Πέμπτη 23 Σεπτεμβρίου 2010

ΓΙΑΤΙ ΤΡΑΒΑΣ ΡΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ!!!

Μπορεί να μην έχει και μεγάλη σημασία. Μπορεί και να μην ενδιαφέρει πολλούς. Μπορεί και να είναι μια δική μου παραξενιά. Μπορεί, μπορεί….
Όμως όλα τα παρακάτω είναι γεγονότα που για μένα έχουν ιδιαίτερη αξία και που ίσως για κάποιους από σας που θα τα διαβάσετε να επηρεάσουν ακόμη και την ψήφο σας. Και ιδού:
ΙΣΤΟΡΙΚΟ:
Τον Ιούλιο η εφημερίδα «ΕΒΔΟΜΑΔΑ» του Αγρινίου, κάτω από μια φωτογραφία που έδειχνε 6-7 Ι.Χ. αυτοκίνητα παρκαρισμένα, κάτω από μια κληματαριά ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΠΑΡΚΟ ΑΓΡΙΝΙΟΥ. Σχολίαζε δε σχετικά το ζήτημα, με αναφορές τόσο στη Δημοτική Αστυνομία όσο και στην συμπεριφορά των πολιτών-κατόχων αυτών των Ι.Χ.
Λίγες μέρες αργότερα, στην ίδια εφημερίδα δημοσιεύτηκε ασχολίαστη μια ανώνυμη επιστολή που ούτε λόγο ούτε πολύ καυτηρίαζε τα σχόλια της εφημερίδας και έλεγε ότιθ τα αυτοκίνητα αυτά ανήκαν στους υπαλλήλους της υπηρεσίας του Πράσινου του Δήμου Αγρινίου και ότι δεν εμπόδιζαν κανέναν εκεί που ήταν (αν τα παρκάριζαν, μέσα στο κέντρο της πλατείας Δημοκρατίας, άραγε θα εμπόδιζαν;).
Πέρασε καιρός και το φαινόμενο συνεχίστηκε. Μιαν ημέρα δεν άντεξα.  Αποφάσισα καθώς κάθε πρωϊ κάνω τρέξιμο μέσα στο Δημοτικό Πάρκο, με το κινητό μου να τραβάω φωτογραφίες. Μάλιστα φρόντισα,  να γίνομαι αντιληπτός τόσο από τους περιοίκους όσο και από την δημοτική υπάλληλο που έκανε καθαριότητα στο χώρο. Αυτό το έκανα 3-4 φορές περιμένοντας ότι η υπάλληλος (Δημοτική) απο «ΣΥΝΑΔΕΛΦΙΚΗ» αλληλεγγύη θα ειδοποιούσε τους παρανομούντες συναδέλφους της και θα τα έπαιρναν.
Αντ’ αυτού και ενώ για 5η φορά τα φωτογράφιζα, κάποια στιγμή βγήκαν από το χώρο όπου «εργάζονται» ή κάθονται οι ΔΗΜΟΤΙΚΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ, 4-5 εξ’ αυτών και ο ένας με ύφος και στυλ ΜΠΡΑΒΟΥ νυχτερινού μαγαζιού, μου επιτέθηκε λεκτικά λέγοντας μεταξύ άλλων: «Εσύ, ρε μ….α φωτογραφίζεις; Γιατί ρε φωτογραφίζεις τα αυτοκίνητά μας;».
Του απάντησα κατάλληλα και βέβαια και σε ανάλογο στυλ καθώς η…. «κατσίκα δεν μασάει ταραμά».
ΤΟ ΔΙΑ ΤΑΥΤΑ:
Το παρκινγκ του Δημοτικού Πάρκου 25 μέτρα από κει που παρκάρουν με προκλητικό τρόπο τα αυτοκίνητα τους οι ΔΗΜΟΤΙΚΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ είναι εντελώς κενό. Κενό και μάλιστα σκιερό.
Η παρανομία είναι εμφανέστατη και για πολλούς προκλητική.
Η Δημοτική Αρχή τα γνωρίζει όλα αυτά.
Τι θα γίνει τελικά;
Σκέφτομαι να παρκάρω το αυτοκίνητο μου και ‘γω εκεί.
Έχουμε άδικο; Ήμαστε παράξενοι; Ή μήπως θα πρέπει οι δημοτικοί υπάλληλοι να συνεχίσουν (και όχι μόνο σε αυτόν τον τομέα ή υπηρεσία) την ίδια τακτική;
Λεπτομέρειες θα μου πείτε όλα αυτά. Λεπτομέρειες…. ΙΣΩΣ όμως για κάποιους και να μην είναι…. ΙΣΩΣ…..

4 σχόλια:

  1. Κεραμιδόγατε δέχεσαι επίθεση από Νου Δου Μεσολογγίου (Ierapolis.blogspot.com)!!!
    Απάντησε στα βλαχοφασιστάκια σε παρακαλώ!
    Αποκάλυψε επιτέλους ποιοι είναι αυτοί οι αμόρφωτοι!!! Όπως επίσης ποιοι είναι πίσω από κάθε μπλογκ εδώ στο νομό και ποιόν υποστηρίζουν (ή ποιούς)!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΛΕΣ ΨΕΜΜΑΤΑ...ΠΕΣ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΟΠΩΣ ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΣ ΝΑ ΤΑ ΦΕΡΕΙΣ ΣΤΑ ΜΕΤΡΑ ΣΟΥ...ΔΕΝ Σ ΕΒΡΥΣΕ ΚΑΝΕΙΣ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΚΑΙ ΔΩ ΛΕΣ ΨΕΜΑΤΑ...ΣΕ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΩ ΚΑΙ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΗΣΕΙΣ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή