Τρίτη 31 Αυγούστου 2010

Μετά τις κατσαρίδες, τσακώνονται για το νερό...


Τα ευτράπελα στο Μεσολόγγι συνεχίζονται, μετά την κόντρα για τις ... κατσαρίδες, η διακοπή της υδροδότησης της ΔΟ του ΠΑΣΟΚ λόγω χρεών, προκαλεί νέες αντιπαραθέσεις.
Ο δήμος και η αρμόδια ΔΕΥΑΜ και καλά έκανε, έκοψε το νερό στα γραφεία, μιας και η οφειλή ήταν ενός εξαμήνου, γεγονός που δείχνει πως η Οργάνωση έχει βαρέσει διάλυση. Κάποιοι θέλησαν να υποστηρίξουν πως ο δήμαρχος έκοψε το νερό στην Δημοτική Οργάνωση για λόγους αντεκδίκησης επειδή η Δημοτική Οργάνωση δεν τον στηρίζει με αποτέλεσμα ο δήμαρχος να απαντήσει και να δημοσιοποίησει την εισφορά του στην Οργάνωση πέρυσι. Αυτή η κίνηση προκάλεσε την αντίδραση του γραμματέα της Οργάνωσης Γιάννη Βισβίκη. Σε κάθε περίπτωση πάντως, δεν μπορεί κάποιοι να θεωρούν πως είναι υπεράνω των υπολοίπων δημοτών. Και σίγουρα, δεν είναι αυτή εικόνα κομματικής οργάνωσης.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΙΣ ΔΥΟ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ...
Ο δήμαρχος Μεσολογγίου δεν παραλείπει να στηλιτεύσει τον τρόπο αντίληψης των κοινών από μέλη της ΔΟ ΠΑΣΟΚ και όσων διακινούν τα σενάρια αυτά κάνοντας λόγο «για εκ μέρους τους απαξίωση της νομιμότητας».
«Θεωρώ απαράδεκτη τη διακίνηση στον τοπικό τύπο σεναρίων που με φέρουν ως τον υπεύθυνο, για λόγους «αντεκδίκησης» ή οτιδήποτε άλλο, της διακοπής της υδροδότησης των γραφείων της ΔΟ ΠΑΣΟΚ Μεσολογγίου. για ανεξόφλητο λογαριασμό.
Ως μέλος, ως στέλεχος του ΠΑΣΟΚ αλλά κυρίως ο άτομο είναι γνωστό και κοινά παραδεκτό, ότι ποτέ δεν χρησιμοποιώ τέτοιες μεθόδους ή πρακτικές. Προφανώς όσοι διακινούν αυτά τα σενάρια «κρίνουν εξ ιδίων τα αλλότρια».
Επιπλέον καθόλη τη διάρκεια της θητείας μου ως δήμαρχος στήριξα, ηθικά και υλικά, την τοπική κομματική οργάνωση του ΠΑΣΟΚ, διότι θεωρώ ότι όλες οι κομματικές οργανώσεις αποτελούν συστατικά κύτταρα της δημοκρατίας.
Για την υλική, μάλιστα προσωπική μου συνδρομή στην οργάνωση, τρανταχτό παράδειγμα αποτελεί η εκ μέρους μου, γενναία οικονομική ενίσχυση της οργάνωσης, πέρυσι το καλοκαίρι.
Το γεγονός όμως, της διακοπής της υδροδότησης αποδεικνύει τη δυσλειτουργία της ΔΟ ΠΑΣΟΚ Μεσολογγίου αφού οι ανεξόφλητοι λογαριασμοί ήταν δυο τριμήνων ύψους 120€ και όχι ενός και αξίας 80€ που αναφέρουν τα δημοσιεύματα."
Ο Γιάννης Βισβίκης στην ανακοίνωσή του, λέει: "Με αφορμή την δημοσιοποίηση της οικονομικής εισφοράς που όφειλε και είχε χρέος ως μέλος και στέλεχος στο ΠΑΣΟΚ ο κ. .Αναγνωστόπουλος (κάτι για το οποίο η Δ.Ο ΠΑΣΟΚ Μεσολογγίου τον έχει ευχαριστήσει δημόσια σε Γ.Σ),θα ήθελα να τονίσω τα εξής:
1. Η δημοσίευση της απόδειξης για ενίσχυση της οργάνωσης του ΠΑΣΟΚ στο Μεσολόγγι δεν έχει σχέση με την διακοπή της Ύδρευσης στο γραφείο το οποίο στεγάζεται.
2. Ο κ. Αναγνωστόπουλος σαν στέλεχος του Κινήματος θα πρέπει να γνωρίζει ότι χιλιάδες μέλη και φίλοι έχουν δώσει μικρότερα αλλά και μεγαλύτερα ποσά προκειμένου η οργάνωση να είναι συνεπής με τις οικονομικές της υποχρεώσεις και κανένας δεν δημοσιοποίησε την υλική του πρόσφορα προς το ΠΑΣΟΚ, γιατί η πρόσφορα στο κίνημα δεν εξαργυρώνεται ούτε βγαίνει σε πλειστηριασμό."

2 σχόλια:

  1. η καταντια του δημαρχου δεν εχει προηγουμενο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. δεν διαμαρτυρηθηκε κανεις γατε μου. ο δημαρχος απο κουτσομπολια στα καφενεια που κυκλοφορει,φροντισε να απαντησει βγαζοντας την ενισχυση που εδωσε περυσι στην οργανωση.
    καλοκαιρακι ειχαμε,ενας λογαριασμος εμεινε πισω. και τι εγινε? τον εκοψαν,πληρωθηκε,του εριξε τυρι η αιχμη,το εφαγε,θα φαει το κεφαλι του

    ΑπάντησηΔιαγραφή