Δευτέρα 23 Αυγούστου 2010

"Δεν θα στηρίξουμε άλλον, αλλά σε μας δεν έχει θέση η οικογενειοκρατία..."


Ανακοίνωσε τελικά την υποψηφιότητά του ο νεαρός Μπακογιάννης για τον δήμο Καρπενησίου και με ενδιαφέρον αναμένονταν η αντίδραση της Ρηγίλλης. Σχόλιο έκανε πριν λίγο ο γραμματέας αυτοδιοίκησης του κόμματος Βασίλης Μιχαλολιάκος, που είναι πράγματι αξιοσημείωτη, μιας και ουσιαστικά λέει πως εμμέσως θα στηρίξει τον νεαρό υποψήφιο, χωρίς όμως να συμφωνεί με την οικογενειοκρατία...
« Στην καινούργια Νέα Δημοκρατία δεν υπάρχει χώρος ούτε για υποκρισία, ούτε για οικογενειοκρατία. Παρά ταύτα, όμως, η καινούργια Νέα Δημοκρατία σε ένδειξη τιμής στη μνήμη του Παύλου Μπακογιάννη, στη γενέτειρά του δηλαδή το Καρπενήσι, δεν θα στηρίξει ούτε θα προτείνει άλλον υποψήφιο », είπε ο Μιχαλολιάκος.

3 σχόλια:

  1. Είμαι γιός του πατέρα μου... Ψηφίστε με!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΤΟΝ ΑΔΕΙΑΖΟΥΝ ΑΛΛΑ ΜΕ ΤΡΟΠΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ας αφησει ο Μιχαλολιάκος και ο Σαμαράς τις εξυπνάδες αν έχουν κότσια ας κατεβάσουν δικό τους υποψήφιο με τη πλήρη στηριξη της ΝΝΔ. Ουτε τη ψήφο τους δεν θα βρουν και τοτε να δουμε τη θα λένε. Οσο αφορα για το Κώστα μονο και μονο για το Πάυλο η Ελλάδα και όλοι η κεντροδεξιοι και δημοκράτες εχουν χρεος να στηρίξουν την υποψηφιοτητα του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή