Τρίτη 24 Αυγούστου 2010

Κοινός υποψήφιος από ΠΑΣΟΚ - ΝΔ στη Σκύρο!


Την πρώτη κοινή υποψηφιότητα ανακοίνωσαν με είκοσι ημέρες διαφορά η Ιπποκράτους (3/8) και η Ρηγίλλης (23/8). Παρά τις διακηρύξεις της ΝΔ για συσπείρωση εναντίον της κυβέρνησης με επίκεντρο το μνημόνιο, τη βρήκαν στο πρόσωπο το Μιλτιάδη Χατζηγιαννάκη, επί δύο τετραετίες δημάρχου του νησιού.
Ο κ. Χατζηγιαννάκης προέρχεται από το χώρο του ΠΑΣΟΚ (είναι μάλιστα από τα ιδρυτικά στελέχη του), ωστόσο έχει αποχωρήσει προ δεκαπενταετίας από το κόμμα και αφού πέρασε για μικρό διάστημα από το ΔΗΚΚΙ του Δημήτρη Τσοβόλα, κατέβηκε ανεξάρτητος υποψήφιος δήμαρχος το 2002 και το 2006 στη Σκύρο.
Και στις δύο περιπτώσεις είχε απέναντί του υποψηφίους που στηρίζονταν από το ΠΑΣΟΚ και τη ΝΔ αλλά και στις δύο περιπτώσεις κατάφερε να κερδίσει στο β΄γύρο.

Δήμαρχος: Έξω και πάνω από τα κόμματα η Αυτοδιοίκηση

Η αυτοδιοίκηση gr επικοινώνησε με τον δήμαρχο Σκύρου ο οποίος σε δηλώσεις του υποστηρίζει ότι «η Αυτοδιοίκηση είναι ο χώρος που λόγω και της οικονομικής κρίσης πρέπει να ξεπεραστούν τα ταμπού της κομματικής ταυτότητας. Η Αυτοδιοίκηση, προσθέτει, είναι έξω και πάνω από τα κόμματα. Ας ξεκινήσει αυτό από τη Σκύρο.»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

1 σχόλιο:

  1. Μιλάμε για οικονομικά και πολιτικο-δικονομικά συγκλίνοντα συμφέροντα, η πολιτική αναλγησία στο απόγειό της.

    Τι να σου κάνει μετά κι ο κ. Σανιδάς με την εισαγγελική του εντολή για έρευνα του σκάνδαλο με τη Μ. Μ.Λαύρας στη Σκύρο.

    Σιγά μη καταπιαστούν με την ουσία..

    ΑΛΛΟ ΚΑΙ ΤΟΥΤΟ ΠΑΛΙ!!

    http://diaploki-diafthora.blogspot.com/2010/08/blog-post.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή