν στηριζομενοι στην αγρινιωτικη αισθητικη σηκωνοντας πολυκατοικιες.Ειναι γεγονος οτι δεν εχει στηριξει ουτε προαγει ουτε το παραγωγικο του δυναμικο μα προπαντων τα συγκριτικα του πλεονεκτηματα.Ως καινουργιος δημος και χωρις μερος τισ επαρχιας του εχει το καλυτερο φιλετο της δυτικης ελλαδος.7 αρχαιολογικους χωρους,το μεγαλυερο περιβαλλοντικο παρκο της ευρωπης, γεωγραφικη θεση και εξαιρετικες τουριστικες προοπτικες.Εχει μοναδικη ιστορια η οποια δεν περιοριζεται μονο στην εξοδο,εχει πολιτισμο που δεν πρεπει να τον αφησουμε να εξαφανισθει,εχει μια ρυμοτομια μοναδικη ,ιδανικη,νεοκλασικα και χρωμα,ατμοσφαιρα και ειναι χωρις καμια προσπαθεια η κατεξοχην ποδηλατουπολη της Ελλαδος.Ετσι αν ξυπνησουν οι ανθρωποι του απο την ραθυμια,ομονοησουν,διεκδικησουν και δημιουργησουν τότε δεν θα αχολουνται ουτε με αγρινια ουτε με αλλες χαζομαρες.Σε τελικη αναλυση μπορει να προσελκυσει πλυθυσμο και οχι να διωξει οπως θα συμβει στο μελλον στο Αγρινιο το οποιο θα καταρευσει λογω εγγενων προβληματων.Υπενθμιζω οτι τα καπνα πεθαναν,το πανεπιστημιο τελειωσε,εφετειο δεν προκειται να δουν,περιφερειακα θα ειναι κατω απο την πατρα,το τερατουργημα που δημιουργησαν θα επιφερει προβληματα παρα θα ενδυναμωσει.Σκεφτειτε οτι με τον Καλλικρατη εχαθη η κηδεμονια που γινοταν μεσω των νομαρχιων καθοτι πραγματικη πρωτευουσα ηταν το Αγρινιο.Καιρος ειναι το Μεσολογγι να παρει την καταστασταση στα χερια του και να πολεμησει καθε προσπαθεια κηδεμονιας στον νομο που καταργηθηκε.Να αντισταθει σε καθε προσπαθεια δημιουργιας νεας περιφερειας που θα φερει το Αγρινιο περιφερειακη εδρα.Καλυτερα με την πατρα παρα μ αυτους..παει και τελειωσε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΚΕΡΑΜΙΔΟΒΛΑΧΕ ,
    ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΤΕΛΙΚΑ ΤΟΣΟ ΜΕΓΑΛΟΣ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΣ;;;
    ΔΕΙΧΝΕΙΣ ΤΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΣΟΥ ΜΕ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΟΤΙ ΚΑΘΕΣΑΙ ΚΑΙ ΣΥΓΚΡΙΝΕΙΣ ΠΛΗΘΥΣΜΙΑΚΑ ΤΙΣ ΔΥΟ ΠΟΛΕΙΣ.
    ΛΕΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ Η ΔΙΑΦΟΡΑ ΜΑΣ...
    ΤΕΤΟΙΕΣ ΗΛΙΘΙΟΤΗΤΕΣ ΓΡΑΦΕΙΣ ΓΙΑΥΤΟ ΚΑΙ ΣΕ ΦΤΥΝΕΙ ΤΟ ΜΙΣΟ ΑΓΡΙΝΙΟ.
    ΟΜΩΣ ΕΣΥ ΤΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ...ΣΕ ΦΤΥΝΟΥΝ ΚΑΙ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΒΡΕΧΕΙ...
    ΕΙΣΑΙ ΕΝΑΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΣΚΟΣ ΤΗΣ ΔΕΚΑΡΑΣ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. 9.38 ,
    πες μας που μένεις να φωνάξουμε το 100 να σε μαζέψει...
    Για να δεις πόσο άσχετος είσαι με το Μεσολόγγι θα σου πω τα εξής :

    α)Για ποιούς φαντάρους ρε φίλε μιλάς;;;;Για τα 500-600 άτομα που παρουσιάζονται και βγαίνουν στη πόλη μια φορά το μήνα;;;
    απο τους φαντάρους ζεί το μεσολόγγι;;;

    β)Ναι , οι φοιτητές έδωσαν μεγάλη δυναμική στη πόλη ( σκέψου πως ήταν πριν 10-15 χρόνια και πως είναι τώρα ) , όμως που είναι το κακό ;;;;
    Επειδή αφήνουν τα χρηματα τους στο Μεσολόγγι ;;;
    Τότε εσείς γιατί θέλετε Πανεπιστήμιο στο Αγρίνιο;;
    Σας πήρε ο πόνος και εσείς θα παρέχετε στους φοιτητές δωρεάν στέγαση και σίτιση;;;
    ( εδώ φαίνεται ο φθόνος που έχεις για το γεγονός οτι στο μεσολόγγι υπάρχουν φοιτητές και φαντάροι)
    γ) Επειδή νομίζεις οτι βλέπουμε φαντάσματα και υποτιθέμενους "εχθρούς" και παριστάνουμε τον Σίσυφο και αναρωτιέσαι για το ποιοί ηταν οι εχθροί μας το 1950 θα σου πω το εξής :
    Ανέκαθεν τις τύχες του νομού καθόριζε το λομπυ του βραχωριου. Και μην το αρνείσαι, βουλευτές και νομάρχες κατα 90% ηταν και είναι αγρινιώτες . Αυτοί ήταν και είναι η αιτία για την κατάντια του νομού μας και όχι το Μεσολόγγι. Το Μεσολόγγι ήταν και είναι πρωτεύουσα του νομού μόνο στα χαρτιά ...Ολές οι αποφάσεις για το νομό είτε καλές έιτε κακές παίρνονταν από το αγρίνιο και σαφώς υπέρ του αγρινίου...Το έργο αυτό όμως σας τελείωσε τώρα...Τις αποφάσεις για τον τόπο μας θα τις παίρνουμε μόνοι μας.
    δ) Αναρωτιέσαι γιατι υπερθεματίζουμε την πατρα και γιατι στρεφόμαστε προς τα εκει.
    Γιατι μαζί σας είδαμε προκοπή ολα αυτά τα χρόνια . Πως ηταν δυνατόν αν ήμασταν στο χείλος του γκρεμού να μας σπρώξετε ...
    ε) Μας δίνεις συμβουλές και μαθήματα οικονομίας ( να ανοίξουμε μικρομεσαίες επιχειρήσεις κλπ)
    Βρε πως δεν το είχαμε σκεφτεί;;;;
    Να σε προτείνουμε στο Υπουργείο Οικονομίας για σύμβουλο φίλε μου , να σώσεις την Ελλάδα με τις
    προτότυπες ιδέες σου...

    Λοιπόν φίλε για να κλείσουμε , τραβήξτε πλέον το δρόμο σας κι εμείς το δικό μας .
    Ούτε μας έχετε , ούτε σας έχουμε ανάγκη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. oi 65 koinotites kai 9 dimoi epikoinonoun kathimerina me to Agrinio-ele na deis kai na katalaveis kai meta mila 8:18

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. 11.18

    a) ειναι πηγη εισοδηματος σημαντικού ιδίως για τις μέρες μας

    β) είναι ΠΟΛΎ καλό που έχετε φοιτητές, κακό είναι πως τα μπαουλιάζετε και δεν τα επαεπενδύετε -το Μεσολόγγι έχει από τα ΥΨΗΛΟΤΕΡΑ ποσσοτά ΜΗ επαναπτρισμού ηλικιών 22-35. Το θέμα σας δεν είναι συνθετικό, είναι αντιθετικό.
    Απλά γιατί δεν επαεπενδύετε τον πλούτο σας, ο πλούτος συσωρεύεται από ανελαστικές μορφές πχ επιδοτήσεις, απαλλοτριώσεις, ενοικια και η μικρομεσαία δραστηριότητα είναι από τις ΧΑΜΗΛΟΤΕΡΕΣ σε όμοιου μεγέθους Δήμους στην Ελλάδα..

    Εχει βέβαια και από τους πιο πλούσιους πολίτες που αράζουν στα τσιφλίκια τους, κληρονομιές-απαλλοτριώσεις-αποζημιώσεις- που γίνονται αμάξια ,χόμπι, ταξίδια και καφέδες...το μοντέλο του ανελαστικού πλούτου αλλάζει όμως. Αν δεν τα βλέπεις όλα αυτά, δεν μπορώ να σου πω κάτι παραπάνω.

    Στο Αγρίνιο τί ήταν νομίζεις, ΕΡΓΑΤΙΚΟΙ ΒΙΟΤΕΧΝΕΣ ΚΑΙ ΓΕΩΡΓΟΙ ΠΟΥ ΜΑΤΩΣΑΝ.

    Για τα γ), δ) σου παραθέτω το ύφος ενός άλλου φίλου και ότι κατάλαβες κατάλαβες. Είναι του Μεσολογγίτη 6,05 που παρότι έχει ακατάλληλο και επιθετικό ύφος προς εμένα, άθελά του δίνει την απάντηση στον εαυτό του και στο Μεσολόγγι:

    "....Ετσι αν ξυπνησουν οι ανθρωποι του απο την ραθυμια,ομονοησουν,διεκδικησουν και δημιουργησουν τότε δεν θα αχολουνται ουτε με αγρινια ουτε με αλλες χαζομαρες...."

    ε) εάν εσύ είσαι σε ΘΕΣΗ να με προτείνεις στο Υπουργείο Οικονομίας..τότε αστο, ΑΥΤΟΠΡΟΤΑΣΟΥ στο Υπουργείο Οικονομίας και βάλε μπροστά εσύ...

    ps Όλοι έχουν όλους ανάγκη, η εποχή των οχυρώσεων τελείωσε.

    ΝWΟΒΗΜ

    ΑπάντησηΔιαγραφή