Δευτέρα 9 Αυγούστου 2010

Koινή εμφάνιση για Αντωνόπουλο – Τραπεζιώτη


Σε καφέ του Αγρινίου, εμφανίστηκαν παρέα οι Βασίλης Αντωνόπουλος και Δημήτρης Τραπεζιώτης, για πρώτη φορά από την περίοδο που τα ονόματά τους, άρχισαν να «παίζουν» σχετικά με ενδεχόμενη «αντάρτικη» κάθοδό τους στον δήμο του Αγρινίου. Η θέα των δυο πάντως δεν απέσπασε και τα καλύτερα σχόλια και δεν γνωρίζουμε εάν η κοινή τους εμφάνιση προοιωνίζει και κάποια συνεργασία, μιας και είναι γνωστό ότι και οι δύο αντιμετωπίζουν πρόβλημα στις προσεγγίσεις που κάνουν., στην προσπάθειά τους να συγκροτήσουν ένα αξιόπιστο ψηφοδέλτιο.
Γι αυτό άλλωστε δεν είναι και καθόλου τυχαίο πως τους δυο άνδρες , τους συνόδευαν ο επαγγελματίας Τάρεκ Αλομπισάτ, ο μαθηματικός Τηλέμαχος Αυδής και ο πρ. εκδότης, δημοσιογράφος, σύμβουλος δημοσίων σχέσεων, ραδιοφωνικός παραγωγός κλπ Λευτέρης Τηλιγάδας.

Παρά τα όσα λέγονται θεωρείται δεδομένο πως ειδικά στον Βασίλη Αντωνόπουλο θα ασκηθούν πιέσεις ώστε να κάνει πίσω, διαφορετικά, η έξοδός του από το ΠΑΣΟΚ θα πρέπει να θεωρείται βεβαία, αν και είναι συνηθισμένος στις μεταπηδήσεις από πολιτικούς χώρους.

7 σχόλια:

  1. Αν κανουν την κινηση και κατεβουν ανταρτες θα τους παρουμε με τις τοματες!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ωραιους υποψηφίους θα εχει ο βασιλακης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ο ΛΕΥΤΕΡΗΣ ΕΧΕΙ ΔΙΑΤΕΛΕΣΕΙ ΚΑΙ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΣΕ ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΟΥΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ, ΣΤΙΧΟΥΡΓΟΣ, ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ, ΠΟΙΗΤΗΣ, ΣΥΓΓΡΡΑΦΕΑΣ, ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΗΣ, ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΛΛΑ.
    ΔΕΝ ΤΑ ΛΕΣ ΟΛΑ, ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΠΡΑΓΜΩΝ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΝΤΑΡΤΕΣ...
    Ο ΚΟΣΜΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΒΑΤΑ...
    ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΑΥΤΟ..
    ΓΙΑΤΡΕ ΠΡΟΧΩΡΑ ΑΛΛΑ ΚΟΙΤΑ ΝΑ ΒΡΕΙΣ ΑΞΙΟΛΟΓΟΥΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ...
    ΚΑΤΕΡΙΝΑ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Να κοιταξει το ΠΑΣΟΚ αν υπαρχει ως κομμα, να μαζεψει τον κυριο Αντωνόπουλο. Ο κόσμος τον ψήφισε στις εκλογές σαν υποψηφιο του ΠΑΣΟΚ και δεν θα του επιτρεψει να παραδωσει τον δημο Αγρινίου στη δεξια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. εσυ που γραφεις και η χουντα θα σκεφτοταν να αναρτησει θεμα που προκυπτει απο κοινωνικη εμφανιση ανθρωπων γνωστων στην πολη μας.
    δεν κρυφτηκαν και τους ανακαλυψες δαιμονιε γραφεα.........ακονισε οτι εχει απομεινει στο αδειο σου ....και ενημερωσε μας για αυτα που μας ενδιαφερον και φυσικα οχι για το λαιφ σταιλ των αγρινιωτων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ποια κοινωνική εμφανιση ρε φιλε μας δουλευεις;
    Από ποτε γινανε φιλαρακια ο Τραπεζιώτης με τον Αντωνόπουλο;
    Το θυμήθηκαν τρεις μηνες πριν τις εκλογες;

    ΑπάντησηΔιαγραφή