Πέμπτη 9 Σεπτεμβρίου 2010

Δεν βγήκαν ούτε... νυχοκόπτες

ΔΙΑΦΑΝΕΙΑ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΥΓΕΙΑ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΑΓΡΙΝΙΟΥ.

Εσπευσαν κάποιοι να προϊδεάσουν σήμερα την κοινή γνώμη οτι στο Δημοτικό συμβούλιο του Αγρινίου, θα γίνονταν χαμός, μιας και το όργανο συνεδρίαζε για τον απολογισμό του 2009. Η συνεδρίαση πάντως κυμάνθηκε σε ήπιους τόνους και στα συνηθισμένα επίπεδα.
Ο δήμαρχος μίλησε για απολογισμό τετραετιας ουσιαστικά, υπερασπιζόμενος το έργο που έγινε, τη διαφάνεια και την οικονομική υγεία του δήμου, παρά το δύσκολο οικονομικό περιβάλλον. Μίλησε ακόμη για συνέπεια, επικράτηση εργασιακής ειρήνης και στάθηκε στο γεγονός οτι δεν υπήρξε δανεισμός για έργα, παρα τις μεγάλες παρεμβάσεις και δράσεις που έγιναν.
Η αντιπολίτευση (Καζαντζής) , υποστήριξε πως τα έργα ειναι αυτονόητα και άσκησε κριτική για το έργο της κεντρικής πλατείας που ατυχώς και ο Δημήτρης Σταμάτης το έχει κάνει "σημαία" στην προσπάεθια του βα ασκήσει κριτική στον δήμο.
"Οσοι μιλάνε για την πλατεία να τους θυμίσουμε πως ανάπλαση έχει να γίνει από το 1985", είπε ο κ Μοσχολιός, και ολοκλήρωσε με νόημα: "Του χρόνου θα είμαστε και πάλι εδώ, για να κάνουμε τον απολογισμό της χρονιάς που διανύουμε."

4 σχόλια:

  1. ΛΕΓΟΝΤΑΣ Ο ΓΑΠ ΠΕΡΥΣΙ ΤΟ ΑΜΙΜΗΤΟ ΛΕΦΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ... ΕΝΝΟΟΥΣΕ ΩΡΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΛΕΦΤΑ. ΚΑΙ ΜΑΣ ΤΑ ΠΗΡΕ.ΚΑΤΙ ΨΙΛΑ ΕΜΕΙΝΑΝ.

    ΣΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΛΕΤΕ ΝΑ ΤΟΛΜΗΣΕΙ Ο ΑΘΕΟΦΟΒΟΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΣ ΤΖΕΦΡΕΥ ΝΑ ΠΕΙ ΛΕΦΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ... ΑΚΟΜΑ. ΦΙΒΓΑΤΙΙ ΧΟΥΡΙΑΝΟΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ασ καταλαβουν ολοι οι πολιτικαντηδες οτι ψηφιζουμε Δημαρχο το Νοεμβρη και οχι Πρωθυπουργο!!!!
    Το Αγρινιο εχει αλλαξει 10 φορες και καθε φορα γινεται καλυτερο!!!
    Δεν αλλαζω οτι με εξυπηρετει , δεν κανω δοκιμες "μπας και...."
    Κυριε Σταματη τι ζητας? Μεγαλυτερη πλατεια για να χωρα το αμαξι καλυτερα για την επομενη φορα που θα γινεις κουρουμπελο απο τα ουζα στην Ηλιου?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Που να ηθελαν να τα χωσουν κιολας στο Μοσχολιο!!!
    Κατευθειαν Δημαρχο θα τον ξαναεβγαζαν!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΈΧΕΙ ΚΑΕΙ ΑΠΟ ΜΌΝΟΣ ΤΟΥ Ο ΜΟΣΧΟΛΙΟΣ.
    ΑΝΤΙ ΝΑ ΥΠΕΡΑΣΠΙΖΕΤΑΙ ΤΟ ΕΡΓΟ ΤΟΥ ΠΡΟΚΑΤΟΧΟΥ ΤΟΥ ΕΦΘΑΣΕ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΗΓΟΡΕΙ.
    ΞΕΡΕΙ Ο ΜΟΣΧΟΛΙΟΣ ΓΙΑΤΙ ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΜΕ ΡΓΑ ΑΠΌ ΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΠΑΛΙ ΟΠΩΣ Ο ΒΑΪΝΑΣ.
    ΕΙΝΑΙ ΤΟΥ ΙΔΙΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΒΛΕΠΕΤΕ ΚΑΙ ΤΗΣ ΙΔΙΑΣ ΣΧΟΛΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή