Τετάρτη 25 Αυγούστου 2010

Τελικά... Σταμάτης, με βαριά καρδιά...

Μέσα στα επόμενα λεπτά αναμένεται η επίσημη ανακοίνωση από τη Νέα Δημοκρατία για την υποψηφιότητα του Δημήτρη Σταμάτη. Η τελική συνεννόηση του προέδρου του κόμματος με τον βουλευτή έγινε πριν λίγη ώρα και μέσα στις επόμενες μέρες, ο κ. Σταμάτης θα παραχωρήσει συνέντευξη τύπου.
Πάντως, όσοι επικοινώνησαν με τον βουλευτή δεν τον άκουσαν και πολύ ενθουσιασμένο, ενώ Νεοδημοκρατικό μπλογκ μεταφέρει πως ο Σταμάτης, είπε στον πρόεδρο : "Το κάνω για σένα κουμπάρε..."
Τώρα να δούμε τι θα κάνει και ο Βασίλης Αντωνόπουλος.

9 σχόλια:

  1. αναμενεται με πολυ μεγαλο ενδιαφερον η συνεντευξη τυπου,οπου-συμφωνα με αποκλειστικες πληροφοριες-ο δημητρης θα βαλει τα κλαματα επειδη τον πιεσε πολυ ο κουμπαρος.Η συγκινηση αναμενεται να κορυφωθει οταν ερθει στο Αγρινιο ο Σαμαρας.Τοτε ο Σταματης θα αγκαλιασει τον προεδρο και σαν αλλη Πατουλιδου θα του πει:Για σενα κουμπαρε ρε γαμωτο!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η μεγάλη πτώση των βάσεων, κυρίως στα ΤΕΙ, λόγω της κατάργησης της βάσης του 10 είναι ένα από τα χαρακτηριστικά των φετινών Πανελλαδικών. Ακόμη και με μέσον όρο βαθμολογίας 0,6 έχουν εισαχθεί υποψήφιοι σε τμήματα των ΤΕΙ... Η πολιτική ηγεσία του υπουργείου Παιδείας προανήγγειλε αλλαγές στο σύστημα, οι οποίες θα ανακοινωθούν τον Οκτώβριο.Αυτή είναι η κοινωνια επικράτησης των μετρίων που επανέφερε το πασοκ. 30 χρόνια διαλύει θεσμούς παιδεία θρησκεία οικογένεια πατρίδα έθνος ελληνικές παραδόσεις ήθη και έθιμα στο όνομα της κατά τζεφρευ πολτοποίησης και παγκοσμιοποίησης της χώρας που επιλέχθηκε να κυβερνήσει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΠΡΟΣ ΤΙ ΤΟΣΟΣ ΠΑΝΙΚΟΣ;;ΤΟΝ ΕΧΟΥΜΕ ΣΙΓΟΥΡΟ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΜΕ ΤΟΝ ΜΟΣΧΟΛΙΟ!!ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΡΕ ΠΑΥΛΑΡΑ, ΔΗΜΑΡΧΑΡΑ ΜΟΥ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΜΠΡΑΒΟ ΠΑΙΔΙΑ ΒΑΛΤΕ ΠΛΑΤΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΥΛΟ, ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΔΥΣΚΟΛΕΥΤΟΥΜΕ ΠΟΛΥ.Α ΡΕ ΠΛΑΥΛΟ ΤΙ ΜΕΡΑ ΞΗΜΕΡΩΣΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. τώρα τις θυμήθηκε τις κουμπαριές ;; στις εσωκομματικές εκλογές τις θυμόταν ;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΣΙΓΑ ΔΗΜΗΤΡΗ ΘΑ ΒΑΛΟΥΜΕ ΤΑ ΚΛΑΜΑΤΑ
    ΤΗΝ ΞΕΧΑΣΑΜΕ ΤΗΝ ΟΧΤΑΕΤΙΑ ΣΟΥ ΝΟΜΙΖΕΙΣ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Δημήτρη χωνάκι παγωτό

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. AMA ΦΕΡΕΙ ΚΑΙ ΤΙΣ ΞΑΝΘΙΕΣ ΜΕ ΤΑ ΨΗΛΟΤΑΚΟΥΝΑ ΜΑΖΙ ΤΟΥ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΣΤΗ ΝΟΜΑΡΧΙΑ, ΕΓΩ ΘΑ ΤΟΝ ΨΗΦΙΣΩ

    ΑπάντησηΔιαγραφή