Δευτέρα 13 Σεπτεμβρίου 2010

ΑΠ. ΚΑΤΣΙΦΑΡΑΣ ΚΑΙ Γ. ΣΕΛΙΜΑΣ "ΑΓΚΑΖΕ" ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΗ ΝΟΜΑΡΧΙΑ ΑΙΤΩΛ/ΝΙΑΣ

Όπως γράψαμε σε προηγούμενη ανάρτηση μας σήμερα το μεσημέρι επισκέφτηκε το κτίριο της Ν/Α Αιτωλ/νίας ο υποψήφιος Περιφερειάρχης κ. Απ. Κατσιφάρας ο οποίος συναντήθηκε εθιμοτυπικά με τον νομάρχη κ. Θύμιο Σώκο. Το τι έγινε στη συνάντηση αυτή θα σας το μεταφέρουμε σε επόμενη ανάρτηση μας. Προς το παρόν, να σας αποκαλύψουμε ότι τον κ. Κατσιαφάρα συνόδευε στην Νομαρχία Αιτωλ/νίας ο κ. Γιάννης Σελιμάς (ο γνωστός αγρινιώτης περιβαλλοντολόγος, παλιότερα συμβασιούχος ως σύμβουλος στην ΤΕΔΚ, επιστημονικός συνεργάτης στο Φορέα της Λιμνοθάλασσας, συνεργάτης στο ΤΕΙ, μέλος του Δ.Σ. του νοσοκομείου Αγρινίου ενω πολύ πρόσφατα ήταν και υποψήφιος για να πάρει το χρίσμα απο το ΠΑΣΟΚ ως υποψήφιος δήμαρχος Αγρινίου κ.λ.π.). Ήταν ο μοναδικός Αιτωλ/νάς που τον συνόδευε! Άραγε θα είναι και υποψήφιος Περιφερειακός Σύμβουλος; Η κυρία Σοφία Γιαννακά προφανώς και θα ξέρει για να την ρωτήσουμε σχετικά… αλλά έχουμε κάποιο…. κώλυμα στην τηλεφωνική μας γραμμή.
Υ.Γ.: Στη φωτογραφία μας είναι ο κ. Σελιμάς μαζί με τον κ. Κατσιφάρα στο Ταε-Κβο-Ντο την προηγούμενη Κυριακή.Στην κανονική φωτογραφία μαζί με τον δύο εικονιζόμενους είναι άλλοι δύο κύριοι αλλά η φωτογραφία επεξεργάστηκε απο τον κ. Σελιμά και απεστάλει απο τον ίδιο για δημοσίευση σε τοπικά Μέσα Ενημέρωσης.Προφανώς και αυτό το "κόλπο" από την κ. Γιαννακά το έμαθε, το έχει κάνει και η ίδια σε συλλαλητήριο καπνοπαραγωγών, όταν είχε... "κόψει" σε φωτογραφία τον Θάνο Μωραΐτη!

12 σχόλια:

  1. Βρε φουλιμ τι σ' φταίει τώρα ο Γιαννακςιιιι; Άσε το παιντί να κυνηγήσει το όνειρο του. Αστο, είπααααααααααααα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΜΑΛΑΚΕΣ ΚΟΜΠΛΕΞΙΚΟΙ Ο ΣΕΛΙΜΑΣ ΕΒΓΑΛΕ ΚΑΙ ΔΥΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑ. ΕΣΥ ΤΣΑΚΑΤΣΟΥΚΑ ΤΙ ΕΒΓΑΛΕΣ? ΤΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΤΗΣ ΡΟΥΦΙΑΝΙΑΣ? ΠΑΡΕ ΜΠΑΚΗ ΚΑΙ ΝΑ ΒΓΑΛΕΤΕ ΤΑ ΕΣΩΨΥΧΑ ΣΕ ΑΛΛΗ ΠΟΛΗ. Ο ΣΕΛΙΜΑΣ ΘΑ ΒΓΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟΝ ΦΑΤΕ ΣΤΗΝ ΜΑΠΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ρε παιδια, αυτό το "παλικάρι" δεν αγαπάει ούτε τ άντερά του. κλασσική φουρνιά με μακκα,μουρτζιάπη.
    μιλάμε για μηχανές του κιμά, για πλανόδιους πολιτές ψυχών.
    το κλασσικό ύφος της υπεροπτικής κενότητας.

    Ξυπνάτε ρε...πείτε και καμιά κουβέντα γι αυτά στους καφέδες σας, ΣΑΣ ΣΤΗΝΟΥΝ ΣΤΟΝ ΤΟΙΧΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Peite toy paidioy na mi xairetai fwnaxta otan milaei sto kinito poly giati gelaei o kosmos mazi toy.
    A, sto strato ematha itan poly agaphtos kai allilegios me toys synadelfoys toy...To Dimitri apo to Drymo ton thymatai poy toy eixe....ypeynthuymisei..kosmia...na min...prokalei? Thimatai kai ti elege tote...kai me ti magia???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. δε φταινε οι φελλοι που δεν τους ξερνάει η θάλασα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. diafimisi toy kanete....olo to agrinio kserei pws kinoytan kai ti kairoskopos einai re. Ama valei gia airetos tha gelasei olo to Agrinio kai oxi mono.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. α ρε κατσιφάρα, κάνεις πολύ καλές και καταδικές σου επιλογες...χαχχαχχαχαχα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ....
    Οταν σας λέγαμε το προηγούμενο διάστημα για το "σύστημα Σώκου" μπορεί να γελάγατε. Δείτε ότι αυτό ήταν και είναι υπαρκτό παρόλο το πλήγμα που υπέστη με την προσωρινή(;) σύνταξη του Νομάρχη. Αυτή τη φορά ρίχνουμε φως στο επικοινωνιακό επιτελείο τόσο του Θ. Σώκου όσο και του...
    νυν δημάρχου και ευνοούμενου του Π. Μοσχολιού.
    Ο λόγος για την τετράδα Μπακής ή κεραμιδόγατος, Τσακανίκας ή Π.Η.Τ., Τσόμπος, Κούτσικος. Όλοι αυτοί αποτέλεσαν την αιχμή του δόρατος του συστήματος. Λοιδορούσαν όποιον αντιστεκόταν (δημόσια ή κατ ιδίαν) βρίζοντας και απειλώντας μέσα από διάφορα κανάλια πληροφόρησης τους πάντες (δείτε μετά την εκπαραθύρωση Σώκου τι βρισίδι έπεσε από τον κεραμιδόγατο σε όλους τους πολιτικούς και δημοσιογράφους που εκτιμήθηκε ότι ήταν αντίθετοι). Οι συγκεκριμένη ομάδα λυμαίνονταν όλο αυτό το διάστημα τόσο το δήμο όσο και τη νομαρχία. Μήπως να ρωτήσουμε τον κ. Μπακή πόσες εργολαβίες πήρε από δήμο και νομαρχία όσο καιρό είναι ο Σώκος και ο Μοσχολιός στην εξουσία; Μήπως να ρωτήσουμε τον κ.Τσακανικα για τις αργομισθίες του από τον κ. Μωραΐτη;
    Μήπως να ρωτήσουμε τον κ.Τσόμπο αν είναι ιδιοκτήτης ραδιοφωνικού σταθμού στον οποίο δουλεύει ο κ. Τσακανίκας και οι δυό τους ετοιμάζουν ηλεκτρονική εφημερίδα (τρομάρα τους) για να ενισχύσουν περισσότερο το σύστημα; Μήπως να ρωτήσουμε τον κ. Κούτσικο για την ατέλειωτη κωλοτούμπα του από το Σταμάτη στον Τορουνίδη και μετά στο Μοσχολιό, γαμώ το σοσιαλισμό μου γαμώ...
    Ήθελα απλώς να ξέρω αν με το συγκεκριμένο επιτελείο ο Π. Μοσχολιός περιμένει να γίνει δήμαρχος; Θα τον απογοητεύσω, όσο τουλάχιστον κρατάει κοντά του κάτι τέτοια (όπως και άλλα, άλλου είδους) βαρίδια, Ας δει την πορεία του Θ. Σώκου αυς παραδειγματιστεί και ας κάνει τις κινήσεις του....
    ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Γνωστος ο δηθεν αναγνωστης, η ιδια αναρτηση υπάρχει στον ρουφιανο-κουκουλο-"αβόλευτο", τον εκβιαστή με το μπλογκ που εχει ηδη μηνυσεις και αγωγές στην πλάτη του.
    Μονο που η κουκούλα του συντομα θα πεσει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΔΕΝ ΜΑΣ ΛΕΕΙ Ο 3:37 ΤΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΚΑΝΕΙ;
    ΞΕΝΥΧΤΗΣ ΠΑΝΤΩΣ ΕΙΝΑΙ ΑΡΑ ΜΑΛΛΟΝ ΑΝΕΡΓΟΣ Η ΤΕΜΠΕΛΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΟ ΣΤΟΝ ΣΠΟΥΔΑΙΟ
    ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΑ ΤΗΣ ΑΡΛΟΥΜΠΑΣ Γ.Σ

    Είναι ένας πελαργός και κουβαλάει ένα γέροντα 80 χρονών.
    Κάποια στιγμή γυρνάει ο γέροντας και λέει στον πελαργό:
    «Έλα μαλακα, παραδέξου ότι χαθήκαμε»

    ΑπάντησηΔιαγραφή