Δευτέρα 23 Αυγούστου 2010

Στη Ρηγίλλης ο Παπαναστασίου και έπεται Γρηγορόπουλος.


Ως υποψήφιο για την θέση του εκλεκτού της ΝΔ για Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδος, παρουσίασε σήμερα το MEGA τον Γιώργο Παπαναστασίου.
Ο πολιτευτής της ΝΔ είχε συνάντηση σήμερα στα κεντρικά του κόμματος και δεν θέλησε να πεί πολλά, είναι βέβαιο πάντως πως βολιδοσκοπήθηκε και για τον δήμο Αγρινίου και για την Περιφέρεια. Ο ίδιος είναι γνωστό πως δεν επιθυμεί κάτι τέτοιο, αλλά τα πράγματα μπορεί να αλλάξουν, γεγονός που αποδεικνύει πως ο Δημήτρης Σταμάτης συνεχίζει να προβάλλει έντονες αντιρρήσεις. Ο βουλευτής φαίνεται να έχει "υποδείξει" τον Παπαναστασίου, αλλά ο τρόπος με τον οποίο διαχειρίζεται την κατάσταση όσο περνούν οι μέρες γυρίζει μπούμερανγκ, όχι μόνο για τον ίδιο αλλά και γενικότερα για τη ΝΔ στο Αγρίνιο. Δηλαδή σε λίγο κανένας δεν θα θέλει την θεση του υποψηφίου και τα χρονικά περιθώρια στενεύουν...
Τις επόμενες μέρες στη Ρηγίλλης θα βραθεί και ο πρ. πρόεδρος του ΓΝ Αγρινίου Γιάννης Γρηγορόπουλος και θα ακολουθήσει μάλλον και ο Νίκος Καζαντζής που δεν κρύβει το ενδιαφέρον του να τεθεί επικεφαλής της ΝΔ στον δήμο

2 σχόλια:

  1. Πετρέλαιο-βενζίνη αυξήθηκαν 50% μέσα σε ένα χρόνο... ΤΙ θα τρώμε μόλις φτάσουν τα 3-4 ευρώ το λίτρο;
    Έκθεση των δολαριανών στρατηγών (Γκάρντιαν, 11-4-2010*) ΠΑΡΑΔΕΧΕΤΑΙ ότι με 30 δισεκατομμύρια βαρέλια πετρελαίου ετήσια κατανάλωση για 7 δισεκατομμύρια καταναλωτές, όχι μόνο δεν πρόκειται να αντληθούν ούτε τα μισά από τα υπάρχοντα κοιτάσματα (αφού όσο λιγοστεύει το πετρέλαιο ΑΚΡΙΒΑΙΝΕΙ και γίνεται ΑΣΥΜΦΟΡΗ η άντλησή του σε ολοένα ΑΣΤΑΘΕΣΤΕΡΕΣ συνθήκες - το ίδιο και οι ΠΑΝΑΚΡΙΒΕΣ-ΑΣΥΜΦΟΡΕΣ ψευτοεναλλακτικές ΣΥΣΚΕΥΕΣ, που φτιάχνονται με σπατάλη καυσίμων-μετάλλων...), αλλά το 2012 ΔΕ ΘΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΥΘΕΝΑ αποθέματα καυσίμων και θα αρχίσει παγκόσμιο χάος (μιας και οι εγωμανείς δε νοιάζονται για αποκέντρωση σε ΑΥΤΑΡΚΗ χωριά).
    Αφού επί αιώνες λύσσαξαν οι πολεμοκάπηλοι για υπερπληθυσμό αναλώσιμων μισθοφόρων-καταναλωτών, τώρα νομίζουν οι ματαιόδοξοι ότι με φοροεξόντωση, αντί για ειρηνικό έλεγχο των γεννήσεων, θα μας αραιώσουν για να απομείνουν με τα τελευταία βαρέλια πετρελαίου.
    ΚΑΛΗ ΔΥΝΑΜΗ για να συνεχίσουμε μετά την
    ΚΑΤΑΡΡΕΥΣΗ των εγωμανών!

    *http://www.guardian.co.uk/business/2010/apr/11/peak-oil-production-supply

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ας κανει και αυτο το εγκλημα ο Σαμαράς να βάλει το Παπαναστασιου υποψήφιο. Με κατι τετοιους απίθανους τύπους ειναι σίγουρη η κατρακύλα.Ποια ειναι η προσφορα του εν λόγο? Οσο για το Γρηγοροπουλου να υποθεσω οτι ο Σαλμας για να ελέγχει προσπαθει να τον επιβάλει γιατι τοσα ρουσφετια κάνανε να μη τα εξαργυρώσουν άλλωστε πρεπει και να τον αποκαταστήσει και εργασιακα πλέον εφοσον του χρωσταει.Ας πάει ο Μαριος για δήμαρχος να δουμε πόσα απιδια πιανει ο σάκος!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή